šta je retarder switch?
Ja sam mislio da si ti neki vozac, a one mene pita sto je retarder..
http://en.wikipedia.org/wiki/Retarder_%28mechanical_engineering%29
Čuj brate ja uživam igrajući ali nisam tolki profesionalac da znam sve.
Dali če zbilja napraviti nekakvu drugu verziju omsija?
Da, evo ovdje ti piše:
http://www.omnibussimulator.de/
Tekst preveden sa translatorom:
U vrijeme Božića zraku odavno misterij! S velikim zadovoljstvom želimo objaviti danas da će sljedeća verzija - OMSI 2 - očekuje se u 4. Četvrtina će biti objavljen u 2013!
OMSI dvije omogućuje korisniku s više realizma, više autobusa, više Spandau i puno novih značajki. Naglašava:
Artikulirana MAN NG272 s točnim fizičkom i grafički provedbu zajedničkih kinematike i odgovarajućih zvukova i sustava (antikink).
MAN NL202 i nadopunjenom i modeli poznatih vrsta SD200 SD202 i (više modela godina, Türnothähne, guranja pločice, auto broj ovisan zvuk varijacija).
Linija Spandau autobus 5 iz podzemne željeznice na Ruhleben Psihijatrijskoj bolnici Spandau s 12 km rute, brojnih novih zgrada, uskoj raspored i uske 5 min intervalima. Višestruki terminali i Einsetzern za raznolik i trajne užitak u vožnji
Provedba originalnih rasporeda i planovima za autobusne linije 5 i 92
Kronologija funkcija: Doživite transformaciju Spandau u godinama 1986 do 1994! OMSI s dvije sada također može varirala ponovnom ujedinjenju razdoblje biti prilagođen sa svojim brojnim inovacijama i resornih ekstenzije (linija 137 do Falkirk). Osim ove funkcije su privremene promjene u karti ili pravcima, kao što su kroz gradilištima ili posebnim uslugama, moguće.
Prošireni i poboljšani AI prometa (poboljšanje u rukovanju i odaziv upravljača, željeznički i metro prijevoz)
Sustav šteta model sa svestranim kvarova, popravak treba vremena
OMSI 2 podržava sustav svjetski koordinatni, tako da DEM (digitalni model reljefa) mogu biti uvezeni (zahtijeva DLL se koristi, koji se također može opcionalno biti programiran).
Provedba stvarnih visina profila na Spandau kartice.
Novi Skripta značajke, kao što su provedbu pune matricom, proširen pristup sustavu varijabli.
Novi urednik značajke: automatski klima uvoz slike, teren adaptacija na cesti, popravila Splineverbindungsalgorithmus, rotacija objekata oko svih osi. Prijelazi mogu biti opremljeni lako s pojedinim visine gradijentima.
Optimizirano učitavanja memorijsku karticu, čime su znatno veće karte tehnički moguće.
Naravno OMSI je 2 do 100% kompatibilan. Svi proizvodi automobile i staze se lako može koristiti u novoj verziji.
OMSI 2 će biti plaćeni samostalan puna verzija. Za vlasnike OMSI jednom su podobni za nadogradnju po sniženoj cijeni.
Na screenshotovi stranici smo stavili zajedno veliku zbirku slika iz trenutnog trenda, zabavite se gledajući!
To je malo zeznuto.. sa jedne strane, ne bi stavljao ovaj od MANa na G27 (jer postoji mogućnost da ga upropastiš, volan je skup u pm, moraš sav sklop raspojiti: leptir-poluge za brzine, tipke itd.), a s druge strane, nisam siguran može li se na neki jeftiniji volan uopće staviti zamjena kola (volana).
Pa stavi na ovaj način volan busa na svoj volan. Napraviš ove držače/hvataljke i jedan volan samo natakneš na drugi. Bez dodatnih modifikacija i izmjena, a možeš ga skinuti kad poželiš.
A neznam ni ja sam sto da napravim, trebam jos nabaviti nesto , ali necu se upustati u stavljanje volana na G27
bil mi neko mogao pomoci oko ikarusa 250.93,ja ukucam line and route i samo pise na onoj tabli broj linije npr. 76,ne pise npr krankeus.
Nisi dobro liniju/rutu unijeo. Mora pisati odredište.
Zna netko zasto mi na ovim novim busevima koje sam ubacio nece odabrati liniju i destinaciju, a na ovima koje su uz igru hoce?
Možda je problem do busa... probaj skinuti nl202.
Nesto krivo radite, nije do busa, nisi kopirao HOF od mape
Mozes pojasnit malo sta je taj HOF? Jer meni na ovim stock busevima koji su uz igru oce ukucat liniju i sve a na ovima koje ubacim nece i to sve na ovim mapama iz igre bas, nije ni jedna nova mapa ubacivana.
Jel postoji MAN NL 283 za omsi? ako ne jel ga je moguce napraviti?
Nisam vidio MAN-a, ali mislim sam vidio Mečku sa 3 vrata, jedino trebaš dodati Key u kontrole da možeš otvarati/zatvarati 3. vrata.
Kako dodati key za treca vrata danima to pokusavam napraviti.
Meni radi:
KY_bus_doorfront3 ili 5 (ovisi koji bus, iako većina koristi 3)
Znači dodaš (izabereš) ovu komandu na tipku po izboru.
Dakle ovako, HOF fajl ima svaka mapa, I u njemu se sadrze destinacije, kodovi, displej itd..
Taj fajl mora biti kopiran u folder od autobusa inace neces moci ukucati destinaciju...
Dakle tvoj je problem sto kad si instalirao mapu, HOF fajl je vjerojatno bio automatski kopiran u originalne MANove , ali nije u ove autobuse koje si skinuo pa zato ti na originalnim MANovima displej radi i mozes ukucati destinaciju, a na novima koje si instalirao nemozes
I kada ucitavas autobus, moras izabrati HOF fajl za odredenu mapu, nemores voziti na mapi Bowdenham , a izabrati HOF od Projekt Szczecin i ocekivati da ce raditi, NECE
Nadam se da si skuzio o cemu pricam ;)
Hvala, sad radi :)
Kako da dobijem više fps-a koje postavke trebam smanjiti ili ugasiti?
Kako da dobijem više fps-a koje postavke trebam smanjiti ili ugasiti?
Nazalost s takvim PCom nema sanse da povecas ista, pogledaj mojPC, a vrtim jedva na 25-30FPS
Cekati do izlaska OMSI 2
PS: Mozes probati spustiti sve detalje, ili loudati profil PC 2006, ali sumnjam da ce ti to ista pomoci
Dali se moze nekako rijesiti onaj lag sto se javlja na MAN NL202 i jos nekim busevima kad se na sekundu dve zamagle texture i zasteka sve?
kako da pokrenem aerosoft ?????
kako si stavio nove buseve
jel moze neko da mi das link gde da sikinem neki novi bus ???
Malo da osvjezim temu:
Mercedes O405N2 i Setra S215UL
link za download..
Znaci ubacio sam mapu Highway 1.3 i stavio HOF datoteku u sve buseve koje vozim i neželi mi primit kada kucam rutu u bus?
Zna netko zasto mi na ovim novim busevima koje sam ubacio nece odabrati liniju i destinaciju, a na ovima koje su uz igru hoce?
Jesi kopirao .hof za određenu mapu (npr. Grundorf.hof) iz SD200 ili SD202 u folder novog busa?
Bez .hofa za mapu u folderu busa nece ti taj bus moc vozit po rasporedu na toj mapi...
Hvala, ali ne igram više OMSI, dosadio mi.