grafika u fifi 14 je na razina grafike iz pes 10.
Ti mora da nisi vidio novi pes 2014? Grafika u razini igrice na mobitelu.
Ok.
grafika u fifi 14 je na razina grafike iz pes 10.
Ti mora da nisi vidio novi pes 2014? Grafika u razini igrice na mobitelu.
Ok.
Da li se još nekome dešava u MLO, da igrač neće da doda svaki četvrti pass(+/-), iako se lijepo vidi da sam napunio pass power gauge???
Da li se još nekome dešava u MLO, da igrač neće da doda svaki četvrti pass(+/-), iako se lijepo vidi da sam napunio pass power gauge???
dogadja se meni... ne igram MLO vec ranking matches... samo jedan u nizu bugova (nadam se da ce ih popraviti)
To isto se desava i sa sutanjem, nabacivanjem. Jednostavno prestane reagirat iako je napunjeno.
Imam jedno pitanje.. Malo je glupo, al želim bit siguran..
Sa LT/L2 je manual pucanje, dodavanje... E sad ako ja imam u support settings već imam namješten šut na manual, ne trebam stisnut LT/L2 prilikom udarca?
Dal je to samo za one koji imaju u settings-ima basic ili advanced shoot, pa pomoću LT/L2 aktiviraju manual??
Pitam jer kad stisnem LT/L2 + shoot, power bar mi nije plavi, već zelen??!
I men se to dešava Online, i prilikom pucanja i dodavanja + konstanti lag ma milina :((
Najgora mi je ona pjesma kad neka baba zavija i viće nešt poput jesma jesma jesma...Dobijem proljev.
Ti praetorian mjenjaš mišljenja kak ti dođe lol.
Ocigledno klinac kao i Red star, nikako nisi na cisto sa njima...
Zna li se da li ce rijestiti lagg prije pocetka utakmice i kada je replay? Neki update ili ?
I men se to dešava Online, i prilikom pucanja i dodavanja + konstanti lag ma milina :((
Najgora mi je ona pjesma kad neka baba zavija i viće nešt poput jesma jesma jesma...Dobijem proljev.
Primjetio sam u zadnje vrijeme da se lag smanjio.
Ja sam odlučio malo sačekati i online mod zaobilaziti u širokom luku, dok ne izbace drugi patch.
Ti praetorian mjenjaš mišljenja kak ti dođe lol.
Šta mjenjnam mišljenje? Igra mi je odlična, ali mi Online laga ?
Pošto volim nogometnu igru igrat online onda imam problem s Pesom. Što se tiče igre ovo mi je najbolji Pes, pa pogledaj te animacije, ali ponavljam online mi neradi kak spada i jbg šta da ja sad radim.
Mene ubija ovo kašnjenje kod tipki, sutra ću probat drugi gamepad ali mislim da je to do igre.
Evo, nakon očito fino primljene recenzije kod ljudi (neki su mi i u inbox slali pohvale), ja moram reći da ja ovo igram i dalje. I ono najvažnije-ne samo zato što još nije došla
verzija omiljene mi fife nego zato šta mi se "ne vjerujem da ću ovo reći" igra stvarno sve više počinje sviđati. I baš zato sam još ljući na je*beni Konami što nije ispolirao ovu igru do kraja jer je mogla satrati novu fifu budući da ona kako mi se čini neće uvesti neke bogzna kakve novitete. Naravno, to ću sa sigurnošću znati tek kad je budem zaigrao, ali prilično sam siguran u to. Ali ono šta me još uvijek najviše iritira je nedostatak licenci. Shodno tome, ide i ova anketa kao podpitanje.
Na kojem ste stadionu igrali najviše tekmi?
1 | Konami stadion |
---|---|
3 | Konami stadion |
5 | Stadion Kaštel Oslić |
2 | Ili možda, Konami stadion |
Ima li netko od vas mod za dresove u engleskoj ligi jer me zivciraju oni custom dresovi ocu orginal.
Ekipa jel znate možda kad će više Konami izbacit drugi patch, da se sve sredi do kraja ?
Citam ovdje kako se ljudi zale na to kako nemogu zabiti gol van 16. Iako rijetko sutam van 16, sinoc uzmem one tamo juznoamerikance, da vidim malo kako su Ronaldinha napravili, i eto slucajno se nadjem u poziciji za sut van 16, 2 puta i zabijem dvije golcine. Na jednoj utakmici. Ali na kraju sam izgubio 3:2, zbog svog pokvarenog dzojstika, koji slabo ide u jednu stranu.
ej decki ovako:ovaj pes je malo cudan
igramo ja i frend kod mene doma 1vs1 na pc sa dva gamepada
i ja kad izvodim korner ili nabacujem nikako da mi igraci zabe gol sa glavom,(samo stoje niti ne pokusaju skakati,ili stopa ju pa voleje)
btw igram sa psg,ibra 1.96 visine cavani u napadu i nikako
dok frend mi sa barcom ili man utd redovno njegovi zabijaju van persie i iniesta.
ej patuljak iniesta mi zabije,cak i messi je par puta.
i sta nema vise 2xkrug kad stisnes da nabacuje loptu igrac,nego samo jednom krug stisnes sad.
ne kuzim,cudan je ovaj pes
znam da igra nemre bit realna sad ko pravi nogomet kad na igralistu igras zapravo,
al brate mili patuljci zabijaju.
ili igramo ja i frend psg vs barca ja u prvih 10min 2 precke sa ibrom i jednu stativu sa cavanijem
a on dve prilike u cjeloj tekmi i persie i rooney odmah gol
zavrsi 0:2 za njega.
mozda sam samo zivcan al pes je ovaj novi u neku ruku cudan.
inace dobro je sad u ovom novom mozes igrat sa dva dmf ispred obrane dok na proslom nisi mogao moro si imat jedan dmf i centarfora cmf.
ja inace igram sa psg formaciju 4-2-2-2
PESEdit.com 2014 Patch 0.2 - Coming Soon!
recite mi ovaj patch 6.0 što je nedavno izašao jel provjereno radi sa original verzijom igre i ovaj patch 0.1 isto pitanje?i da li mogu raditi s narodnom verzijom?hvala.
narodna verzija
LOL!! :-)))
e pa s torrenta ova narodna.hehehehe.
ljudi koje su najbolje postavke za namjestiti na gamepadu da li semi assist ili manual
koliko onih crtica da na pass suport digne se
sut da li basic advanced ili manual
ima li smisla prolazit performance trening
ajmo nek svako kaze sta je najbolje opcenito ili kak doticna osoba preferira
please odgovorite
ljudi koje su najbolje postavke za namjestiti na gamepadu da li semi assist ili manual
koliko onih crtica da na pass suport digne se
sut da li basic advanced ili manual
ima li smisla prolazit performance trening
ajmo nek svako kaze sta je najbolje opcenito ili kak doticna osoba preferira
please odgovorite
Moja preporuka smanji na 2 crtice pass support za pocetak,a kasnije dok se malo upraksas možeš još...
Šut stavi na basic,ali šuteve sa 16+ metara,ali možeš i ove bliže koristi više manual šut da ti se pojavi strelica sa L2 sa kojim je puno lakše zabiti iz tih daljih pozicija,dosta jači šut bude,samo treba malo prilagodbe da dobiješ osjećaj za te manualne šuteve...
A ove normalne situacije 1vs1 i sl.šutaj normalno ili koristi fine šut ako dolaziš sa strane pogotovo sa igračeM i ako mu je na nogu da je zavrne plasirke,a imaš isto ako mu nije na nogu sa druge strane da je vanjskim zavrneš kao i šuteve iz sve snage da napuni do kraja i podereš po zemlji i još par vrsta šuteva,ali s vremenom pohvatat ćeš sve i bit će ti sve lakše zabijati u različitim situacijama...
Performance trening prođi obavezno,čak i više puta bi ti preporučio,ja sam do sad 3 puta sve prošao,a i ovako po nekad tu i tamo uletim malo isprobavam po nešto,kao i free trening često gdje vježbam prekide itd...
šta nitko ne zna odgovor??!
ej decki ovako:ovaj pes je malo cudan
igramo ja i frend kod mene doma 1vs1 na pc sa dva gamepada
i ja kad izvodim korner ili nabacujem nikako da mi igraci zabe gol sa glavom,(samo stoje niti ne pokusaju skakati,ili stopa ju pa voleje)
btw igram sa psg,ibra 1.96 visine cavani u napadu i nikako
dok frend mi sa barcom ili man utd redovno njegovi zabijaju van persie i iniesta.
ej patuljak iniesta mi zabije,cak i messi je par puta.
i sta nema vise 2xkrug kad stisnes da nabacuje loptu igrac,nego samo jednom krug stisnes sad.
ne kuzim,cudan je ovaj pes
znam da igra nemre bit realna sad ko pravi nogomet kad na igralistu igras zapravo,
al brate mili patuljci zabijaju.
ili igramo ja i frend psg vs barca ja u prvih 10min 2 precke sa ibrom i jednu stativu sa cavanijem
a on dve prilike u cjeloj tekmi i persie i rooney odmah gol
zavrsi 0:2 za njega.
mozda sam samo zivcan al pes je ovaj novi u neku ruku cudan.
inace dobro je sad u ovom novom mozes igrat sa dva dmf ispred obrane dok na proslom nisi mogao moro si imat jedan dmf i centarfora cmf.
ja inace igram sa psg formaciju 4-2-2-2
možda mi nečeš vjerovati ali istina je : znači dosad smo kum i ja igrali 3 put po 7h ili tako nešto 1vs1 ali to nije bitno,bitno je da prva dva puta sam ja bio stalno domaćin on gost,i jednostavno razbijao sam ga a on je ludio jer gađao je stative,prečke nije mogao ništa i kaže on meni 100% me ubijaš jer si ti domaćin i tebi publika skandira i to,ja reko nemože biti tako bizaran razlog,i kad smo treći put krenuli igrati ja isto domaćin i vodio ga u pobjedama nekih 10-3 kaže on ajde da se sad napokon swithacmo da se uvjeriš i kad sam ja bio gost,on domaćin on je mene dobio 11-4 u pobjedama,a ja sam počeo gađati prečke,stative imati retardiranu obranu i nikoga nisam mogao preći.Eto probaj se swithcati s frendom da ti budeš domaćin ako već nisi,pa ti možda pomogne.Barem je kod mene ovakva stvar,imam samo pesedit patch instliran od patcheva i normalni pes
mozda to ima veze sa heart onim ja kad igram sa frendom stavim 10min tekmu da traje
condition igraca meni i njemu na zeleno stavim i motivation na zeleno.
mozda treba stavit motivation na random.
mozda to ima veze neke
mozda to ima veze sa heart onim ja kad igram sa frendom stavim 10min tekmu da traje
condition igraca meni i njemu na zeleno stavim i motivation na zeleno.
mozda treba stavit motivation na random.
mozda to ima veze neke
moje postavke kad igramo 1vs1
Bezveze stavljati svima formu prema gore. Gdje je tu čar igre?!?
Pa kojoj to ekipi na svijetu su svi igrači jedan dan u top formi tj. imaju "svoj dan"????
0 realnosti po meni.
Upravo instalirao pes 2014 ali mi "laga" jeli izaso kakav fix za to?Inače pes rastura,nešto su govorili da ce u master lizi moci dati otkaz ali tu opciju nevidim ahhah.