Planetside 2

poruka: 1.016
|
čitano: 181.596
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Planetside 2
Oh koji typho, al ispalo je dobro xD SHOUTgun xD

Mislim da oko 500 imam trenutno nijedan blizu platinga :( trenutno radim na weapons :D LA karabinu sam dobio sad picim samo hevija i LMG :) ovaj tjedan mi je bio dobar s dabl xpom s 300killova sam skocio na 900 s carvom :3 njega zavrsim do kraja tjedna pa picim na MSW-R :)
A onda si tek kontam platinge radit i prvo ce bit LA, Heavy pa Infiltrator

Nemam trenuto zivaca za kampanje HSova, a i cini mi se da je HS hitbox izretardiran jerbo juce snajpam na neku mizernu udaljenost, namjestim na glavu *boom* nis :(
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
16 godina
neaktivan
Planetside 2

Uf sinoć skinuo Aruxiam za Rhino,to je 4-a još NS-15 i idemo na butchera to je nekih 700-injak killova,tako da ako sam dobro vidio negdje blizu CP 760 sam ja Mato90 :).E da skroz slabo igram NC neki dan sam te sreo u Sebead postu ja mislim :P.

So say We All
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 12:06 (skyreeper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aaaahhh ta prokleta NS15m nisam se mogao naviknit na nju -_- jedva dogurao na auraxian xD
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Taj NS-15 je iznimno precizan ali je dosta i slab, moras svaki put kada izletis sa nekim 1v1 u glavu da pucas..

Kod HA je dosta tesko Plating da se radi na zadnjem ti dosta trazi, kao naprimjer 800 RL killova ili Auraxium na AV granatama, mada sam na granatama skoro i zavrsio ali ovo sa RL je dosta teze poslije nerfa splash damage.

Trenutno je najlakse sa Infiltratorom da se dobije pa cu njega prvog da zavrim mada sam sa svima na zadnjem levelu :)

Da i ja sam primjetio da nije nesto u redu sa Headshotovima, znaci nije samo do mene :P

A sreli smo se :) Jesi ti rokno mene ili ja tebe :D

Inaci ja sam za sad na 1025 DP, a najveci skor mi je bio 800 killova u danu i 4500 certova :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hoho thanks :D onda idem hevija zadnjeg xD al neka, sad ga reworkaju Strikera bit ce LR killova *sarcasm* :D

Ufffff kako uspijes xD ja se burnam od 2-3h igranja pa pravim pauze xD jedino uspijem kad je dabl xp skupit jedna 1000 certova (tokom dana)

I veselim se sada promjeni 50% XPa na svim fazama subscriptiona xD tek sad prosli mjesec uzeo prvi pa tih 25% ni ne osjetim bas :(
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Hahaah dobra ti ta sa Strikerom :D

Zavisi kako mi ide, npr. taj dan sam imao 17 KD pa se nisam zivcirao :P Ali sad kako igram sa snajperom dojde mi da bacim komp kroz prozor xD

Nisam member pa tako da neznam nista o tome :(

Evo i jedan video od mene pa mi recite sto mislite, dali valja ista:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najs :D dobro koristis cover :D ja imam losu naviku uljetanja ko muha bez glave xD Ako skinem jednog il dva tako #wurf :D

Huh 17 :O ja budem oko 1.8-3 kako kada xD bitno da drzim neku pozitivu okjedince i to mi je ok (bas zbog mojih suicidalnih uljeta xD)

Najvise sam drzao( s snajpom) 130/20 tak nes davno dok sam SR7 koristio stalno x.X al opet to je bio stari crown koji je dusu dao za snajpere kako u napadu i obrani :D
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Cover je dosta bitan samo treba steci naviku da se koristi.. I ja sam prije svagdje ulijetao prvi misleci netko ce da me slijedi da mi pomogne ali kad sam vidjeo da nitko nece od tada se ja drzim pozadi i ubijam jadnike koji izvire :P

Sto se tice killstreak-a najvise sam napravio sa Anchorom kod HA 64-65 je bio mislim, a sa Vanguardom 252 :)

Stara kruna je bila zakon nije bilo potrebe da je mjenjaju, prije mi je bila puno bolja :(

Ako te zanima kako da koristis Cover i ostale stvari da se poboljsas imas na YouTube-u od Zoid-a video, on je inace iz NUC outfita koji su primali samo najbolje igrace, znac covjek svoj zanat :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Provjerim :D thanks :)

Ahhh tenkove i zrakoplove do sada nisani vozio xD
taman prije nerfa sam poceo koristit HE i onda ga iznerfaju i reko fuck it xD

Mossie mi sluzi za drop s LA xD a sad sam malo ubacio u gal i valky cisto radi outfit playa :)
16 godina
neaktivan
Planetside 2

Mato brate na tebe ne pucaju uopće hahah mene stalno prvog skinu {#},da ja nevolim baš oklo grajndati kilo i sakrivati se uleti pa kud puklo {#},dobar clip usput,ja baš radim na YT kanalu,ajde NS15 mi je omiljen još otkako sam ga otključao na NC strani ali rhino mi je isto strava za tTR,VS baš i ne igram lagno je sa njima igrati,a to što se tiče snajpera,neznam nisam još pučke otključava samo smg i SR tako da ne snajpam baš ali volim ga i nisam loš hehehe.

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Planetside 2

Da jedino prokleti pjupju PAII nije toliko iznerfan hehehe.

ESF-vi o come on,nikako nikakoooo {#}

So say We All
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 20:52 (skyreeper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
skyreeper kaže...

Mato brate na tebe ne pucaju uopće hahah mene stalno prvog skinu {#},da ja nevolim baš oklo grajndati kilo i sakrivati se uleti pa kud puklo {#},dobar clip usput,ja baš radim na YT kanalu,ajde NS15 mi je omiljen još otkako sam ga otključao na NC strani ali rhino mi je isto strava za tTR,VS baš i ne igram lagno je sa njima igrati,a to što se tiče snajpera,neznam nisam još pučke otključava samo smg i SR tako da ne snajpam baš ali volim ga i nisam loš hehehe.

Znam da tako izgleda kao da ne pucaju po meni ali da igras sa nama drugacije bi mislio :) Neki od primjera su takvi da su neprijatelji pravili accounte na NC-u i unistavali mi Vanguarda sa C-4, rusili mi Reavera iz zraka sa Vanguardom, teamkillovali me nebrojeno puta i onda ti samo dojde poruka 'Now i killed you fucking noob' mislim stvarno nema smisla.

Cim sjednem u vangarda, eto ti odmah rakete, c-4, tenkovi i sto jos ne iskljucivo na moj vanguard :(   Nekad je stvarno ne igrivo..

Cim napravis neki klip okaci pa da pogledam :)

I taj PPA nema mi nista gore od toga, a najvise me nervira kad vanu kaze da i nije bas nesto..

16 godina
neaktivan
Planetside 2

Evo čisto nešto što sam stavio da vidim kako dihta :P,u pripremi ih je još ali mi krepa hdd pa nema prostora hehehe,a i AMD gaming evolved GVC me zaje nemogu preko njega pa koristim dxtory a klipovi su ogromni jer nepazim da snimam kad igram.

Ma znam kako je to neki dan neki krele pobi oko 20 nas u spawn roomu u bivšem oktagonu,nakon 20 min eto opet nekog debila u alltumu sa istom taktikom,grrrr {#}

Da oni uvik nešto bleje kao da su oni najslabiji i bla,bla,bla.Da nije nešto i onaj ko ima zatvorene oči može ubiti bar 3-4 njih bez frke,neka to napravi sa haleberdom ili vulcanom na toj daljiini.

So say We All
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 21:36 (skyreeper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Dxtory mislim da dosta fps jede, u mene je dobro sto imam Shadowplay pa mi nista fps ne uzima..

Sto koristis za editing, ja trenutno koristim PowerDirector koji je za razliku od Vegasa puno jednostavniji i laksi za upotrebu..

Ma da njima nista nevalja, a imaju toliko dobrih stvari da nisu ni svjesni. Ali bitno je da mi kao NC imamo shootku na skoro svemu, samo neznam koji je idiot to smislio..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Morao sam da ga napravim :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ajde i mene si koknuo u par navrata, doduše manje spektakularno :P

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
10 godina
neaktivan
wh15tler kaže...

Jel, koji ti je nick?? Da znam za svaki slucaj :P

15 godina
Mato90 kaže...
wh15tler kaže...

SugarFairy :D unatoč igranju od 01/2013 s pauzama kokica je tek 20 lvl. novi character jelte.. prešalto sam je sa NC u VS.

bud nježan :P

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 9:25 (wh15tler).
10 godina
neaktivan
wh15tler kaže...
Mato90 kaže...
wh15tler kaže...

SugarFairy :D unatoč igranju od 01/2013 s pauzama kokica je tek 20 lvl. novi character jelte.. prešalto sam je sa NC u VS.

bud nježan :P

Dobar nick :D

Ja sam uvijek njezan sa damama :P

17 godina
neaktivan
w00t zasto sam ja mislio da si me prvi puta roknia iza ledja :O fucking beacon, sve je on kriv :P

Onaj provler hjoj :D covjek radi diverzije na /tell te kad mu pokusas odgovorit, a dobijes shell u facu :(. Al ajde roknia sam prije tebe nekog vanguarda i maxa tako da #wurf :P

I nisam mislio da si tamo jos na onoj planinici xD cuo sam nekoga infiktratora kak puca pa sam kontao das ti :D

Juce sam ispod mosta dvojicu istrolao xD pucaju okolo focusani inscope, dojdem i stiskam Q da vidim reakciju haha kako se likovi uzj*bu xD

Al ajde napokon i carv juce dotjerado Auraxian sad picim na msw-r i vec vidim faila :( ne svidja mi se lmg :(
17 godina
neaktivan
Dabk post jer mob verzija ne podrzava edit -_-
Cuo sam infiltratora ispod mosta*
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Rekoh ti da je Beacon bio takticka obmana :P

Tell is OP, Nerf pls {#}

Ti sto si ih nasao su pas neki talenti :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Higby Pls xD idem na reddit kukat kak je OP :P ocekuj nerf uskoro xD
Ohhh da :D i btw faking kamikaze iz NCa xD neki lik mi sprasio dva provlera na mostu s kombom infiltrator wraith cloak +c4 xD for freedom *squueeeek*

Si gledao Poonannersa? Steta sto nije na nasem serveru :( odma bi u NC prebjegao :D

I mogu rec ove vase LA default karabine su zak***c xD najteze mi je njima recioil drzat kak spada :( VS je za sada najlaksi za aim imho :D
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Nemoj mi to radit sto da radim bez toga :P

Uff ti vragovi na flashu, nema mi nista gore od njih. Svaki farm mi upropaste :P

PooNanners lik je legenda :)

Nije toliko los, samo treba da se navikne na njega. Problem kod NC-a je taj sto imamo high skill oruzja, a nikakav reward kada se ispraksas sa njim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne mogu tolko dakka dakka kao s TRom xD al kontam da kad se naviknes rokaju zesce :D al zato su vam maksevi i tenkovi najbolji imho :D hard hitting and high armor :P
Ne koristim puno tenkove i maxove, al TR mi nekako ima to najgluplje xD jos i sada tvrdim da se lockdown treba preimenovat u "shot me i wanna die" xD
A VS s (sw/f)agriderom gdje se moze popet je nevjerojatno + strafe... nemos ga pogodit nikak xD
12 godina
Planetside 2

Silthrax TR Miller ovdje, Mato me sigurno zna ubio sam ga vec par puta :P

Ma TR MAX je bog i batina pounderi rokaju sve zivo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Ooo Silthrax ma mi smo stare musterije :P

Ma nas max je dobar samo do 15m, a i tu ce ga TR max pregazit sa paunderima.

Varas se ako mislis da Vanguard ima najvise HP-a, zapravo svi tenkovi imaju isto. Vanguard samo sto ima stit, ali je zato najsporiji i najneokretniji :(

Po meni iskusan Magrider vozac je nocna mora za tenkove i pjesadiju..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Planetside 2

Mislim da sam negdje citao da vanguard ima jaci armor nego ostali :D ,ali da, trom je ajme :D fagrider je nocna mora svakoga xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Novi patch s PS4 kodom mi na 96+/96+ bitkama pici na 40 bez beda iako ako duze vrijeme igram padne (ili bas ako eventualno ima pun kufer tenkova s obje strane onda padne do 30)

Mnogo ljudi ima problema, ali evo meni od valky patcha radi prebrutalno dobro :D

Also

mogu se pohvalit da sam napokon susreo kolegu Mato90 iz ljutih zmajova :D doduse nisam ispunio svoje obecanje ramsom u glavu, ali zato je on mene s reaverom opalio usred cela onim shoutgunom :( :D taman sam lijepo poskocio xD steta sto ne snimam nis xD

Valky patcha? Izašlo novo vozilo? Kakvo je??? Nije me bilo malo duže jer mi je SSD crka Pa sad imam privremeno HDD dok ga ne poprave.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 22:27 (axos).
17 godina
neaktivan
Kad je izasla bilo je "look free experience in the sky" sad malo buffuna pa je ok :D dobra je za outfit raidanje sundya posto je mobilnija od galaxya :D

Ima dobar default gun :) ja uzeo neku navodecu raketu i smece je xD ni jedan gunner mi nije nis ubio s njom xD
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice