PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 6.965
|
čitano: 1.402.836
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
15 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Ma u ovoj igri nikad ne znaš tko je čiter. Baš jučer reknuo neka dva lika, imali AWM i Kar98 sa 4x. Fulali me 2 puta i onda se sakrio u šumu, eto posrecimo mi se što sam tama kroz rupicu u krošnji drveća vidio likovima glave na brdu di su ležali. Pošto sam ima 8x headshotao sam oba dva u par sekundi. 

Da sam na njihovoj strani mislio bi da je čiter kako je to odurno izgledalo, biti ubijek kroz drveće.

Ali da ima sumnjivih kilova to je istina, ali moguće da lag ili nešto slično. Znali me likovi kroz zatvorena vrata ubiti ili utrčati u kuću preko zatvorenih vratiju.

Ono što meni ide na živac je kako me likovi ubijaju sa tim sniperima jednom metkom, a ja ekipu sa karom moram 3x pogoditi, a sa AWM 2 puta.

Jučer lika bez ikakve opreme, pogodim 2x sa 100 metara, sa kar98, lik se legao i spalio mi heashot.

Prije par dana imam AWM, pogodim jednog sa AWM u prsa i još sa M249, naravno lik dalje hoda. Onda mu kolegu pogodim sa AWM isto se sakrije i heala. Onda me krenu rushati, opet svakoga po jednom pogodim sa AWM i ništa dalje veselo trče. Na kraju sam uzeo M249 kako bi jednog ubio, dok je drugi mene.

Sad sam reako nikad više ne uzimam snipere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Igrajte na NA serverima jer je na EU hitreg i desync katastrofa.

Ocistu promjenu primjetis kada otvaras vrata i lootas, na NA sve instant a EU delay od pola sekunde.

Potpis:
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Necto kaže...

Ocistu promjenu primjetis kada otvaras vrata i lootas, na NA sve instant a EU delay od pola sekunde.

kakvi NA serveri? američki?

di mijenjam servere?

16 godina
Necto kaže...

Nije uvijek tako. Ali izgleda da mi sa višim pingom uglavnom imamo laganu prednost na NA serverima.

Server inače mijenjaš tamo gdje ti je play gumb.

13 godina
Necto kaže...

Bas cu probati danas jer nema kaj nisam probao da ubijem taj lag, pa bokte po sekundu je lag, pucam u prazno a mene ubijaju iz sobe u koju nisam ni ušao ili sam bio sekundu prije - jucer u bunkeru trcim s vektori+om u ruci idoslavno se zbije lik u mene i roknema ga sa full 13 metaka na pol metra i čujem samo ahhh i legnem = rezultat je mrtav on eventualno ranjen, ista stvar isto mjesto ja pucam u lika, lik se okrene ono kao da ga je komarac ubo, pogleda me, nanišani, pukne i ubije me sa prvim hitom !?!?!!? ja drugi sanžer prazim u njega i nista, krv lupa oko njega i ništa !?!!?

a npr prije 2 dana ubio 4oricu u close combatu u hangarima u krateru onak ko iz p.. i to sam još loše odigrao - pa ko tu koga hebe..

isto delay jako sjetan kad skupljas s poda stavri ili otvaraš/zatvaraš vrata itd..

12 godina
hahhaajaads kaže...
Endymon kaže...

Eto i ja kupio igru.I nemam bas nesto previse sati igre,ali u kratke crte mogu opisati svoje iskustvo.

Sto se tice ideje i samog gameplaya,cini mi se da ako igras solo da igra ne valja,jer je dosadno.Ali kao ekipa vjerujem da igra dobiva vecu dubinu.Ali zar nisu sve survival igre takve?Ono sto mi je takodjer dobro,sto nema previse bugova(barem ja nisam naletio).

I to je sve sto za sada trenutno meni osobno i valja u toj igri.Optimizacija je katastrofa,hakera ko govana,zvuk steka kao da sam na traktoru(sto pod moj pc nebi trebalo se desavati),trenutno mi ova igra izgleda kao blaga verzija DayZ.a Standalonea i ako nisu te 2 igre bas za usporedbu,posto je dayz free roam igra,dok ovdje imas ogranicenja i sl,nesto kao film igre gladi.Ja bi osobno volio da naprave i free roam stil,ali ne vjeurujem da je igra ikada bila zamisljena u tom stilu.Samo se nadam da ce popraviti optimizaciju,jer trenutno je to jedina stvar koja me odbija da igram.Jer imati 25FPS-a a imat proc i grafu i ram VISE nego dovoljno da ovu igru gura na solidnim postavkama sa 50+fps.a,mi je malo glupo.To je moje osobno misljenje o igri.

Igra je gladna procesora, to je vec bilo spominjano. Svaki tjedan imas nekakav update koji nesto poboljsa a svaki mjesec imas taj patch koji dodaje nove stvari te optimizira igru na veliko. Do prije mjesec dana ja nisam mogao igrat igru na 1680x1050 na very low postavkama a da nemam 25 fps-a, sad nakon ovog patcha koji je imao negdje oko ~7gb igra mi radi savrseno dobro. FPS mi padne na 50 jedino kad sam u gradovima tipa Polyana ili Georgopol, svi drugi gradovi ide solidno na 70fpsa. Samo eto, s obzirom da je ovo early access i da je igra takoreci nedavno izasla, ne bunim se posto je gameplay odlican 

Ja neznam na koju foru ti dobijes toliki frame gore naspram mojih 25?Vidim da imas i7,pa vjerojatno je do toga,posto Intel ima bolji rad sa single core.om.Ali meni je zalosno da igre koje izgledaju pa kao doslovni KRŠ danas gutaju toliko snage procu/grafi/ramu.I nazalost cesto se desi da takva igra i ostane po godinu dana.Nadam se da ce se igra optimizirati kako treba,jer barem meni igra sljaka ful slabo.27Fps-a max.Pokusao sam i sa spustanjem detalja kao npr Shadows na very low i antialiasing/blur i sta ti ja znam.Ali dobim ful ful malo poboljsanja.Neznam zasto.Ali sve u svemu,igra nije losa,naspram onog KRŠA od DayZa xD

13 godina
neaktivan

ja isto imam slab framerate, kaj god stavio ne radi kak treba.(vidim imamo sličan procesor i do toga je 100%)

probao sam sa smanjenom razolucijom ali onda ne vidim qurca.

igram fullhd sve na very low i nije bajno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja isto imam slab framerate, kaj god stavio ne radi kak treba.(vidim imamo sličan procesor i do toga je 100%)

Summit koji ima jeben komp igra sve na very low, prebacio na dx10 i igra, grafika izgleda za k ali bar ide smooth... 

Bene docet, qui bene distinguit.
13 godina
neaktivan
molnyi kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Summit koji ima jeben komp igra sve na very low, prebacio na dx10 i igra, grafika izgleda za k ali bar ide smooth... 

na koji način? misliš za steam lauch options?

12 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
molnyi kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Da.

Baci oko : 

https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/6157ua/guide_competitive_high_fps_settings_v3/

Bene docet, qui bene distinguit.
11 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
molnyi kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Za prebacivanje iz DX11 u DX10 je ova komanda: -sm4

Battleog - 191silvinjo
16 godina
TomoR kaže...
Necto kaže...

Nije uvijek tako. Ali izgleda da mi sa višim pingom uglavnom imamo laganu prednost na NA serverima.

Server inače mijenjaš tamo gdje ti je play gumb.

Response time nema veze s pingom, a i ping prema americkim serverima nije toliko kritican, oko 150max.

Problem je u tickrateu, NA imaju 60 a EU 20

Potpis:
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ja imam jos slabiji proc od vas, fx 6300 i gtx 1060 i imam 60 do 100 fpsa(nije konstantan,kad ukljucim vsnyc kroz config restarta mi racunalo LOL ), neznam sad dal je do proca....

battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
Necto kaže...

Hvala ;)

15 godina

Konačno da pirat i ja dobijemo taj duo nakon što smo došli do zanje faze već više puta. Malo nas zona pomazila, ali je napeto bilo na kraju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.4.2017 0:39 (Jack Sparrow).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Konačno da pirat i ja dobijemo taj duo nakon što smo došli do zanje faze već više puta. Malo nas zona pomazila, ali je napeto bilo na kraju.

bravo! ma teško je za pobjedit jer nikad neznaš s koje strane kruga ćeš se naći, a i duo je zaheban jer rokaš po jednom a drugi je uvijek tu negdje XD

ja jučer u solo prije nego smo igrali squad završim 6. sa 0 killa 

inače osim onih launch optionsa za steam najviše šta mi je poboljšalo fps je rendering scale na 90 umjesto defaultih 100.

puno bolje mi sad radi!

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.4.2017 10:16 (ZeNGe_CRO-mt).
13 godina

Dečki (i cure), ima netko kakav dobar timski (domaći) gameplay video?

Frendovi naletjeli na ovu igru, pa da im pokažem od naših kak igraju.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Duje strimuje, neka ga zaprate..
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
drakula789 kaže...
Duje strimuje, neka ga zaprate..

To sam već dao :D

Treba mi  gotov video da budem siguran što sheram ;)

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Jack Sparrow kaže...

bravo! ma teško je za pobjedit jer nikad neznaš s koje strane kruga ćeš se naći, a i duo je zaheban jer rokaš po jednom a drugi je uvijek tu negdje XD

ja jučer u solo prije nego smo igrali squad završim 6. sa 0 killa 

inače osim onih launch optionsa za steam najviše šta mi je poboljšalo fps je rendering scale na 90 umjesto defaultih 100.

puno bolje mi sad radi!

Ajd onda moram i to još isprobati - da li ga to zezne onda za nišan ( da se ne smanji pa se pomakne pa ne pokazuje više tocno ona točkica ? )

hebe me kaj moram na 4k igrati jer je nativno i kad prebacim na 1080 onda mi totalno shebe sliku a i ne mogu uključiti kak spada game mode a jedino na njemau imam 19-22ms input lag

12 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ja nemam, sramota me snimati. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
Soldier977 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ja nemam, sramota me snimati. 

Veliš KD manji od 5 pa ti je neobično :D

Al fakat, nemaš ni jedan video? Sad moram dijeliti videe od onog njuba Duje.

13 godina
neaktivan

Dosta toga su ti promijenili zadnjim velikim patchom, tak da ti pola toga iz ovog guida ne radi.

Npr. "Foliage" to "Very Low" (Note: Removes a LOT of bushes/grass), sad ti je foliage isti na svim setinzima od very low do ultra.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.4.2017 12:53 (zEn1).
7 godina
neaktivan

Ej bok jel me neko spomenuo??

3 0 hvala 0
7 godina
protjeran

Jos jedan win, ali nikako da dobijem sa samo jednim killom :-(, ovaj put sam dosao do 9 zivih bez killa. Ali kako sam ovdje na kraju ovom jadniku bacio frag na glavu, uf, Reginald Wayne Miller bi mi bio zavidan.

Jedna od stvari koje volim u ovoj igri je to sto sve radi od oruzija, i granate i shotguns, smg su extra iz treceg lica za blizu, igra ima tako jebeno dobro uradjena oruzija da je to cudo jedno, svaki wep je uporabljiv.

Dugo vec neka igra nije utjecala na mene da zanemarim obaveze irl, to je mozda najbolji indikator da je neka igra odlicna.

Stavio ovu stvar na repeat, mislim da sam zbog nje dobio, nekako me nalozila. 

...
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Jack Sparrow kaže...

Što se to Pirat drži za stomak i kleči? Nešto pojeo loše? 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
14 godina
Soldier977 kaže...

Išo rigat pa nakon toga srat  Dobio salmonelu 

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.4.2017 8:33 (Baldurion).
15 godina
Soldier977 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ma došlo mu slabo radi vožnje brodićem malo prije.

Al mu zato jučer nije, pokupili snipere i samo su headshotevi letjeli pred kraj partije. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.4.2017 10:48 (Jack Sparrow).
7 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Jos jedan win, ali nikako da dobijem sa samo jednim killom :-(, ovaj put sam dosao do 9 zivih bez killa. Ali kako sam ovdje na kraju ovom jadniku bacio frag na glavu, uf, Reginald Wayne Miller bi mi bio zavidan.

Jedna od stvari koje volim u ovoj igri je to sto sve radi od oruzija, i granate i shotguns, smg su extra iz treceg lica za blizu, igra ima tako jebeno dobro uradjena oruzija da je to cudo jedno, svaki wep je uporabljiv.

Dugo vec neka igra nije utjecala na mene da zanemarim obaveze irl, to je mozda najbolji indikator da je neka igra odlicna.

Stavio ovu stvar na repeat, mislim da sam zbog nje dobio, nekako me nalozila. 

ma sta pricas ti

13 godina

Ovo solo igrat je napor žešći, svi samo kampaju i čekaju da neko zapuca i onda deri dok ga ne vidiš niti imaš viziju di đubre čući več 15min - znači apsolutno svaku možeš uć u top 10 samo moraš negde biti i biti tiho i ležati i tak do kraja samo čekati da se pobiju - pa kak im se da !?!?!?!

Svaku partiju koju sam igrao pasivno sam ušao u zadnja 3 ali to je napor žešči, skupljaj i onda budi tiho da te slučajno neko od drugih kampera nebi vidio,, jedva čekam da još ovih iz moje ekipe uzme igru pa da mogu igrati u 4ero jer ovo je krajnje dosadno na solo -- brijem da više ni ne budem igrao solo jer nedo bog da tražiš fajt samo te počne 3-4 kampera šusati iz šume, terase, livade i kanala,, ono malo fajta na početku kaj opet sve ovisi o sreci jel buš ti prije našao pušku ili neko ko će te napunit i to je to, dalje je trčanje i čekanje nekog kampera da te počne derat

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice