Ma u ovoj igri nikad ne znaš tko je čiter. Baš jučer reknuo neka dva lika, imali AWM i Kar98 sa 4x. Fulali me 2 puta i onda se sakrio u šumu, eto posrecimo mi se što sam tama kroz rupicu u krošnji drveća vidio likovima glave na brdu di su ležali. Pošto sam ima 8x headshotao sam oba dva u par sekundi.
Da sam na njihovoj strani mislio bi da je čiter kako je to odurno izgledalo, biti ubijek kroz drveće.
Ali da ima sumnjivih kilova to je istina, ali moguće da lag ili nešto slično. Znali me likovi kroz zatvorena vrata ubiti ili utrčati u kuću preko zatvorenih vratiju.
Ono što meni ide na živac je kako me likovi ubijaju sa tim sniperima jednom metkom, a ja ekipu sa karom moram 3x pogoditi, a sa AWM 2 puta.
Jučer lika bez ikakve opreme, pogodim 2x sa 100 metara, sa kar98, lik se legao i spalio mi heashot.
Prije par dana imam AWM, pogodim jednog sa AWM u prsa i još sa M249, naravno lik dalje hoda. Onda mu kolegu pogodim sa AWM isto se sakrije i heala. Onda me krenu rushati, opet svakoga po jednom pogodim sa AWM i ništa dalje veselo trče. Na kraju sam uzeo M249 kako bi jednog ubio, dok je drugi mene.
Sad sam reako nikad više ne uzimam snipere.