Pitanje vezano za F1 2002

poruka: 3
|
čitano: 1.473
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Pitanje vezano za F1 2002

Kada igram ovu igru, u svakoj utrci lijeva prednja guma mi se vrlo brzo istroši (slika) - moram svako 10ak krugova ici u boks po nove gume, pa da li neko zna kako da podesim da se to ne događa nego da se ravnomjerno (normalno) troše sve gume? 

Hajde IVO pomaži vidiš koji bolid vozim Smijeh Smijeh

formula formula
The blue screen of death is the best game I've ever played.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2009 15:41 (kemal_r).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pitanje vezano za F1 2002
kemal_r kaže...

Kada igram ovu igru, u svakoj utrci lijeva prednja guma mi se vrlo brzo istroši (slika) - moram svako 10ak krugova ici u boks po nove gume, pa da li neko zna kako da podesim da se to ne događa nego da se ravnomjerno (normalno) troše sve gume? 

Pa, ni u pravoj formuli 1 se gume ne troše ravnomjerno, već ovisi o konfiguraciji staze,itd...

Imaš u igri setup za svaku stazu, pa se malo poigraj sa time.Probaj i proguglati, možda se na netu nađe setup za pojedinu stazu...

17 godina
neaktivan
RE: Pitanje vezano za F1 2002
kemal_r kaže...

Trosenje guma ovisi o puno stvari. Ponajvise o konfiguraciji staze, tvrdoci smjese gume a i o tvom stilu voznje. Probaj stavit za pocetak tvrdju komponentu. Ako staza ima vise desnih zavoja onda ti je prednja lijeva vise opterecena. Probaj namjestit nagib prednjih kotaca (camber). Podesi i balans kocenja tako da ti se ne blokiraju kotaci kod kocenja prilikom ulaska u zavoj jer ti to dosta opterecuje i trosi gume. Npr. 55:44 (prednji:zadnji). Ja sam na F1 2006 (na PS2) proveo dane dok nisam nasao idealan setup.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice