Preporucite mi neki dobra RPG

poruka: 18
|
čitano: 4.696
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Evo igra mi se neki rpg ... a mrsko mi je vec neke ponovo igrat iz pocetka pa mi recite neki dobar... volim RPG igre tipa srednji vijek, elfovi, orkovi i tako... vec sam igro i preso Oblivion , NWN, diablo (sve dijelove), titan quest, Loki,Gothic... neznam vise i sam sta sam sve igro... ajd ljudi dajte mi neki dobar RPG !

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2009 21:55 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Preporucite mi neki dobra RPG

probaj fallout 3

17 godina
protjeran

The Witcher

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
I.Kk kaže...

probaj fallout 3

Definitivno fallout, evo ja je igran već 60 sati i nije mi dosadila već me još više zaokupila, i ako je budeš igra, obavezno nabavi ekspanzije the pitt i operation anchorage koje će ti odnit desetak sati života..
AMD Athlon 64 X2 4800+ GeCube x1650 ddr3 512, PCI x16 2048 mb ASUS M2N-SLI
16 godina

Witcher mi nije bas nest a Fallout bi trebo dobit za koji dan... sta kazete na Two Worlds ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A,Dawn of Magic????

Solidan je....

CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...

Witcher mi nije bas nest a Fallout bi trebo dobit za koji dan... sta kazete na Two Worlds ???

Igra me jako podsjeća na oblivion i čini mi se neloša iako je nisan igra probaj..
17 godina
neaktivan
probaj The Last Remnant igra je prebolesna i igram ju vec neko vrijeme od Square Enixa je (Tvorci Final Fantasy serijala) i port je savrsen i grafika i sustav borbe i sve... Definitivo probaj :)
17 godina
neaktivan

Moje preporuke ->

Trebao bi  obavezno probati Elder Scrolls 3: Morrowind, najbolji RPG od Bethesda Software-a + dodatne ekspanzije, e vidiš to ti je golem RPG kojega možeš natjerati do više od 500h igranja, teži je od Obliviona i zahtjeva razmišljanje te npr. ako ti npr. neki NPC dade quest, ne dade ti točnu lokaciju gdje se nalazi kako to biva u Oblivionu nego moraš sam naći, moja preporuka number 1.

Ostali RPG-i ->

1.Witcher: Enchanced Edition ( bolja od originalnoga Witchera jer je u njoj CD-Projekt ispravio bugove koji su se pojavljivali u originalnom Witcheru + dobivaš još dodatna 2 questa za proći )

2.Fallout 3  + expansions ( Golemi postakopaliptični svijet, vrlo zarazna igra, kad ju počneš ne možeš se odvojiti od nje, prefenomenalna ) Preporučio bih ti da prvo prođeš Operation Anchorage jer njezinim završavanjem uvelike ti olakšava ostali dio igre zbog toga jer dobiš Gauss Rifle + jaki armor i neke ostale vrijedne gadgete...

3. Elder Scrolls 4: Oblivion ( šta reći, meni je bio prefenomenalan, pogotovo kad sam još instalirao ekspanzije ->  ( Knights of the Nine, Shivering Isles ) te sam proveo mnoge sate igrajući Oblivion, dosta questova i različitih misija al nije ni do koljena Morrowindu, isprobati poslije Morrowinda

Preporučam da prošvrljaš za modove od Morrowinda i Obliviona jer ih ima hrpa i vrijedi neke od njih instalirati...

4. S.T.A.L.K.L.E.R. -> Shadow of Chernobyl

5. S.T.A.L.K.L.E.R. -> Clear Sky                     

Dva odlična RPG-a koji su imali dosta bugova na početku, al mislim da su ih do sad skoro sve uspjeli istrijebiti, svakako isprobati, upoznaj mračnu stranu Chernoybila, Welcome to the Zone...

6. Mass Effect

I kao šećer na kraju imamo Mass Effect koji me apsolutno oduševio, puno questova, svaka odluka koju napraviš može utjecati na drukčiji tok igre, mah neću ti više spoilati al igra je preobra, jedan od najboljih RPG-a kojih sam ikad igrao, ako ovo ne ispraobaš kao da nisi živio :D :D

http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/spartan761.png
16 godina
AmonZero kaže...

Evo igra mi se neki rpg ... a mrsko mi je vec neke ponovo igrat iz pocetka pa mi recite neki dobar... volim RPG igre tipa srednji vijek, elfovi, orkovi i tako... vec sam igro i preso Oblivion , NWN, diablo (sve dijelove), titan quest, Loki,Gothic... neznam vise i sam sta sam sve igro... ajd ljudi dajte mi neki dobar RPG !

Hvala

Pogledaj šta vikipedija kaže evo ti po meni najbolji rpgovi:
http://hr.wikipedia.org/wiki/Kategorija:RPG_igre
17 godina
neaktivan

Akcija: Mass efect

Istraživanje: Fo3, obilion

Wicther ofc

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Probaj Overlorda predobar je.

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja bih preporučio RPG-ove Dark Messiah Might and Magic, simpatični rpg (preteže na japanski rpg stil) Sudeki.

Ovo su malo stariji rpg-ovi oko 2-3 godine ali imaju dobru grafiku i meni su se svidili.

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

two worlds

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Znate li jos koji dobar RPG tipa Diablo ili divine divinity....sviđa mi se takav tip rpg-a....a nevolim bas one igre tipa Dragon Age gdje se mora voditi cijela ekipa

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
AmonZero kaže...

Znate li jos koji dobar RPG tipa Diablo ili divine divinity....sviđa mi se takav tip rpg-a....a nevolim bas one igre tipa Dragon Age gdje se mora voditi cijela ekipa

Torchlight - ima izometrijski pogled kao i diablo.

The Witcher - možeš igrat u nekakvom kvaziizometrijskom pogledu ili iz trećeg lica (preporučujem ovo drugo), predobar RPG

A uskoro će i diablo III pa će ti ovo bit zasad dovoljno :)

17 godina
AmonZero kaže...

Izaso je Divinity 2: Ego Draconis... :)

- Psiho246
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice