Čekam cijeli dan kao budala taj prokleti demo i izgleda ništa od njega...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Takoder mi stalno trza i nije bas igrivo, imam gtx760 tako da nije do grafe... S graficke strane je veliki korak unatrag u odnosu na proslogodisnji PES, teksture mutne i nikakav AA, travnjak kao na PS2. Kad uspijem rjesit trzanje javin dojmove o gameplayu.
Kod mene isto igra trzne svakih sekundu ili dvije, kao da ispusti jedan frejm. Mislim da nije do jacine hardvera, jer se desava na bilo kojim postavkama ili rezolucijama. Pokusavao sam forsirati VSync off, ali je onda jos gore. Jesi li ti, ili bilo ko na forumu, nasao rjesenje za ovo?
Nope, prosle godine mi se to popravilo sa prvim patchom, al glupo mi je cekat patch da bi zaigra kako bog zapovida.
Znam da nije primjereno i znam da cu dobiti karton,ali hocu igrati i probati jer nema dema!
Ima li netko link da skinema jogurt verziju ovog pesa,a da nije reloaded posto je previse l*chera.Molim vas posaljite mi u pm.
Snašao sam se i ja na drugi način, sada neka ga tupavci izbacuju kad god žele...
Takoder mi stalno trza i nije bas igrivo, imam gtx760 tako da nije do grafe... S graficke strane je veliki korak unatrag u odnosu na proslogodisnji PES, teksture mutne i nikakav AA, travnjak kao na PS2. Kad uspijem rjesit trzanje javin dojmove o gameplayu.
Kod mene isto igra trzne svakih sekundu ili dvije, kao da ispusti jedan frejm. Mislim da nije do jacine hardvera, jer se desava na bilo kojim postavkama ili rezolucijama. Pokusavao sam forsirati VSync off, ali je onda jos gore. Jesi li ti, ili bilo ko na forumu, nasao rjesenje za ovo?
Nope, prosle godine mi se to popravilo sa prvim patchom, al glupo mi je cekat patch da bi zaigra kako bog zapovida.
Na nekom stranom forumu sam slučajno pročitao prijedlog za rješenje ovog problema i ispostavilo se da mi je to riješilo. Naime, otišao sam u NVIDA Control Panel i u 3d settings profilu za PES2015.exe sam uključio Tripple buffer i VSync. Moram dodati da sam morao restartovati računar i tek onda su mi se ove postavke zaista aplicirale i igra je postala savršeno fluidna. Pokušaj, pa javi.
Meni je igra savršeno fluidna,nemam nikakvih problema zasad..A i nemam baš neki dobar komp :)
ja instalirao i razvukao na full HD TV na 1920x1080 i trza ko blesavo.
konfa je sasvim dovoljna, A8 6600, 4DDR3 i R7 260X, prebacio na srednje, opet trza, prebacio na low, sad već ljut, e onda je bilo igrivo.
na kraju sam skinuo zadnje catalyst drivere i restartao PC i sad igra radi normalno.
Čisto infoa radi, OS je Win 8.1 x64
što se pesa tiče, malo sam razočaran, master ligu volim igrat ali već 3 godine nema NIKAKVOG pomaka, dodatnih opcija, i neke imerzivnosti. samo tekma, onaj traljavi transfer sustav i to je to. ajde, sad kao ima respekt prema manageru kao, i taj team chemistry sustav, ali iskreno, ja sam jedan od onih koji ni ne gleda te hrpetine brojeva, nit cu ici svakom ponaosob trening mjenjat svako malo.
Fali mi ona mogucnost kopacki i accesoriesa sto si kupovo za bodove, mislim da je u 13ici bilo to, bilo je zanimljivo.
Fifa je tu 3978526986402 svjetlosne godine ispred, onaj season mod je super, novine, mejlovi, konstana uvučenost u to. 5+
Gameplay - ne primjećujem veće razlike osim što mi je na defaultnom speedu nekako tromo.
Grafika - trunku bolja, par novih pokreta, ništa značajno i nekstđen, kolko je najavljivano.
Komentatori - imam filing da već 4 igre isto pričaju, e matere mi! dosta više.
sve u svemu, igrat ce se naravno, ali da je nesto novo - pa i nije. i Fifa i Pes su puno obećali, a isporučili - minimum.
i da na monitoru koji je LCD 17" 4:3 omjer imam one šugave crne crte a nema ih sa ugasit u settingsima, nema onog LB checkboxa. hebemu lebac!
Može link u pp, zahvaljujem unaprijed
Na nekom stranom forumu sam slučajno pročitao prijedlog za rješenje ovog problema i ispostavilo se da mi je to riješilo. Naime, otišao sam u NVIDA Control Panel i u 3d settings profilu za PES2015.exe sam uključio Tripple buffer i VSync. Moram dodati da sam morao restartovati računar i tek onda su mi se ove postavke zaista aplicirale i igra je postala savršeno fluidna. Pokušaj, pa javi.
Fala brate, spasija si :D Nije mi palo napamet da bi moga napravit restart...
imam par pitanja vezano za pes ... jel postoje balkanski klubovi , i koji ako ima ?
Znam da nije primjereno i znam da cu dobiti karton,ali hocu igrati i probati jer nema dema!
Ima li netko link da skinema jogurt verziju ovog pesa,a da nije reloaded posto je previse l*chera.Molim vas posaljite mi u pm.
Regaj se na partis.si.
imam par pitanja vezano za pes ... jel postoje balkanski klubovi , i koji ako ima ?
partizan samo.
Igra je puno bolja od prošlogodišnje i sve je ok kolko iz jedne odigrane utakmice mogu zaključit, ali ipak imam jedno pitanje :D.
Jel se i vama stamina nenormalno troši ? U 27. minuti prvog poluvremena pola ekipe stamina na nuli hahahaha, nemoguće je, uvedem zamjene na poluvremenu, u 65. minuti svi pocrkavali, valjda će neki patch to rješit, jer drugo poluvrijeme je skoro pa neigrivo :D
Igra je puno bolja od prošlogodišnje i sve je ok kolko iz jedne odigrane utakmice mogu zaključit, ali ipak imam jedno pitanje :D.
Jel se i vama stamina nenormalno troši ? U 27. minuti prvog poluvremena pola ekipe stamina na nuli hahahaha, nemoguće je, uvedem zamjene na poluvremenu, u 65. minuti svi pocrkavali, valjda će neki patch to rješit, jer drugo poluvrijeme je skoro pa neigrivo :D
Troši mi se brzo, ali ipak ne tak brzo, oko 70 min su svi low na stamini. Mene zanima ima li kakav anti alliasing za pes?
Konačno sam probao igru (PC verzija) i dojma sam da je gameplay isti kao i na PS4, samo što grafički travnjak izgleda tmurno a navijači onako čoškasti i kartonski (FIFA me razmazila). Kada bi prebacili onaj travnjak i izgled navijača u novi PES, to bi bio pun pogodak.
Što se tiče gameplaya, dosta je unaprijeđen u odnosu na PES 2014, i sve što je 14-icu činilo neigrivom su ispeglali. Ima tu PES boljki, da se odmah razumijemo i one se većinom odnose na animacije. Npr., nekad igrač topovski šutira a da pritom nije dovoljno uhvatio zalet i zalomio tijelo i slično, ali bez obzira na sve nekako je slađe igrati u odnosu na FIFU. Užitak je kada je Aguero onako momački odvali po golu. Lopta baš onako lijepo klizne u mrežu i taj feeling još nitko nije dostigao. Malo bodu u oči prebrzi passovi po zemlji,a li vjerovatno to ima veze sa onim điđama-miđama oko dužine trave, jer kada je na long lopta malo teže cirkulira i možda samo to treba zeru bolje izbalansirati.
Primjetio sam da su suigrači dosta dinamični i dobro se otkrivaju. Taktizirati možete do mile volje i to sve lijepo spremiti za vijeke vjekova, a ne da vas zaje*aju kao u FIFI. "Simple and Clean", što bi rekli.
Modeli igrača su odlični, ono za 10. Nisam još vidio niti jednog generičkog, dok sam se susretao sa klubovima tipa Atl. Madrid, Barcelona, Juventus, Real, City, Chelsea, Man United... Onako kada ih kamera zumira, daju se primjetiti kapljice znoji i tu i tamo prljav dres i stekne se dojam da se radi o PS4 verziji.
Meni igra radi kao metak, samo ponekad osjetim kao da će krenuti trzati ali skoro pa neprimjetno, ali nešto je sa druge strane spriječava i može se ugodno igrati. Mjuza je odlična za razlku od prošlosezonske opere, i kada stisnete pauzu tokom tekme ista ta mjuza odzvanja na stadionu, što je onako lijepo za čuti.
To je to ovako na brzinu nabacano od mene i mislim da ću sutra ipak naručiti svoju oriđiđi kopiju, kako bi mogao sudjelovati po turnirima i ligama.
S koje stranice je najjeftinije naručit original?
S koje stranice je najjeftinije naručit original?
G2a 18 eura

Igra je super. Ali imam problem na myclub-u. sve odradim i sad me traži da kupim scouta za 10000 nekih novaca a ja imam 4500 i nemogu dalje.... jel to neki bug ili ima neko rješenje?
jel ima netko original da proba myclub?
Imam onaj prokleti stuttering, a vidim i na drugim forumima se ljudi zale na to. Fps je konstantno 60 ali dzaba kad ima ovo i samo mi kida zivce ne primeti se toliko ali svejedno me nervira. Ima neko resenje ili se ceka patch ili sta vec?
Reseno. Sve sto treba da se uradi jeste da se enejbluje tripl bafering u ati/nvidia control panelu, a potom mora da se restartuje komp. I evo sad radi bez ikakvih problema. Mada ovaj fudbal definitivno trazi neki sweet fx mod
Odigrao jučer par tekmi, danas ću još 1vs1 s frendom pa javim doživljaje.
Zasad moram samo pitati da li neko ima isto problem da mu se javlja delay? Sve je ok , igra ne trza , ali kasni sve što stisnem nekih pol sekunde.
kad idem na create player..kako mu odredit u koji klub da ga stavim? :s
njega bace u free agent i nemogu mu promjenit..a kad idem u transfers nemogu naci igrace koji su free agenti..zna netko?
Ja ne kužim kakav im je ono fazon da u Master ligi u pozadini menija vidimo stadion sa publikom. Govorim to, jer ta cijela pozadina nenormalno uspori menije, kretanje kroz menije. Čini mi se da se radi o lošoj optimizaciji, jer su svi ostali aspekti igre fluidni.
Ne znam za vas, ali ja sam sinoć do kasno u noć zalomio uz novi PES.
Meni igra definitivno izgleda kao neki mutant, nastao križanjem PES-a 2013 i PES-a 2014.
Možda će brzina gameplaya na 0 za većinu biti optimalana, ali ja sam podesio na -1 i sada mi je nekako zeru ugodnije. Uradio sam to, da vidim što će se dešavati, jer ponekad se desi da pojedini igrač ima ubrzanu reakciju prilikom pokreta, jednostavno fali malo "elegancije" kao u FIFI. Živo me zanima, kako to sve izgleda na PS4.
Konačno se može osjetiti razlika kada loptu primi Messi ili D. Silva, jer takvi igrači su odmah okretniji i brže mjenjaju smijer.
Ono što se da primjetiti, a to je da je suđenje dobro, smao su jako osjetljivi ili mi se barem tako čini poslije ono ragbia iz FIFE (kako to veli kolega movie). Svaki očigledan kontakt se svira i treba doboro paziti i pravovremeno temprati start. Sinoć sam npr. sa Ramiresom imao jedan klizeći gdje sam lijepo prvo odnio loptu pa zatim gornjim djelom tijela i i grača i sudac je to registrirao kao čist start. Fora je kada napravite otkos i polomite protivničkog igrača, pri čemu čujete krik, što ostvalja dojam, da ste mu cijelu kralježnicu strgali.
U par navrata mi je na superstar "laganice" prošao trokut, što miriše da bi mnogi mogli imati problema, ali netreba brinuti jer imate par mehanizama i načina kako se odbraniti i spriječiti isto. Jedan od njih je definitivno povlačenje kompletne zadnje linije sa d-padom ili lijevom gljivom, koje možete pratiti na radaru jer će vam se na istom ukazati bijela linije koju vi diktriate, tako da...
Kolega matekws, ja nisam primjetio nikakav izražen delay, kao što je to bilo izraženo u prethodnom izdanju (koristim xbox 360 kontroler za windows). Isto tako nisam primjetio izražene bugove, koji su prije prštali na sve strane. Jedino što mi pada na pamet, a to je ono izmakinjanje Varanea, kada je bio bliži lopti, ali sam je ja svjejedno sa Suarezom pokupio i zabio gol ili je možda mislio da će to Ramos rješiti. Ugalavnom, kada se sijetim onih stvari, dodaš svom igraču loptu a on sa njom produži u aut, a ti kao bik upireš u gamepad, ali ništa nereagira.
Budem se javio sa još dojmova...pozzz svima

samo tri riječi:KING IS BACK!
El izašao na onaj patch što je odma došao za pes
testiram zasad "onu" verziju igre da vidim hoću li kupiti org za online,pa da odma stavim i patch da vidim el se šta poboljša s tim
Da,i mene zanima dali ima patch odmah za 'onu' verziju?
Ako ga je tko slucajno nasao,molio bi da mi posalje link na PP.
Btw-jucer probao jednu tekmu,izbusili me 4-0. Hahha
Nisam igrao od Pes-a 2013...
Nakon odigranih 7-8 utakmica vec se donekle moze vidjeti i reci objektivnije misljenje. Napredak se vidi u svakome smislu to definitivno stoji. Igra je optimizirana stvarno odlicno i doslovno leti. Vidi se da su dosta ulaganja poslozili prema pass igri na koju treba malo navikavanja i na malo sporije reakcije igraca pri primanju i slanju lopte. Nisam primjetio nista previse OP sto je odlicno, tu moram priznati da je balans bolje odradjen nego u fifi. Sve u svemu napredak u gameplay u, napokon i za golmane :D Graficka strana ( PC ) je ok, nista pretjerano bolja nego prosle godine, najvise od svega mi smeta ovaj komentator kojeg nikako da rijese vec od pamtivjeka. Dok mjuza u igri je predobra. NE mogu reci da me igra oborila s nogu, ali dala je pozitivan utisak da bih vec do iduece godine mogli dobiti mozda cak i ravnopravnog konkurenta EA u i FIFI. Posto sam mislio ulagati u nadogradnju radi FIFE 15 mislim da sad trenutno odustajem od toga i stavljam u opticaj PES, manje je zahtjevan, ide perfektno, ima dosta toga novoga tako da definitivno je vrijedan kupnje, a uz to sve je i jeftiniji od konkurencije.
Dok mjuza u igri je predobra.
Meni osobno nije, ko da mi negdje antena zagreb svira.
Online je odličan kao i svake godine. Offline protiv kompa nisam igrao godinama, samo eventualno u demo verzijama prije nego što bi svake godine igra izašla; igram samo online već 10 godina još od PES-a 4 i protiv živih protivnika puno je bolje, nepredvidljivije i zanimljivije.
Moja jedina zamjerka igri je letterboxing, odnosno crne crte gore i dolje za nas koji imamo 4:3 monitore jer je igra očito po defaultu lockana na 16:9 i na klasičnim monitorima ne koristi čitav ekran.
Sve ostalo napredovalo je u odnosu na prošlu godinu, od igrivosti i fizike, reakcija i ponašanja igrača, pa do grafike gdje se lijepo vide. npr. efekti kiše na terenu.