de prestanite sa crackovima mozda bude lock
Ja imam isti problem kao neki prije menee, sve OK osim imena igrača, lica igrača te imena klubova.
Bude li još spominjanja crackova tema ide pod ključ, a moglo bi pasti i par kartona.
Moze mi itko dati link za crack za verziju 1.20 plizzz??????
ja ne mogu opće stisnit na update kad skinen patch,a u system settings ne mogu nać download
HEY DALI MI MOZES POMOCI POSTO VIDIM DA SI TRENUTNO ONLINE KAKO DA JA NABAVIM PATCH ZA 2009 PES KOJI SAM NAPISE IMENA CLUBOVA kao arsenal a ne north london ili fc london a treba chelsea
dali ima tko patch za prava imena klubova ?
moze mi neko pojasnit malo..
ovaj 3. korak ne kuzim..
i kad skinem i instaliram taj patch moram opet krekat igru i nis novo ne bude...
dali mi netko moze pomoci naci patch za budnes lihu ili za prava imena klubova
a ima li netko link za patch koji je updatean + relanije ocjene igraca (vece)
daj razmisli malo... igrači u 1. HNL nemaju veće ocjene od defaultnih 60 u PES-u....
Jel zna tko gdje ima pach gdje su RONALDO,KAKA itd. u Real Madridu
e, jel to možda ima kakve veze sa verzijom pesa? isto instalirah taj hnl patch i meni kad ulazim u pes se pojavi prozor u igri u kojem piše da je file version missmatched (il u tom nekom smislu)... nisu valjda likovi dali krivi patch?
mislim da bi s patchem trebala doć i opcija download u system settings, al nisam siguran...
Jel ima netko patch za hnl al da nije cropes
DAJ MENI RECI JA IMAM ISTI PROBLEM KO TI S TIM CRECKOM KAD INSTALIRAM OVAJ PATCH ONDA MI IGRA NE RADI I TRAŽI CD 1 I KAD GA STVIM OPET GA TRAŽI???????? DAJ POMOZI PLEEESSSEEE
JA INACE IMAM XP I NEMAM POJMA KAKO UBACITI TAJ PATCH
ima li neko link za patch pes09 za sve grbove i imena???hvala