Kupio sam prije tjedan dana ATI HD4650. COD 6 mogu igrat na max postavkama bez štekanja, a Battlefield BC2 šteka na low postavkama, PES 2010 šteka isto na max. Može li neko reći u čemu je problem, može li biti u driverima(stariji su) ili... Moja konfiguracija je 2 GB rama, celeron 3,2 GHz, HD4650, XP SP3. Molim odgovor...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako je to single core celeron onda nije ni čudno grafička je prejaka (procesor preslab)!
Kupio sam prije tjedan dana ATI HD4650. COD 6 mogu igrat na max postavkama bez štekanja, a Battlefield BC2 šteka na low postavkama, PES 2010 šteka isto na max. Može li neko reći u čemu je problem, može li biti u driverima(stariji su) ili... Moja konfiguracija je 2 GB rama, celeron 3,2 GHz, HD4650, XP SP3. Molim odgovor...
Skini nove drivere pa vidi jel pomaze.
Jeli procesor single core?
Ili procesor ili operativni sustav koji OS imaš
Piše XP SP3
je...
Jeli procesor single core?
da
Onda ti je problem u procesoru, preslab je
Možda zbog operativnog! Ali bi prije reko zbog procesora fkt je preslab za navedene igre štekaju zpog procesora
Ja imam hd4650 dali moze stogot bit grafickoj ako je slab procesor ja imam procesor 2.40ghz i 15gb hdd i 765ram dali ista moze crknit ako je slabo moze li crkinit grafa nemma veze za ovo drugo samo moze li crknit grafa i ima li neko neki link za driver za ovu grafu mjeni su dai cd sa grafickon ali nema driveraa za hd4650 ako neko ima link di ga mogu sknit jer sada korsitim driver za hd4600.