Project CARS

poruka: 1.047
|
čitano: 156.863
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Project CARS
Jedva cekam da izade samo se jos premisljam na kojoj platformi izet ps4 ili pc. Mislim da ce ps4 prevagnut. A i moram volan zamjenit ovaj sto imam je star neke 4 godine. Ima tko preporuku kakvoga dobroga volana??

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Project CARS
omomomomoomm kaže...
Jedva cekam da izade samo se jos premisljam na kojoj platformi izet ps4 ili pc. Mislim da ce ps4 prevagnut. A i moram volan zamjenit ovaj sto imam je star neke 4 godine. Ima tko preporuku kakvoga dobroga volana??

Logitech G27, samo je preskup ali trenutno najbolji

12 godina
Project CARS

G27 nije podrzan na PS4 zato sto mu fali neki security chip kojeg PS4 zahtjeva

mislim da samo thrustmasterovi volani imaju podrsku za PS4

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
L3gioNAR00 kaže...

To mi je nerealno 54 vozila na stazi il 64 na PC-u,previše gužve.

tolika kolicina potrebne fizike da cpu izracuna ce nekima udaviti isti do granice neigrivog(ovo se desava i s mnogo starijim igrama ljeka nema nazalost previse je to jos uvijek cak i za najjaca racunala)...

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
12 godina
Project CARS

Project CARS: Your questions answered!

Moj PC  
0 0 hvala 3
12 godina
protjeran
Project CARS

od kad pamtim za sebe ovako razvikanu auto utrku jos nisam cekao...{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Project CARS

Samo da ne bude "tresla se brda...."

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

malo slika modeliranja auta, tj njihove same izrade za pCARS (da vidite u koje se detalje ide i zasto modovi nece biti podrzani, vec samo dodavanje vlastitih paint jobova)

a ova dva user screenshota sam morao staviti posto jednostavno sabijaju:

http://nsm08.casimages.com/img/2013/10/17//13101702510716140511648380.jpg

https://farm6.staticflickr.com/5559/15172399072_136abcfa0b_o.jpg

audi 90 audi 90
audi 90 audi 90
mercedes C DTM mercedes C DTM
Clio Clio
Clio Clio
Clio Clio
Mclaren F1 GTR Mclaren F1 GTR
Mclaren F1 GTR Mclaren F1 GTR
Aston Vantage V8 Aston Vantage V8
EVO X EVO X
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 22:37 (Fanu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Project CARS

sve je to super samo sto kad igra izadje nece izgledati ni upola dobro kao na klipovima, jer i kad je BF4 izlazio u traileru je bio napucan do bola gotovo kao real life izgledala grafika a kad je igra izasla cak i na max detaljima nije bilo ni upola kao u traileru

Moj PC  
0 5 hvala 0
12 godina
Project CARS

lol mogu ti sad vec reci da upravo tako igra izgleda

donatori igru igraju vec 3g

igra je kompletno next gen i ne izlazi za xbox360 i PS3..

Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Fanu kaže...

lol mogu ti sad vec reci da upravo tako igra izgleda

donatori igru igraju vec 3g

igra je kompletno next gen i ne izlazi za xbox360 i PS3..

onda se i nadam da ce ostati tako

10 godina
neaktivan
Fanu kaže...

malo slika modeliranja auta, tj njihove same izrade za pCARS (da vidite u koje se detalje ide i zasto modovi nece biti podrzani, vec samo dodavanje vlastitih paint jobova)

Što će mi detalji motora, ne bi da ću gledat klipove. Nema modova jer će naplaćivati svako auto koje stave. Vrlo loše. Ol gud Jack će da donese kopiju{#}

12 godina
omfgitsme kaže...
Fanu kaže...

Što će mi detalji motora, ne bi da ću gledat klipove. Nema modova jer će naplaćivati svako auto koje stave. Vrlo loše. Ol gud Jack će da donese kopiju{#}

nije samo u detaljima motora, vec i ovjesa i unutrasnjosti i ostalih stvari (pogotovo zvuka) sto doprinosi puno vecoj realnosti i uzivljenosti

sve je to miljama ispred rfactor i assetto corsa user modova koji po meni izgledaju i zvuce kao kartonske kutije a ne auti

i detalje motora i ostalih stvari mozes jasno vidjeti kad ti otpadne tocak ili hauba (ili u showcaseu auta u meniu)..

i da, bit ce DLCa (developeri planiraju izbacivati content za igru naredne 2g) ali nece se sav naplacivati, vec ce biti i free DLCa

skidanjem piratske kopije ostat ces zakinut za multiplayer koji je orijentiran na timsko utrkivanje..

11 godina
Project CARS

Sad vozim Asseto i cist je ok igra, al po ovome sto vidim za PC mi se cini puno bolje...pola modova koje sam stavio nerade kako treba. npr porsche gt3 cijelo vrijeme trse ffb dok stojim, a dok vozim je katastrofa..evo X ispred volana u zraku stoji traka brzinomjera i okretaja....neka mod mapa i modani auto kad se zabijem auto odleti u zrak a sa original autima mogu nastaviti voziti a modane moram reset.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Project CARS

Igra je došla na Steam ali još uvijek nema preordera.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Project CARS

na steamu je vec pola godine samo sad ima svoj page

a igra se moze preorderati vec neko vrijeme:

http://www.zavvi.com/elysium.search?search=%22project+cars%22

http://www.amazon.co.uk/Namco-Bandai-Project-CARS-DVD/dp/B00KL32DE2/ref=sr_1_1_title_3?s=videogames&ie=UTF8&qid=1411307331&sr=1-1&keywords=%22project+cars%22

moze se preorderati i limited edition, ali ne uspijevam ga naci (valjda je rasprodan) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fanu kaže...

na steamu je vec pola godine samo sad ima svoj page

Mislio sam za nas smrtnike koji nemamo pristup beti.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
12 godina
Project CARS

4 Minutes of Project CARS Gameplay - NYCC 2014

^AI je ovdje vjerojatno postavljen na gluplju razinu (ugl jos se radi na njemu kao i na sudarima izmedju auta)

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

za sve vas koje zanima simulacijski aspekt igre i sta se moze ocekivati po tom pitanju:

INSIDE PROJECT CARS SETA TIRE MODEL

http://www.wmdportal.com/projectnews/inside-project-cars-seta-tire-model/

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Project CARS

Zaštite više nema i igra je , naravno, krekirana. Ako želite najnovije buildove, lako ćete ih naći.

Uglavno igra nije razočaravajuća, ali nije ništa posebno. Zasad je krasi loša optimizacija ali imaju jedno 9 mjeseci da i to poprave iako sumnjam. Igra ne izlazi za mjesec dana već negdje u 4 ili 5 mjesecu 2015.

Sva ta priča oko toga da su razni profesionalci savjetovali i radili na ovoj igri je možda i istina, ali su ih platili za qurac. Ako ste igrali tocu 3, e pa ovo je toca 4( samo bez snijega i zemlje, barem zasad nisam naišao na to). Auta ne "skaču" kao u nfs shiftu, ali žarko žele, valjda je stvar u engineu, koji je isti.

Ne izdavanje za ps3 i xbox360 je po meni greška, jer kao što rekoh, igra ništa posebno. To ne znači da nevalja, bolja je od assetto corse, grida, f1 i većine racing simulacija/arkada.

Uostalom probajte sami

0 4 hvala 0
16 godina
Project CARS

....{#} 

Moj PC  
1 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
Project CARS

Ne znam šta ti to točno znači , ali imaš i rfactor2 i ac real life usporedbe i zanimljivo sve izgledaju uvjerljivo. Kako je riječ o različitim igrama, pa ko je onda lud? Možeš ti i od nfs rival i grida 2 napraviti uvjerljiv real life video ako želiš.

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
bigbadabum kaže...

Ne znam šta ti to točno znači , ali imaš i rfactor2 i ac real life usporedbe i zanimljivo sve izgledaju uvjerljivo. Kako je riječ o različitim igrama, pa ko je onda lud? Možeš ti i od nfs rival i grida 2 napraviti uvjerljiv real life video ako želiš.

slazem se, ovdje su uzete samo neke "solid" boje da usporedba izgleda kakti uvjerljivo...odavno vec videno s daleko vise detalja

12 godina
bigbadabum kaže...

Zaštite više nema i igra je , naravno, krekirana. Ako želite najnovije buildove, lako ćete ih naći.

Uglavno igra nije razočaravajuća, ali nije ništa posebno. Zasad je krasi loša optimizacija ali imaju jedno 9 mjeseci da i to poprave iako sumnjam. Igra ne izlazi za mjesec dana već negdje u 4 ili 5 mjesecu 2015.

Sva ta priča oko toga da su razni profesionalci savjetovali i radili na ovoj igri je možda i istina, ali su ih platili za qurac. Ako ste igrali tocu 3, e pa ovo je toca 4( samo bez snijega i zemlje, barem zasad nisam naišao na to). Auta ne "skaču" kao u nfs shiftu, ali žarko žele, valjda je stvar u engineu, koji je isti.

Ne izdavanje za ps3 i xbox360 je po meni greška, jer kao što rekoh, igra ništa posebno. To ne znači da nevalja, bolja je od assetto corse, grida, f1 i većine racing simulacija/arkada.

Uostalom probajte sami

1) krekane buildove ne preporucujem (srecom developeri znaju za njih i koji user ih siri okolo tako da ce se vjerojatno stati na kraj tome uskoro) iz razloga sto niste ukljuceni u development same igre i niste upoznati sa raznim developerskim toolovima i bugovima koji su trenutno prisutni 

2) informacije o odgodi izlaska igre su striktno interne i vođa studija je zamolio da se ta informacija ne siri izvan sluzbenih krugova naredna 24h kako bi mogli sami obavijestiti medije o tome tako da tnx sto ujebavas developere i smanjujes sanse da se nastavak igre radi takodjer radi uz crowdfunding (cak si napravio novi account da spojlas ovo rofl)

3) razni profesionalci doista i sudjeluju u izradi igre 

evo jednog od njih

4) ne mozes napisati da ti je handling los i onda izostaviti na kojim uopce postavkama vozis, s kojim assistovima i s cime uopce igras igru 

5) ne vidim zasto je pogreska ne izdavanje za x360 i ps3. rijec je o skoro 10g starim konzolama, a developeri su se htjeli fokusirati na next gen iskustvo i ne gubiti development vrijeme sa starim platformama

x360 i ps3 sigurno ne bi mogli pokretati ovu igru na 1080p@60fps sa 50 auta na stazi odjednom (sto je cilj sa x1 i ps4)

sto se tice odgode, post vođe studija:

Hi all,

Attached to this post is a press release which will go live tomorrow which announces that the new release date for the PC/PS4/XB1 versions of the game is now March next year. We wanted you guys to read it here first and to try and expand a little more on the reasoning.

Primarily, this has come about because a couple of other big games have announced they are shipping around the same time as our planned first date. We know it might be a little hard to believe but this would have had a very significant impact on our initial sales (and the initial sales period is critical as that's when the majority occur). It became immediately clear therefore that we'd need to move away from this release window.

The other factor at play here which I'm sure most if not all of you are aware of is that the game is still lacking the fixes and polish it really deserves. We've been working extremely hard on tracking towards the original date, and could indeed have made it, but deep down we knew it wouldn't have resulted in the ultimate level of quality that we wanted. Project CARS isn't "just another game" for SMS, it's the start of our very own IP/brand which we believe can live and be successful for a long time. It's critical the first release is a solid one therefore to lay the foundations for those plans.

As such we decided that a release early next year made a lot of sense all round. January is traditionally a very slow month for game sales (people having spent all their spare cash up to and during the holidays). February is affected to a lesser degree so March is an ideal window.

We appreciate there may be some disappointment but hope most will see this as overall a positive move for the project. The main issue with any move like this is a financial one (paying for the additional development time), but fortunately we've been able to resolve this, so it's full steam ahead now in finishing the game and creating the successful launch the game deserves.

Finally, to answer a question which is sure to come up - the additional time we have will largely be spent on the aforementioned fixes and polish. While we may include one or two smaller features and pieces of content which had originally been pushed to post-release, there really isn't time to add anything significantly new, or we'd just be back in the same position of the game lacking the quality level at release it needs.

P.S. please don't share this information outside of WMD until the press release has gone out.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 21:06 (Fanu).
10 godina
neaktivan
Project CARS

Ne , ja ne kažem da je handling loš. dobra je ovo igra. Samo kažem da nije ništa posebno niti očaravajuće u odnosu na konkurenciju ili što smo mi kao igrači imali prilike igrati. Jedino je dosta razočaravajuće zbog tima koji je bio uključen i godina u kojima se razvijala ova igra. Želim reći da ona ne donosi ništa novo, samo to.

Mislim da će većina biti zadovoljna, a i ja isto za onko povremenu vožnju ili utrku.

2 2 hvala 0
12 godina
Project CARS

ne znam u kojem fazonu ti zivis ali ocito ne shvacas da igra nije gotova, zato su developeri i odlucili odgoditi izlazak igre za punih 5mj da ispoliraju sto je trenutno napravljeno

nema ju smisla usporedjivati sa drugim dovrsenim igrama

ne znam na temelju cega baziras svoje misljenje o igri koju si vjerojatno skinuo prije 30min i igrao 20min

o igri koja cak ni nema dovrsen singleplayer, tj carieer mode

Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
protjeran
Project CARS

Fanu previse brijes na taj pcars...dobro covjek veli mi koji smo igrali puno toga nema nista ocaravajuce osim grafike, u fizici i dalje ak se ne varam nadaleko caruje prastari rfactor!lp

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
Project CARS

na temelju cega pises da je fizika nista posebno? koja trkaca igra koja je dosad izasla ima toliki popis stvari koji se simuliraju sto se tice fizike? da li je itko ovdje vozio zondu na nurburgringu pa zna kako taj auto drzi zavoje? 

pcars pokusava simulirati gotovo sve, tj ponuditi cijeli paket (ostecenja, pit stopovi, pit engineer, pro car setup, timske voznje, vremenske neprilike, nocne voznje, detaljno modelirane aute iznutra i izvana, nakupljanje gume na asfaltu tj stvaranje trkace linije, oculus/morpheus podrska) 

kad se to uzme u obzir mislim da nijedna trkaca igra ne dolazi ni blizu

rfactor je igra koja dolazi sa smjesnom kolicinom originalnog sadrzaja (i hrpetinom losih modova) i sa grafikom u koju se ne moze uziviti

njegov nasljednik, rfactor2, je toliko los da ga se ni ne spominje nigdje

to je simulacija par izmisljenih auta 

ako uzivas u tome i radujes se hrpetini modova kroz koje moras prolaziti da bi naisao na nesto posteno sto nije zbugano do jaja, onda je rfactor izbor za tebe

za sve ostale koji zele kompletni paket, sa profesionalno odradjenim svakim aspektom igre, izbor je pcars

napokon dolazi postena next gen simulacija i na PC i sad ce par likova spustati igru na temelju nedovrsene krekane inacice 

vrh.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 21:44 (Fanu).
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
protjeran
Fanu kaže...

na temelju cega pises da je fizika nista posebno? koja trkaca igra koja je dosad izasla ima toliki popis stvari koji se simuliraju sto se tice fizike? da li je itko ovdje vozio zondu na nurburgringu pa zna kako taj auto drzi zavoje? 

pcars pokusava simulirati gotovo sve, tj ponuditi cijeli paket (ostecenja, pit stopovi, pit engineer, pro car setup, timske voznje, vremenske neprilike, nocne voznje, detaljno modelirane aute iznutra i izvana, nakupljanje gume na asfaltu tj stvaranje trkace linije, oculus/morpheus podrska) 

kad se to uzme u obzir mislim da nijedna trkaca igra ne dolazi ni blizu

rfactor je igra koja dolazi sa smjesnom kolicinom originalnog sadrzaja (i hrpetinom losih modova) i sa grafikom u koju se ne moze uziviti

njegov nasljednik, rfactor2, je toliko los da ga se ni ne spominje nigdje

to je simulacija par izmisljenih auta 

ako uzivas u tome i radujes se hrpetini modova kroz koje moras prolaziti da bi naisao na nesto posteno sto nije zbugano do jaja, onda je rfactor izbor za tebe

za sve ostale koji zele kompletni paket, sa profesionalno odradjenim svakim aspektom igre, izbor je pcars

napokon dolazi postena next gen simulacija i na PC i sad ce par likova spustati igru na temelju nedovrsene krekane inacice 

vrh.

pa pisem u odnosu na cisti simulator "rfactor", procitaj malo o doticnom ako neznas ili nisi igrao! doticni je to sve simuliro prije skoro 10godina sto trkeljaju da ce imati pcars:)

to sto ce pcars ponuditi bogatije pitstopove, ostecenja, timske voznje(sta god to znacilo), nocne voznje(ima ih skoro svaka auto utrka), detaljno modelirane aute velis, pa rfactor ih ima s 10x vise poligona!

dakle znanje o doticnom ti je slabo pa zato i branis novu igru, ok super je sto cemo i mi na PC napokon dobiti neku novu "simulaciju" neka zaista mi je drago!

kaj se pak tice modova i tu si totalno u krivu pa ima hrpetina modova(staza i auta) od kojih ce ti mozak stati kad vidis i gle cuda svi rade bez ikakvih problema jer je doticna zajednica i sam open source engine odrastao u pravu stvar bez bugova i glitcheva i to je zajednica prihvatila kao standard za hc simulacije!

i za kraj velis tko zeli kompletan paket s profesionalno odradenim aspektima igre pa jedna je vec napravljena tamo davne 2007 godine( dakle igra data igracima,moderima da je usavrse i to je bilo fenomenalno prihvaceno) a ova druga jos nije ni izasla i dokazala se...cekamo i dalje{#} eto par rijeci od hc vozaca vec 15g koji je to vec odavno prosao...LP

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 21:57 (Stjepanj).
12 godina
Stjepanj kaže...

i za kraj velis tko zeli kompletan paket s profesionalno odradenim aspektima igre pa jedna je vec napravljena tamo davne 2007 godine( dakle igra data igracima,moderima da je usavrse i to je bilo fenomenalno prihvaceno) a ova druga jos nije ni izasla i dokazala se...cekamo i dalje{#} eto par rijeci od hc vozaca vec 15g koji je to vec odavno prosao...LP

rfactor ne nudi kompletan paket

nudi nekoliko izmisljenih auta koje simulira

sve ostalo u igri su morali dodati modderi - i opet dolazimo do toga da li bi radje nesto sto je profesionalac napravio sa timom ljudi koji poznaju svaki aspekt igre, ili neki amater/poluprofesionalac koji mora raditi sa nepotpunom dokumentacijom i suradjivati sa ostalim ljudima (npr sa audio tehnicarima) kako bi mu mod bio donekle pristojan

za pcars svaki od proizvodjaca posalje svoje raw CAD fileove, na temelju cega se onda modeliraju auti - svaki proizvodjac mora odobriti auto inace ga ne pustaju u igru

kazes rfactor simulira sve sto ima pcars od pocetka i ima 10x vise poligona

daj mi pokazi molim te gameplay video rfactora gdje auto ne izgleda kao lego kocka i ima u potpunosti funkcionalan ovjes

u pcars auti na ultra postavkama imaju 220.000+ poligona

nekako sumnjam da rfactor modani auti imaju 2+mil poligona

takodjer, jucer sam stavio link na sluzbeni sajt koji objasnjava sta se sve simulira (vezano uz fiziku auta) u pcars

ako ni to nije dovoljno, onda *ebiga

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 22:27 (Fanu).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice