Igra je prebolesno dobra,optimizirana vrhunski i radi glatko ko urica.Bf serijal ali u budučnosti.Ako je ovo budučnost free to play igara onda je to bogami svijetla budučnost za nas gejmere.
Igra je prebolesno dobra,optimizirana vrhunski i radi glatko ko urica.Bf serijal ali u budučnosti.Ako je ovo budučnost free to play igara onda je to bogami svijetla budučnost za nas gejmere.
Uhhhh na 88% je download, jedva cekam
...Bf serijal ali u budučnosti...
Ili možda jednostavno nastavak originalnog PSa. Čiji razvoj je počeo prije nego je izašao prvi BF.
Kakva je igra zapravo? Može li netko pojasniti princip igre?
Kakva je igra zapravo? Može li netko pojasniti princip igre?
FPS kombiniran s MMO svijetom, medutim meni ide na 15-20 FPS-ova i nazalost nista od igranja
Ukratko, spojiš se na server i spawnaš se kao pripadnik jedne od tri frakcije koje se bore za prevlast na jednom od jako velikih kontinenata. Trebaš zauzimati tuđe baze i braniti svoje. A na raspolaganju imaš više vrsta pješadije i razna vozila i letjelice.
Svakako pogledaj par gameplay videa. Igra je ogromna i kompleksna. Pa ju je teško samo u par rečenica opisati. A na kraju krajeva budući da je besplatna najbolje bi bilo da probaš.
Ukratko, spojiš se na server i spawnaš se kao pripadnik jedne od tri frakcije koje se bore za prevlast na jednom od jako velikih kontinenata. Trebaš zauzimati tuđe baze i braniti svoje. A na raspolaganju imaš više vrsta pješadije i razna vozila i letjelice.
Svakako pogledaj par gameplay videa. Igra je ogromna i kompleksna. Pa ju je teško samo u par rečenica opisati. A na kraju krajeva budući da je besplatna najbolje bi bilo da probaš.
Hvala...
Skidam upravo, ali pitam da znam već što me čeka.
Što bi s onim sustavom članstva? Obestinilo se ili na neki način propalo?
Ne znam na što točno misliš. Postoji pretplata i oni koji ju plaćaju dobivaju neke povlastice. Ali inače je koliko znam sve dostupno svima. Samo F2P igrači to sporije otklučavaju.
evo krenuo download sa prosiebena.
Skinuh igru preko Steama. Radi sve normalno osim FPS-a....35-40 je max, a kad sam na području gdje je barem 30-ak ljudi, e onda ide i ispod 20 >_>
Malo neoptimizirana ali da se sredit ako se pročačka po .ini file-u i onda je ko po loju
Sve u svemu dosta zabavna igra ako igrate s par frendova uz voice chat
Igra je odlična, dosta customizacije lika, oruzja, vozila, naravno sve se to kupuje poenima, ali fascinira me činjenica da ova free2play igra ima jako puno opcija što se tiče organiziranosti teama, squada, leadera, VOIP-a, onih bitnih stvari koje neki današnji popularni shooteri nemaju. Nije sasvim free2play, ovo bi spalo u "freemium" kategoriju što je i razumljivo jer developeri definitvno zaslužuju zaraditi nešto za ovakvu igru.
Samo da je još malo optimiziranija, neznam, meni na SLI-u na Medium postavkama vani vrti 30-40 fps-a. Možda je i do SLI-ja, nisam probao bez..
Igra je odlična, dosta customizacije lika, oruzja, vozila, naravno sve se to kupuje poenima, ali fascinira me činjenica da ova free2play igra ima jako puno opcija što se tiče organiziranosti teama, squada, leadera, VOIP-a, onih bitnih stvari koje neki današnji popularni shooteri nemaju. Nije sasvim free2play, ovo bi spalo u "freemium" kategoriju što je i razumljivo jer developeri definitvno zaslužuju zaraditi nešto za ovakvu igru.
Samo da je još malo optimiziranija, neznam, meni na SLI-u na Medium postavkama vani vrti 30-40 fps-a. Možda je i do SLI-ja, nisam probao bez..
Kao i svi MMO-i to je CPU bound igra, znaci treba imat zvijer od proca
igra iko od vas trenutno ??
Totalno neigrivo. Pogledajte Moj PC, otključane jezgre, pristojna grafička, iako starija, trebala bi moći gurati igru na low, ali ne, ni tako ne ide. Imam 15-20 sličica u sekundi. Kad gledam u kut neke sobe se popne na 30.
U onome što sam vidio, sve je to krasno, ali kad ne mogu igrati kako treba, i optimiziranost nije neka, bb igro. :plač:
igram ja sa par kolega, cak smo i usli u jedan "outfit" iliti klan
vise detalja kada se dogovorimo sa leaderom (stranica itd...) , pa ako nam se netko zeli pridruziti slobodno.
prica se na engleskom, i for fun je :)
inace se i ovdje moze pridruziti nekom outfitu, ja sam svoj nasao unutar igre pod social
http://forums.station.sony.com/ps2/index.php?forums/outfit-recruiting.15/
Totalno neigrivo. Pogledajte Moj PC, otključane jezgre, pristojna grafička, iako starija, trebala bi moći gurati igru na low, ali ne, ni tako ne ide. Imam 15-20 sličica u sekundi. Kad gledam u kut neke sobe se popne na 30.
U onome što sam vidio, sve je to krasno, ali kad ne mogu igrati kako treba, i optimiziranost nije neka, bb igro. :plač:
ja sam prije ove konfiguracije imao slabiji CPU (Q8xxx) i igra je radila jedva igrivno na normal.
Sada, sa istim GPU, radi na high savrseno.
CPU je naravno OC na koliko god ide, sto bi se dalo zakljuciti kao sto je netko gore postao, da je igra jako CPU bound (sto je i logicno kada se vrti i po par stotina ljudi istovremeno (navodno na kontinentu oko 2000)
Šteka nenormalno. 15 fpsa iman.
Baš šteta što ide tako loše, barem je meni kakva takva utjeha pomisao da onda nisam bacio tolike novce na i5 heh.
Pozdrav ekipi!
Da li se tko susreo sa famoznim G37 errorom (server is down na 98%)?
Baš šteta što ide tako loše, barem je meni kakva takva utjeha pomisao da onda nisam bacio tolike novce na i5 heh.
Jbš grafičke :D
i7 je bio najbolji potez koji sam ikad napravio. Grafika se da smanjiti. Ali ako igra ždere procesor onda često nema pomoći.
A kupio sam ga zapravo za neke druge stvari a ne za igre :)
također i7... igra klizi
koji ste server???
ps. nek netko napravi Outfit
ja igram na i3 sve mi normalo radi :) nije mi do sad niti jedno zastekla igra ili slicno.
Super igra ali nedostatak ikakvog tutoriala in game je užas. Igra te ubaci u mapu i kaže snađi se, pa da mi i kontrole objasni malo kamo li koji se vrag događa oko mene.
Meni na mojoj konfi radi sasvim uredu i malo padne FPS tu i tamo ali sve u svemu igrivo. Kad se malo snađem u igri vjerovatno ču više igrati ali do tada gledam ovaj video što je kolega iznad postavio.
Ako izaberemo jedno carstvo kad prvi puta ulazimo u igru,mozemo li kasnije promjeniti na neko drugo?
Mislim da ne ali mozes kreirati novog lika.
Jel radi EU verzija?Ako da,da li bi mi mogao netko poslati link
gdje je mogu skinuti?Hvala
Ja mogu samo potvrditi da Steam verzija radi normalno.
a da svi dođemo na isti server?!?!?!?
Svaki put kada pokušam pokrenuti igrica mi se crasha, več sam dva puta download-ao i uvijek isti problem
Pronašao sam neke fix-ove ali ništa ne pomaže.