Problem s igrama

poruka: 11
|
čitano: 1.681
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s igrama

Kupio sam prije tjedan dana ATI HD4650. COD 6 mogu igrat na max postavkama bez štekanja, a Battlefield BC2 šteka na low postavkama, PES 2010 šteka isto na max. Može li neko reći u čemu je problem, može li biti u driverima(stariji su) ili... Moja konfiguracija je 2 GB rama, celeron 3,2 GHz, HD4650, XP SP3. Molim odgovor...

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Problem s igrama

Ako je to single core celeron onda nije ni čudno grafička je prejaka (procesor preslab)!

6 0 hvala 1
16 godina
RE: Problem s igrama
maki33 kaže...

Kupio sam prije tjedan dana ATI HD4650. COD 6 mogu igrat na max postavkama bez štekanja, a Battlefield BC2 šteka na low postavkama, PES 2010 šteka isto na max. Može li neko reći u čemu je problem, može li biti u driverima(stariji su) ili... Moja konfiguracija je 2 GB rama, celeron 3,2 GHz, HD4650, XP SP3. Molim odgovor...

Skini nove drivere pa vidi jel pomaze.

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
17 godina
neaktivan
Problem s igrama

Jeli procesor single core?

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
maki33 kaže...

Ili procesor ili operativni sustav koji OS imaš

16 godina

Piše XP SP3

Život je najgluplja igra, ali ima dobru grafiku
17 godina
neaktivan

je...

17 godina
neaktivan
nailer kaže...

Jeli procesor single core?

da

16 godina

Onda ti je problem u procesoru, preslab je

Život je najgluplja igra, ali ima dobru grafiku
16 godina
protjeran
maki33 kaže...

Možda zbog operativnog! Ali bi prije reko zbog procesora fkt je preslab za navedene igre štekaju zpog procesora 

16 godina
protjeran
Problem s igrama

Ja imam hd4650 dali moze stogot bit grafickoj ako je slab procesor ja imam procesor 2.40ghz i 15gb hdd i 765ram dali ista moze crknit ako je slabo moze li crkinit grafa nemma veze za ovo drugo samo moze li crknit grafa i ima li neko neki link za driver za ovu grafu mjeni su dai cd sa grafickon ali nema driveraa za hd4650 ako neko ima link di ga mogu sknit jer sada korsitim driver za hd4600.

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice