NFS: Shift

poruka: 1.610
|
čitano: 276.786
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Smeče od igre.Ko ovo zove simulacijom taj je lud.Neznam kak netko može uživat u ovome.

Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na svakoj stranici se mora pojasbjavati da to NIJE SIMULACIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: NFS: Shift
Dodge_167 kaže...

Na svakoj stranici se mora pojasbjavati da to NIJE SIMULACIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mora.Zato jel još ima ekipe koja piše da je to simulacija, kaj je čista uvreda onima koji ih voze.

15 godina
neaktivan

jel sa može još kako ubrzati učitavanje ili treba imati win 7

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam patch onaj eu

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Sa kojim pogledom igrate? Iz unutrašnjosti, ili klasično odozada?

Obavezno iz kokpita...Toliko je savršeno da bi svi ostali pogledi bili 'grijeh'...:-)

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Alex55 kaže...
Ja volim prvo iz "trećeg lica" proći početnu gužvu, a onda kada sam sam i kabine. Ali često mi se pogled iz kabine čini previše zatvorenim. Ne vidim cestu u dalj. Na kakvom monitoru igraš jer ja igram na klasičnom 1280x1024.

MA 20-ka monitor i 1600x1200 i nikavo gledanje izvan kokpita ne dolazi u obzir!

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...
Ja volim prvo iz "trećeg lica" proći početnu gužvu, a onda kada sam sam i kabine. Ali često mi se pogled iz kabine čini previše zatvorenim. Ne vidim cestu u dalj. Na kakvom monitoru igraš jer ja igram na klasičnom 1280x1024.

I ja igram na 17'' na toj rezoluciji, i stvarno mi pogled iz kokpita najbolje paše....

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja danas kupio Logitech Momo   i stvarno je zakon stvar!

Ugodaj voznje mi nikad nije bio boljiSmijeh

Svakako ga preporucujem,imate u HGsrotu za 500 kn,na popustu Namigiva

Luckyluke!
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina

Stvarno je koma voziti na tipkovnicu

12 mjesec je blizu
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovako igra mi cersha i loading mi je dug..ajd daj te mi link za patcheve za to..please..

http://grand-hercegovina.com/default.aspx
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina

moram si nabavit gamepad ako ce mi biti lakse s njim vozit, a grafika je prva liga posto sam kupio novi komp, sve mi je nekako novo

12 mjesec je blizu
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Vicko kaže...
cappy kaže...

Kopija smeča,ja neznan kako to uopce neko moze kupit,a za te pare mos kupit puno bolje polovno auto.

npr. BMW 3 :-)

je oftopik ali ja bi radije Peugeot 205 1.9gti ili Corollu AE86

Je al Bmw je ipak švaba a kad sidnes unjega neznas jesi li u presjedničkom apartmanu ili avionu.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
cappy kaže...
Mitsuoka kaže...
Vicko kaže...
cappy kaže...

Kopija smeča,ja neznan kako to uopce neko moze kupit,a za te pare mos kupit puno bolje polovno auto.

Je al Bmw je ipak švaba a kad sidnes unjega neznas jesi li u presjedničkom apartmanu ili avionu.

Ali samo kockica ili e21-ica

15 godina
neaktivan
Ovo mi je najbolji NFS do sada !!! Instaliro sam ga jučer i igra mi je predobra !!! Nemam org igru, pa me zanima ako instaliram patcheve koji su dosad izašli, hoće li mi igra onda raditi, ili moram tražiti neke crackirane patcheve ???
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Tsar kaže...
Ovo mi je najbolji NFS do sada !!! Instaliro sam ga jučer i igra mi je predobra !!! Nemam org igru, pa me zanima ako instaliram patcheve koji su dosad izašli, hoće li mi igra onda raditi, ili moram tražiti neke crackirane patcheve ???

Ma bez original igre+patchevi igra ce ti raditi bez beda.NamigivaProvjereno...

Luckyluke!
15 godina
neaktivan

Zaš mi igra nije full screen ??? Kad sam u igri vidim onaj gore taskbar sa x za izać van, - za minimizirati...

To me živcira, kak da odem u full screen ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Zaš mi igra nije full screen ??? Kad sam u igri vidim onaj gore taskbar sa x za izać van, - za minimizirati...

To me živcira, kak da odem u full screen ???

Jednostavno u opcijama od grafike iskljuci opciju window

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
ili alt + enter
Nema bombe do napalm bombe
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
cappy kaže...
Mitsuoka kaže...
Vicko kaže...
cappy kaže...

Svi.

duje kapitanović
16 godina
moderator
ivan'screed kaže...

sam da znate mozete ga skinuti ovdje ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

torrent

Ajd briši to,bit češ protijeran.

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 18:02 (pirat).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
cappy kaže...
Mitsuoka kaže...
cappy kaže...
Mitsuoka kaže...
Vicko kaže...
cappy kaže...

Svi.

Koliko se vas koji ste protiv Bmwa ikad vozilo u kojem Bmwu.

I kome uopce caca ili mater vozi Bembaru,ili moždan neko odvas.

A ja san se vozija u više bmwa i svaki me oduševio,a upravo ovi je dobivam za 18rođ.

duje kapitanović
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 21:37 (cappy).
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
ivan'screed kaže...

sam da znate mozete ga skinuti ovdje ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

torrent

Nemaju svi za originale.

duje kapitanović
17 godina
cappy kaže...
pirat kaže...
ivan'screed kaže...

torrent

Nemaju svi za originale.

slažem se nemaju, pa ne stavljaju svi linkove od kud se može skinut igra. Jel tako?

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
15 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
cappy kaže...
pirat kaže...
ivan'screed kaže...

torrent

Nemaju svi za originale.

slažem se nemaju, pa ne stavljaju svi linkove od kud se može skinut igra. Jel tako?

Tako je.

A ako nekom triba neka to rijesi kroz privatne poruke.

duje kapitanović
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 21:53 (cappy).
17 godina
neaktivan
cappy kaže...

Nemaju svi za originale.

A za BMW-a se ima, i to s 18?

BTW zakonski ga ne bi smio ni voziti (ako si u HR) jer sam prilično siguran da ima viška KS

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina
neaktivan
cappy kaže...

A ja san se vozija u više bmwa i svaki me oduševio,a upravo ovi je dobivam za 18rođ.

I onda ces ubijati nevine vozace i pjesake na cesti... zalosno...

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 4 GB
16 godina
neaktivan
Scuderia kaže...
cappy kaže...

I onda ces ubijati nevine vozace i pjesake na cesti... zalosno...

Ma veliki LOL... dobit ces sigurno ovakav, na daljinski....

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 10:40 (mtopol).
15 godina
neaktivan
cappy kaže...

gledaj s obzirom na tvoje vozačko iskustvo i peglica ti je previše, tako da si razmisli kakav auto ćeš vozit. mama i tata su ti strašno pametni kad balavcu kupuju takav auto i onda će se pitat zakaj im je sin zavšio u stupu, ne želim ti ništa loše ali malo si razmisli o tom kurčenju s autom. jer kad jednom počneš vozit kolica bit će ti kasno. znam da ovo neće utjecat puno na tvoje mišljenje jer ipak imaš 18 g. i trenutno si najpametniji na svijetu, ali eto ipak možda...

16 godina
neaktivan

igrao sam igru par sati i više nisam mogao...pop*zdio sam...nemogu uopće normalno skrenut na zavoju da ne počnem proklizivan a ond najčešće završim izvan staze...protivnici se zabijaju u mene, kad sam usporedno s njima uvijek u oni "jači" i izguraju me sa staze i sl...ugl nemogu to više igrat, nisam početnik igrao sam i tocu 3 i GRID i GTR 2, ali ovo je najstrašnija igrica koja pokušava glumit simulaciju, zašto nisu ostavili onakvu jednostavnost kao kod NFS Carbona-sve zavoje fino prolaziš gotovo bez kočenja, a u središtu pažnje su performanse i izgled auta te suočavanje s bossovima, a ne nekakav (neuspjeli) pokušaj simuliranja realnosti koji dovodi do nemogućnosti normalne vožnje...šta se mene tiče jedan veliki MINUS

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
Moj PC  
4 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice