Project CARS

poruka: 1.047
|
čitano: 156.846
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: Project CARS
Čudno mi je da netko još danas igra takve igre na tipkovnicu.Ak se nema za volan neki kontroler je pod must-have.
10 godina
neaktivan
L3gioNAR00 kaže...
Čudno mi je da netko još danas igra takve igre na tipkovnicu.Ak se nema za volan neki kontroler je pod must-have.

Takodjer je ljudima cudno kad neko igra npr. Mortal Kombat na tipkovnici, a ne shvacaju da onaj koji zna na tipkovnici je bolji igrac od onog koji zna na kontroleru....

14 godina
neaktivan
Project CARS

Kontroler se smatra da je u prednosti nad tipkovnicom zbog mogučnosti doziranja gasa/kočnice/skretanja pomoču gljiva ili je nešto drugo u pitanju? 

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Project CARS

Nisu samo gljive analogne nego i triggeri. Pričam o X360 gamepadu za PC. Općenito su igre odlično optimizirane za gamepad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LuoKey kaže...
L3gioNAR00 kaže...

Takodjer je ljudima cudno kad neko igra npr. Mortal Kombat na tipkovnici, a ne shvacaju da onaj koji zna na tipkovnici je bolji igrac od onog koji zna na kontroleru....

nije nista cudno igrati mortal kombat na tipkovnici posto je rijec o 2D igri (tj mices se samo u jednoj ravnini)

kad je rijec o simulacijama (ne o need for speedu kojeg doista i mozes igrati bez problema na tipkovnici) volan je optimalan, a gamepad sa gljivama minimum 

na tipkovnici ne mozes dozirati gas, ne mozes inkrementalno skretati lijevo/desno

ova igra nije namjenjena za igranje na tipkovnici - slobodno pokusaj, ali nikad neces biti bolji od nekog s volanom/gamepadom

uopce nema smisla ova rasprava lol..

11 godina
protjeran

Ja igram sad trenutno tu jogurt verziju sa X360 gamepadom,za volan nemam šoldi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2014 11:32 (L3gioNAR00).
11 godina
Project CARS

ova verzija sto se vrti po internetu, vozim sa volanom i dosta auta vozi normalno al sa nekima uopce nemogu krenuti, kao da neradi mjenjac (jedan ruf nisam siguran koji model tocno) nece da ubaci niti u prvu sa h shifterom niti sekvencijalno, kad uspijem prebaciti on se odma ugasi...dali je to zbog ove verzije pa jos nije sve sredjeno ili je neki bug?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
1BIT kaže...

Može mi netko tko igra sa tipkovnicom postavit screen od postavki koje ima, ja sam poludio već, probao sam svakakve postavke, razne aute, staze, vremenske uvjete, assistance on, pa off, ali nemoguće je upravljati autom, jedva da mogu pratiti auto ispred sebe, sa defotnim postavkama jedva skreće, moram usporit 20Km/h da speljam svaki zavoj, inače se opće neda okrenut volan, kvaliteta grafičkih detalja je predivna, ali upravljivost je grozna...

Ako ovaj stvarno vozi sa tipkovnicom, onda si je odlično postavio postavke {#}

Nemres skrenuti jer je osjetljivost po defaultu mala, dakle odes u opcije i pod controlama imas osjetljivost za volan, gas i kocnicu itd! I nalozi to do tamo 90% recimo, probaj sam pa vidi kak ti pase!lp
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
14 godina
L3gioNAR00 kaže...

Hah, sve je stvar kako se privikneš, meni je recimo čudno da netko igra sa kontrolerom na računalu, smatram da je kontoler samo za konzole, ali ako se već čovijek priviknuo na nešto, zašto bi to mjenjao, ja sam sa tipkovnicom bez ikakvih problema igrao Age of empires (RTS) sve cod-ove i Bf-e, metro... (fps), gta san andreas, iv, te overlord i overlord 2 (tps), te skoro sve need for speed-e, colin mcrae dirt2, dirt3, showdown, race driver grid, grid 2, gas guzzlers... sve na defotnim postavkama, evo project cars je prva igra na koju sam naišao da su defotne postavke za tipkovnicu neupotrebljive, doslovno moraš stat da bi speljao zavoj...

@Stjepanj

ima:

steering deadzone/sensitivity

throttle deadzone/sensitivity

brake deadzone/sensitivity

itd...

ne kužim koji će mi vrag deadzone na tipkovnici, to ima korist jedino kod volana...

iz nekog razloga ne radi PrtScn u igri pa sam slikao mobom... iz nekog razloga ne radi PrtScn u igri pa sam slikao mobom...
14 godina
neaktivan
Project CARS

Isprobao sam build 321 na pc-u s tipkovnicom. Pa prvi dojmovi su mi onako... izgleda lijepo ali ne baca na koljena. Fizika automobila varira. Neki su okej neki su neupotrebljivi. Ima potencijala, osjecaj brzine je dosta dobar. Vidjet cemo. Cini mi se da im je ostalo dosta posla za odradit :)

Na kraju su je odgodili za iducu godinu ili ?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Project CARS

Evo konačno sam našao neku kombinaciju koja radi, znači stavio sam controler imput mode 1 (ima ih 3 i meni je po defotu bio na 3) i postavio sam steering sensitivity na 90 i sad je ok... {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
1BIT kaže...
L3gioNAR00 kaže...

Hah, sve je stvar kako se privikneš, meni je recimo čudno da netko igra sa kontrolerom na računalu, smatram da je kontoler samo za konzole, ali ako se već čovijek priviknuo na nešto, zašto bi to mjenjao, ja sam sa tipkovnicom bez ikakvih problema igrao Age of empires (RTS) sve cod-ove i Bf-e, metro... (fps), gta san andreas, iv, te overlord i overlord 2 (tps), te skoro sve need for speed-e, colin mcrae dirt2, dirt3, showdown, race driver grid, grid 2, gas guzzlers... sve na defotnim postavkama, evo project cars je prva igra na koju sam naišao da su defotne postavke za tipkovnicu neupotrebljive, doslovno moraš stat da bi speljao zavoj...

@Stjepanj

ima:

steering deadzone/sensitivity

throttle deadzone/sensitivity

brake deadzone/sensitivity

itd...

ne kužim koji će mi vrag deadzone na tipkovnici, to ima korist jedino kod volana...

naravno da su postvke za tipkovnicu neupotrebljive jer igra nije namjenjena za igranje na tipkovnicama pa je tako svejedno koje su postavke podesena za nju....npr nfs nema potrebe igrat na volanu jer je teze nego na tipkovnici, igrao sam zadnji nfs i svaki zavoj malo rucna i udjem perfektno u zavoj. a ovdje nije bas tako.

12 godina
athlon64 kaže...

Isprobao sam build 321 na pc-u s tipkovnicom. Pa prvi dojmovi su mi onako... izgleda lijepo ali ne baca na koljena. Fizika automobila varira. Neki su okej neki su neupotrebljivi. Ima potencijala, osjecaj brzine je dosta dobar. Vidjet cemo. Cini mi se da im je ostalo dosta posla za odradit :)

lol build 321...

zadnji build je: Build 834 (22/10/14)

tako da vjerojatno igras nesto sto je min godinu i po staro..

ja i dalje ne vjerujem da netko na tipkovnici pokusava igrati nesto sto nije arkada - pa nema smisla, niti su ljudi sa tipkovnicom uopce ciljana publika

igram igru preko xbox one gamepada i to je vec nesto i moze se pribliziti (ako ne i pobiti) vremena igraca sa volanom (btw xbox one gamepad je puno bolji od xbox360 gamepada..)

12 godina
odjavljen
Fanu kaže...
athlon64 kaže...

lol build 321...

ja i dalje ne vjerujem da netko na tipkovnici pokusava igrati nesto sto nije arkada - pa nema smisla, niti su ljudi sa tipkovnicom uopce ciljana publika

igram igru preko xbox one gamepada i to je vec nesto i moze se pribliziti (ako ne i pobiti) vremena igraca sa volanom (btw xbox one gamepad je puno bolji od xbox360 gamepada..)

po cemu bolji ? 

kolko sam ja skuzio cak je losiji
x360 gamepad je udobniji i bolji su RB i LB jedino kaj nema vibraciju u trigerima 

http://www.snabbox.org/
12 godina
Project CARS

bolje lezi u ruci

triggeri su meksi i dublji (lakse je dozirati gas/kocnicu)

analogni stickovi su puno preciziniji, tj lakse je raditi sitne pokrete/korekcije

d-pad je miljama iznad xbox360 (ima jako dobar "klik")

dugmad je veca i lakse ju je pogoditi/klikati

otkad sam ga nabavio puno mi je lakse voziti brze aute/bolide i pogoditi trkacu putanju..

vecinom svi pisu da im se vise svidja novi gamepad

ne znam po cemu je xbox360 bolji..

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2014 14:38 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fanu kaže...

lol build 321...

831... krivo sam napisao. Dakle postoji jedan jos noviji? Pogledat cu :D

12 godina
athlon64 kaže...
Fanu kaže...

lol build 321...

831... krivo sam napisao. Dakle postoji jedan jos noviji? Pogledat cu :D

svaki dan izlaze novi buildovi za backere igre

no planiraju vratiti login screen prilikom ulaska u igru tako da se vise nece moci piratizirati

11 godina
protjeran
Pa piratizirat će se svakako kad igra izađe.Prvo ču isprobat nego iskeširam 50€.To je valjda prva verzija koja je iscurila na netu,barem su ljudi mogli provjerit o čemu se radi.Kao što sam i napisao več,njih su malo negativne kritike stegnule pa sad odugovlače do 03.2015.
12 godina
Project CARS

novi trailer

svi su zabrijali sa inception trubama ^^ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Project CARS

Necu lagat. Nakon par dana igranja... odusevljen sam. 

Da, modeli fizike za neka auta nisu dovrseni. Ali npr ariel atom v8, kokpit kamera, angle of view 120 i sjedalo gurnuto naprijed.

15 minuta voznje po azurnoj obali. Najbolje gaming vozno iskustvo koje sam u zivotu imao. Razina detalja na koju su pazili je neviđena. Igra izgleda prekrasno. Adrenalin i osjecaj automobila je tu. Stvarno su dobar posao odradili. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.10.2014 14:54 (athlon64).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Project CARS

isprobao sam igru u DSR modeu na 2k nije lockana a na 4k  je na 30fps-a koje god postavke iskljucim uvijek mi se vrti na 30

nadam se da ce to ispravit kad igra izadje ... bdw igra izgleda fantasticno {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Project CARS

sta ferraria nema u igri jos ili se drugacjie zovu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dennocro kaže...

sta ferraria nema u igri jos ili se drugacjie zovu?

nema, gamad trazi skoro milijunske iznose za licencu.. po meni treba vise americkih/azijskih auta posto su sad vecinom u igri europski..

11 godina
Project CARS

ma nisu normalni...a bas sam htio provozati Laferrari...ocito cu to morati u nekoj drugoj igri :( sta jedna AC je imala toliko para da plati licencu?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
dennocro kaže...

ma nisu normalni...a bas sam htio provozati Laferrari...ocito cu to morati u nekoj drugoj igri :( sta jedna AC je imala toliko para da plati licencu?

ni ja ne kuzim te licence, umjesto da oni placaju jer mi/izdavaci igara reklamiramo te aute i na kraju krajeva neki ga i kupe{#} plate nama ili da je barem besplatno...stvarno{#}:-))

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
12 godina
dennocro kaže...

talijanski developeri, vjerojatno su imali neke svoje veze za dobivanje licenci

mozda s vremenom pcars i dobije ferrari (pogotovo nakon sto je stig, tj ben collins prakticki izjavio da se na tome radi)

ugl, ovo nije definitivan popis auta u pcars i bit ce ih jos (otkako je izasla zadnja piratska verzija, u igru je ubaceno jos nekoliko auta postojecih marki - 1974 BMW 2002 Turbo, 1999 BMW V12 LMR, 1997 McLaren F1 GTR "Long Tail", 2014 Bentley Continental GT3, 2014 Audi R18 e-tron Quattro, 2003 Bentley Speed 8, 2013 Audi A1 Quattro, 2002 Audi R8 LMP900, 1989 Audi 90 IMSA GTO)

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 16:22 (Fanu).
12 godina
neaktivan
Project CARS

Kad izlazi igra uopće? Šta je sa ovom jogurt verzijom, da li je probao tko, šta nudi, isplati li se skinuti da se proba?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

izlazi u ozujku iduce godine

jogurt verzija je leakana beta verzija igre (to je build 831, a zadnji sluzbeni build je 865), tj nedovrsena igra 

oke je za isprobati malo da vidis sta ces moci ocekivati od igre, ali za neko ozbiljnije igranje i nije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 11:16 (Fanu).
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Project CARS

di je mogu skinuti?

0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

preko steama, ali za kojih 3mj

Moj PC  
1 0 hvala 1