Smeče od igre.Ko ovo zove simulacijom taj je lud.Neznam kak netko može uživat u ovome.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na svakoj stranici se mora pojasbjavati da to NIJE SIMULACIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na svakoj stranici se mora pojasbjavati da to NIJE SIMULACIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mora.Zato jel još ima ekipe koja piše da je to simulacija, kaj je čista uvreda onima koji ih voze.
jel sa može još kako ubrzati učitavanje ili treba imati win 7
imam patch onaj eu
Sa kojim pogledom igrate? Iz unutrašnjosti, ili klasično odozada?
Obavezno iz kokpita...Toliko je savršeno da bi svi ostali pogledi bili 'grijeh'...:-)
MA 20-ka monitor i 1600x1200 i nikavo gledanje izvan kokpita ne dolazi u obzir!
I ja igram na 17'' na toj rezoluciji, i stvarno mi pogled iz kokpita najbolje paše....
Ja danas kupio Logitech Momo i stvarno je zakon stvar!
Ugodaj voznje mi nikad nije bio bolji
Svakako ga preporucujem,imate u HGsrotu za 500 kn,na popustu
Stvarno je koma voziti na tipkovnicu
ovako igra mi cersha i loading mi je dug..ajd daj te mi link za patcheve za to..please..
moram si nabavit gamepad ako ce mi biti lakse s njim vozit, a grafika je prva liga posto sam kupio novi komp, sve mi je nekako novo
Kopija smeča,ja neznan kako to uopce neko moze kupit,a za te pare mos kupit puno bolje polovno auto.
npr. BMW 3 :-)
je oftopik ali ja bi radije Peugeot 205 1.9gti ili Corollu AE86
Je al Bmw je ipak švaba a kad sidnes unjega neznas jesi li u presjedničkom apartmanu ili avionu.
Kopija smeča,ja neznan kako to uopce neko moze kupit,a za te pare mos kupit puno bolje polovno auto.
Je al Bmw je ipak švaba a kad sidnes unjega neznas jesi li u presjedničkom apartmanu ili avionu.
Ali samo kockica ili e21-ica
Ma bez original igre+patchevi igra ce ti raditi bez beda.Provjereno...
Zaš mi igra nije full screen ??? Kad sam u igri vidim onaj gore taskbar sa x za izać van, - za minimizirati...
To me živcira, kak da odem u full screen ???
Zaš mi igra nije full screen ??? Kad sam u igri vidim onaj gore taskbar sa x za izać van, - za minimizirati...
To me živcira, kak da odem u full screen ???
Jednostavno u opcijama od grafike iskljuci opciju window
Svi.
sam da znate mozete ga skinuti ovdje ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
torrent
Ajd briši to,bit češ protijeran.
Svi.
Koliko se vas koji ste protiv Bmwa ikad vozilo u kojem Bmwu.
I kome uopce caca ili mater vozi Bembaru,ili moždan neko odvas.
A ja san se vozija u više bmwa i svaki me oduševio,a upravo ovi je dobivam za 18rođ.
sam da znate mozete ga skinuti ovdje ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
torrent
Nemaju svi za originale.
torrent
Nemaju svi za originale.
slažem se nemaju, pa ne stavljaju svi linkove od kud se može skinut igra. Jel tako?
torrent
Nemaju svi za originale.
slažem se nemaju, pa ne stavljaju svi linkove od kud se može skinut igra. Jel tako?
Tako je.
A ako nekom triba neka to rijesi kroz privatne poruke.
Nemaju svi za originale.
A za BMW-a se ima, i to s 18?
BTW zakonski ga ne bi smio ni voziti (ako si u HR) jer sam prilično siguran da ima viška KS
A ja san se vozija u više bmwa i svaki me oduševio,a upravo ovi je dobivam za 18rođ.
I onda ces ubijati nevine vozace i pjesake na cesti... zalosno...
I onda ces ubijati nevine vozace i pjesake na cesti... zalosno...
Ma veliki LOL... dobit ces sigurno ovakav, na daljinski....
Koliko se vas koji ste protiv Bmwa ikad vozilo u kojem Bmwu.
gledaj s obzirom na tvoje vozačko iskustvo i peglica ti je previše, tako da si razmisli kakav auto ćeš vozit. mama i tata su ti strašno pametni kad balavcu kupuju takav auto i onda će se pitat zakaj im je sin zavšio u stupu, ne želim ti ništa loše ali malo si razmisli o tom kurčenju s autom. jer kad jednom počneš vozit kolica bit će ti kasno. znam da ovo neće utjecat puno na tvoje mišljenje jer ipak imaš 18 g. i trenutno si najpametniji na svijetu, ali eto ipak možda...
igrao sam igru par sati i više nisam mogao...pop*zdio sam...nemogu uopće normalno skrenut na zavoju da ne počnem proklizivan a ond najčešće završim izvan staze...protivnici se zabijaju u mene, kad sam usporedno s njima uvijek u oni "jači" i izguraju me sa staze i sl...ugl nemogu to više igrat, nisam početnik igrao sam i tocu 3 i GRID i GTR 2, ali ovo je najstrašnija igrica koja pokušava glumit simulaciju, zašto nisu ostavili onakvu jednostavnost kao kod NFS Carbona-sve zavoje fino prolaziš gotovo bez kočenja, a u središtu pažnje su performanse i izgled auta te suočavanje s bossovima, a ne nekakav (neuspjeli) pokušaj simuliranja realnosti koji dovodi do nemogućnosti normalne vožnje...šta se mene tiče jedan veliki MINUS