Problem sa snimanjem GTA snimalicom "zd soft"

poruka: 6
|
čitano: 1.379
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Peoblem sa snimanjem gta sa ,snimalicom,zd sof

OMG. Naslov teme i post ti izgledaju kao salata.

Jel možeš malo pojasnit u čemu je problem, kakva zd soft snimalica? Koje windowse imaš?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Peoblem sa snimanjem gta sa ,snimalcom,zd soft
mateo12345 kaže...

pojasnit vise????pa ne moze mi jedna snimalica zd soft se zove normalno snimat gta san andreas sve je u mrljama sve,cekaj sad cu tipokazat sliku

mislio sa šutit, ali kad sam vidio ovaj post...Viče

prijatelju, ako već tražiš pomoć, barem se potrudi napisat jedan fin, pristojan post. ovakvim postom vrijeđaš sve nas koji bi ti željeli pomoć. neki od nas nemaju vremena 10 puta čitat tvoj nepismen post da bi shvatili o čemum govoriš.

2 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Peoblem sa snimanjem gta sa ,snimalcom,zd soft

@mateo

1. nije wista nego je Vista

2. ne delaj duple (triple) postove, imaš "Uredi" gumb

3. nema slike, kad odabereš sliku, klikni na prebaci pa pošalji, pa će je stavit u post

4. umjesto tog programa za koji nikad nisam čuo, imaš FRAPS (i xfire ima svoj recorder)

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 23:23 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Prije nego što bilo šta napišeš, pročitaj ovo.

Imamo zločeste moderatore i trigger-happy usere koji vole gumb "Prijavi".

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Pa jesi li ti mateo išao u školu, imam dojam da neznaš uopče napisat rečenicu koja ima nekog smisla

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: gta san andreas problem
mateo12345 kaže...

obro pusti sad to kad da ovaj naslov promijenim

Nikako. Vjerojatno će neki od modova promijenit naslov.

BTW, instaliraj FRAPS koji normalno radi. Di si samo našao taj zd soft ili kako se već zove.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice