Planetside 2

poruka: 1.016
|
čitano: 181.146
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Planetside 2

E da taj armor me zanima,iako cu sad uzet SC da malo izgled popravim heheh.

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Planetside 2
Ja bi trube , sl previse mi dat za njih xD sad dobijam od mjesecnog suba 500sc pa cu si kontam ubost nes sitno :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
16 godina
neaktivan
Planetside 2

Ma igram je od zatvorene bete,i da ti budem iskren nikad neću platiti sub dok god igra pati od dječijih bolesti,lakše mi je kupiti SC nego im davati za nedovršenu igru.Previše se trude oko kozmetike a nisu u stanju rišiti onaj prokleti bug kad te katapultira 100 metara u zrak nakon izlaska iz vozila i naravno sašije ti D {#}.Frustrirajuće.

So say We All
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 16:33 (skyreeper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Planetside 2

Zašto mi poveznice sm stavlja i nemogu ih maknuti grrrrrr

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Meni jos malo fali za Auraxium Plating na infiltratoru :) pa cu onda vidjeti tko je sljedeci :)

Uff da taj bug sa katapultiranjem iz vozila, nevjerovatno glupa stvar..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Haha men to ne smeta iskreno :D smjesno mi kad odletim u tri pm :D cak ni ovo sto nema neke mete itd ne smeta dok god se mogu ulogirat, nac fajt i dakka dakka okolo :D ekipa na skypu i sprdanje :D

Znas kak to ide s bugovima i coderima " 100 bugs in a code , fix one , 120 bugs in a code" :D

edit:

Kako sam i rekao :D novi striker je tako OP da je to nevjerovatno :D na redditu ga vec ismijavaju

" I think devs saw the phrase "You can't make Striker any worse than it already is" and were like "Oh yea? Challenge accepted!" :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 21:16 (Keiichi).
10 godina
neaktivan
Planetside 2

SOE je bio i ostace poznat po pametnim i logicnim potezima :P

Nego kakav vam je Carv sada kada su ga buffovali??

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mato90 kaže...

SOE je bio i ostace poznat po pametnim i logicnim potezima :P

Nego kakav vam je Carv sada kada su ga buffovali??

Dunno ne planiram ga koristit vise :D haha MSW-R saka jos :D

Btw sada pogledao ovaj tvoj video preko kompa :d na mobu nisam vidio imena :D vidim da si ostavio secer na kraju haha :D

16 godina
neaktivan
Planetside 2

Carv,ne ali ći ga probati samo mi fali nekih 60 kilova na ns15 za butchera :),a dareka sam ti jučer u igri ubiše strikera totalno,ja ne razumijem zašto nikad ne diraju VS onaj PPA je najomraženija stvar u igri hahaha.Analni je baš lik imam ga na frend listi :),neki dan smo  se j a i ekipa smijali ko nikad kad sam im preveo značenje hahah.

E sa strikerom nemoš ubiti ni pješaka,a neko mi je spomenuo da ima multiplajer za armor ali nisam probao u traning area.

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zamisli kad igram s outfitom pa na TSu kad vicu samo "Anal" jer si prelome jezik ako pokusaju rec Kolutic xD al trude se nema sta haha Kolutik uspiju izgovrit nekako xD A svaki novi member na Tsu je ostao WTF xD

Uff prestiga me :P men fali 350kilova za butchera :( javi kakav je :D

Jos sprdnje na strikera " striker nerf incoming ,just shot a guy with it . . .5 times in a head"
Jel ima ko problema s patchom? dosta kuka na hitching :O men ope nikaj :D ( da kucnem o drvo) a za armor multi ne znam :( nisam nis cuo ,al kolko reddit kaze useless je za armor :D

Btw fun fact ( ne znam jesam to spomenio il ne buuut) glavno zlo koje je okupilo vecinu brutalno dobrih VS igraca s woodmana je rvat xD
17 godina
neaktivan
Bemtisve . Slucajno stisnem posalji . . . . Govorio sam o outfitu ViB oli Vanu inglorious bastards :D
16 godina
neaktivan
Planetside 2

Ma da koji je to VS možda ga znam.E odloka sam ga,i mogu ti reći na prvu je odličan overall gun,ali sad idem nešto šljakati pa ću napraviti clip i stavim ga tu,neznam hoće ići recenzija jer još nisam povatat taj jutujbe kanal heheh.

E sad idem na armor {#}.

Ma sprdačinu su napravili od T2.Nemam više komentara.

A taj VS sa Woodmana mi je vjerovatno prošao kroz šake hihihi dok sam igrao NC sa mojim Boozerima {#}.

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nuclear :D sto posto ga znas :D
Generalni najpoznatiji VSovci s woodmana su (imho)
TotalEnigma , Mag1c ,Nijlpaard i jos ih ima ,al ovi su ni najjaci :D also ViB B4rr streama kako kada na twitchu :D pa sko ga ulovis isto je dobar igrac :D
10 godina
neaktivan
Planetside 2

ViB ima par dobrih igraca, po meni najbolji im je LelouchViVanu. Jedan je od rijetkih sa kojim sam tesko izlazio na kraj 1v1.

Joj da je meni nesto kao taj Striker {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Planetside 2

O da znam ih {#},al Enigma mi je žulj hehehe,najbolje fajtove sam imao sa njim.

Mato dam ti ja svog za phoenixa {#}

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imas srece onda sto Enigma nije online vec preko 17 Dana :P
Oh da i taj Lelouch je troll , al bar sam se razveselio kad sam ga uspio skinut s ML-7 dok je pokusao farmat s PPA scytom xD da je bio bilo tko drugo ne bi se ni veselio tako haha

Ja sam tolko los da su meni svi oni trn u oku xD izbjegavam generalno cqc jer sakamcawk u tom x.X
16 godina
neaktivan
Planetside 2

Ma nije neki problem samo ja još nakon toliko dugo nemogu savladati keep on aim :P kao Mato brate uvik mi pobigne miš malo amo malo tamo :P

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Planetside 2

Butcher otvoren,ali,iskreno nije vrijedno tolikog truda.Prvo ima recoil nenormalan,accuracy mu je negdje u sredini,sa tim da se sad Carv puno bolje ponaša sad nego Butcher,a da negovorim o CarvS-u.Meni se čini da je napravljen za CQC jer na mid and long range sa njem je tešto nekog skinuti eto jedino što ima 50 metaka više.

Sve u svemu testirat ću ga još malo pa ćemo vidjeti možda je samo do navike.

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Planetside 2

Keiichi jeli koristiš Gamig Evolved?

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jok :D zauzima bezveze mjesto na hardu haha
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Bok dečki napokon sam našo još ljubitelja planetside 2!!!

darko

1 0 hvala 0
13 godina
Grrog kaže...

Bok dečki napokon sam našo još ljubitelja planetside 2!!!

Pozdrav.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
10 godina
neaktivan

VIB-ovci su uglavnom dobri igraći a toje zato što primaju samo visoke BR i jako volr farmat. a i nema ih puno

I love grinders at 3 m
10 godina
neaktivan
Planetside 2

OK znam da je mato90 u zmajevima  a ostali, u kojim ste outfitima i jesmo li se sreli?

I love grinders at 3 m
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 15:26 (Grrog).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grrog kaže...

OK znam da je mato90 u zmajevima  a ostali, u kojim ste outfitima i jesmo li se sreli?

EDT, ali nisam vidio nekog outfit playa dugooo xD pola EDTa oslo igrati ArchAge :D vecinom igram sada s legama u squadu te povremeno otvorimo ostalima cisto radi medika :D

10 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Grrog kaže...

EDT, ali nisam vidio nekog outfit playa dugooo xD pola EDTa oslo igrati ArchAge :D vecinom igram sada s legama u squadu te povremeno otvorimo ostalima cisto radi medika :D

OOO kolega sa woodmana, primjetio sam da sve manje i manje viđam EDT na bojištu.

Da li ti je Keiichi također ime u igri?

I love grinders at 3 m
17 godina
neaktivan
Grrog kaže...
Keiichi kaže...
Grrog kaže...

OOO kolega sa woodmana, primjetio sam da sve manje i manje viđam EDT na bojištu.

Da li ti je Keiichi također ime u igri?

Hah outfit leader nije bio online vec 30 dana xD

JoK :D AnalniKolutic mi je nick IGN

Inace :

upisao sam se od smijeha xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 20:59 (Keiichi).
16 godina
neaktivan
Planetside 2

C44x ,TR,ali neznam outfit je velik i rijetko imamo nice outfit fight,a i ja sam sa woodmana NC ex Boozers :P.

E onaj j Butcher me totalno uništi nemogu se naviknuti na njega,a i malo malo netko me ubije sa dva shoota,video u pripremi,stvarno sam danas isfrustriran igrom,izbacuje,laga,ispraznim cili klip u lika ono ništa kao da pucam u zid,kad ono lik na 5% {#}

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Planetside 2

Keichi imam te na friend listi hehehe..........nisam ni ja zna da si to ti :P

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skyreeper kaže...

Keichi imam te na friend listi hehehe..........nisam ni ja zna da si to ti :P

E jbte koji si xd mene su random ljudi dodavali da ni ne znam tko su xD

E i da, kao da mi je hit reg u banani xD inace do sada nikad nisam imao problema s tim, ali sad mi se nekako cini da mi uopce ne rega metke :/

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 20:57 (Keiichi).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice