Ima netko problema da mu se igra freeza na 4 - 6 sekundi ?
Znaci velika bitka, pucam i odjednom zastane komp na 4 - 6 sekundi, ne reagira i onda nastavi ka da se nista nije dogodilo. I tako svako malo.
Komp iz moj pc.
Ima netko problema da mu se igra freeza na 4 - 6 sekundi ?
Znaci velika bitka, pucam i odjednom zastane komp na 4 - 6 sekundi, ne reagira i onda nastavi ka da se nista nije dogodilo. I tako svako malo.
Komp iz moj pc.
To ti se svima desava, bilo je dosta problema sa zadnjim updateom ali mi zato igra radi fluidnije i bolji je fps, samo jos ovo da poprave i jos par bugova...
never play on a patch day :D odi van, popi cugu, iznajmi damu upitnog morala, vrati se par dana kasnije kada izađu hotfixevi :D
Mato što si nesta sa VS Cobalta?Vidim da mi nisi na frend listi više.
Ma izbrisao previse mi lagano, vracam se ja svom NC-u :D
Ma izbrisao previse mi lagano, vracam se ja svom NC-u :D
Ma da stvarno su lagani a koliko vidim i tvoj NC je tebi lagan hehehehe.
Ma da stvarno su lagani a koliko vidim i tvoj NC je tebi lagan hehehehe.
Nema im vise PPA pa mi lakse igrat :D
E opet sam se vratia SWOTR-u,jučer me toliko napi......... da sam poludia.Izginuh od low lvl-a 10 puta od samo dva hitca,skupim se i odem u SW hahaha......
Vidim da dosta ekipe napušta igru hmmm možda sljedi još jedna stanka :) sa obzirom na COD AW
A da, to ti server kasni pa ti svi metci stignu u isto vrijeme..
Pa to je za popi....sad sam malo ponovo preša na SWTOR da se odmorim od bugova :P
Neznam za vas ali meni igra sada radi odlicno, isto tako i hit detection kojega su sada stavili na 60 tick rate u odnosu na proslih 5, sto je neprihvatljivo za FPS igru..
Da li je netko uzeo dlc-ove? Ako da, da li se isplati?
Uuuu ajde jedan video di nema mene :P zaklinac uvijek na tebe naletim :P
Kakve crne DLCove? mislis na starter pakove na steamu/official stranici ?
Ma HD sad radi odlično nisam primjetio probleme,nego još uvijek ima tih sitnih problema koji me izluđuju.Danas upadnem u sobu punu VS-a(Nekih 8) koknem 4 velika od 60 do 90 BR i neki br7 me ubije sa 2 metka grrrr,služio se tvojom taktikom iz klipa haha..E sad sa 16gb rama igra šljaka ko blesava još samo moram novi cooler uzeti da ubodem još malo hahha.....Rama i igara .
mislis na starter pakove na steamu/official stranici ?
Da na to.
Uuuu ajde jedan video di nema mene :P zaklinac uvijek na tebe naletim :P
Htio sam stavit onaj dio kada si me pokusao ubiti nozem ali kada sam pravio video skontam da nisam snimio :(
Gratz ,bas me zanima kakv je onaj armor :P...........
Posvetit cu jedan dio tebi :P
Da mozes ali samo infiltratore, dok ti za ostale treba vise..
Nice one :P
Jebate ova populacija VSa me tako iritira xD roflstompaju sve xD
Jebate ova populacija VSa me tako iritira xD roflstompaju sve xD
Vanu je easy mode. Imaju najbolja oružja za blisku i borbu na nekakvu srednju udaljenost. Orion u bliskoj borbi dere sve živo.