Ovo je po mojem misljenju najodvratnije auto koje dolazi u World.
Bugatti ili Porsche?
Bugatti ili Porsche?
Bugatti ili Porsche?
Ma Bugatti smece...
Bugatti ili Porsche?
Ma Bugatti smece...
Meni je OK... Možda malo preširok i glomazan.
A šta dolazi za igc ili ???...
Bugatti ili Porsche?
Sry Bumbilek nisam pogledao video do kraja. Kad sam vidio Pigron odmah sam ugasio.
Ozbiljno pitam???
Bilo je slucajeva i u mene, a isto tako je bio jedan bot medju boljim i konstantno se gura i 4x ga uhapse... Tom ne treba dati pristupa igrici hahaha
Prije nekoliko mjeseci tražili ste da vam pojasnim kako se dobije duplo više novaca i reputacije u jednom TE. Pa, evo ga i radi i u MP i u PR. Za 3-4 sata možete nakupiti milijunček
Samo vas molim da proučite video nekoliko puta prije no što počete postavljati pitanja, jer je iz videa sve jasno.
Uživajte
Prije nekoliko mjeseci tražili ste da vam pojasnim kako se dobije duplo više novaca i reputacije u jednom TE. Pa, evo ga i radi i u MP i u PR. Za 3-4 sata možete nakupiti milijunček
Samo vas molim da proučite video nekoliko puta prije no što počete postavljati pitanja, jer je iz videa sve jasno.
Uživajte
I sta je ovdje specijalno?
Backspace ja koristim vise od pola godine, nista novo, a na onoj istoj stazi dobijem 12-15k igc-a ako zavrsim prvi i ako sva 4 zavrse utrku, ja ne kontam u cemu je stvar... Nista specijalno
I sta je ovdje specijalno?
Backspace ja koristim vise od pola godine, nista novo, a na onoj istoj stazi dobijem 12-15k igc-a ako zavrsim prvi i ako sva 4 zavrse utrku, ja ne kontam u cemu je stvar... Nista specijalno
Backspace??
Poanta je da dobijaš duplo i REPa i IGCa, ako završiš na bilo kojem mjestu, osim zadnjem. Ako si imao foru da dobiješ duplo novaca, mogao si pokazati ovdje svima, jer i sam vidiš da se neki muče što prije prikupiti novce za auto.
Osim toga, tvoja računica izgleda ovako: 15k po utrci koja traje oko 4-5min, što znači 12-15 u jednom satu (15k x 12/15=180k/225k u jednom satu), što ti baš i nije neka računica, jer se s ovom metodom u 2 sata može dobiti (postoji dokaz) 615k na High Stakes, pa sad ti meni reci da nije ništa specijalno
Ja kako vidim on je dobio 13k iako je pisalo 5k. Imao 873k i onda na 886, to je 13k, nista specijalno, ja sam dobijao po 15.XXX
Nisam mogao nista pokazati jer nema svako auto S klase, i ja ga imam kada dobijem kod da ga iznajmim...
Ja kako vidim on je dobio 13k iako je pisalo 5k. Imao 873k i onda na 886, to je 13k, nista specijalno, ja sam dobijao po 15.XXX
Nisam mogao nista pokazati jer nema svako auto S klase, i ja ga imam kada dobijem kod da ga iznajmim...
Video je sniman prije uvođenja klasa, što možeš i primijetiti da se ne pojavljuje više onaj prozor u kojem potvrđuješ da želiš odabati karte prije no što su svi završili utrku i kada su iznosi bili puno manji, nego danas. Pogledaj dobro video, pročitaj moj post do kraja i odvezi High stakes na ovakav način. Umjesto 37xx IGC ćeš dobiti 75xx (barem na lvl58, ne znam koliki su iznosi na manjim levelima). Probaj, pa reci da nije ništa specijalno
Evo ti dokaz. Voženo danas...
Rep prije vožnje: 357.621
Novci prije vožnje: 9.976.620
Slika pokazuje REP: 2324
Slika pokazuje IGC: 4554
Prema ovome bi trebao imati REP: 359.945 i IGC: 9.981.816 + 888 = 9.989 i nešto
A pogledaj sliku nakon vožnje -
REP: 364.997
IGC: 9.999.962 znači dobio 23k - 8888 = preko 14k
u utrci prije, gdje sam slučajno stisnuo 100% cash, ako oduzmem taj bonus, dobio sam 19k
i u oba slučaja su bila samo 3 vozača
Fazon radi, maloprije sam vozio Outlaws, umjesto maximalnih 11-12k dobio sam 19 ili 27k kada bi zavrsio prvi, a kada bi zavrsio treci tj. predzadnji dobio sam preko 40k!!!
Kada smo bili samo dvojica dobio sam 12k koje bi inace dobio kada bi sva 4 zavrsila.
Nisam jos siguran na kojoj se poziciji dobija najvise novca, previse varira, od 19, 27, 30 pa do 42k. U sljedecih para dana cu vise voziti pa javim rezultate.
EDIT: Nije mi jasno ovo sa spaceom, pokusavao sam ali se nista ne desava?
Evo da se i ja predstavim ovdje. Nisam znao da na bug-u ima tema za NFSW
Nick na NFSW mi je: DRMENGELE, mozete me dodat
o.O ona kartica,nisi dobro si sklepao auto.Evo link od stranice kako bi trebali biti setupi na autima da idu i drže se kako treba.
EDIT
Evo koje boje partove ti trebaš
Porsche GT2 (997)
Engine: Yellow
Turbo: Yellow
Transmission: Yellow
Suspension: Blue
Brakes: Yellow
Tires: Yellow
Nisam znao da na bug-u ima tema za NFSW
Nije toliko velika populacija ljubitelja ove igre, pa se nikome ne da održavati zaseban forum.
Btw, zanimljiva vremena imaš na http://nfs-s.com/nfsw/DRMENGELE, a sa kojim autom si na drugom vozaču dospio do 356km/h??
Da li je netko za TE
Nick
CROV0LK - ovo drugo je nula, ne O da ne bi bilo zabune :)
Evo da se i ja predstavim ovdje. Nisam znao da na bug-u ima tema za NFSW
Nick na NFSW mi je: DRMENGELE, mozete me dodat
o.O ona kartica,nisi dobro si sklepao auto.Evo link od stranice kako bi trebali biti setupi na autima da idu i drže se kako treba.
EDIT
Evo koje boje partove ti trebaš
Porsche GT2 (997)
Engine: Yellow
Turbo: Yellow
Transmission: Yellow
Suspension: Blue
Brakes: Yellow
Tires: Yellow
Hjooj nemoj te glupe guide-ove gledat. Prico sam ja s jednim adminom i on mi reko za sta su koji djelovi..I super mu lezi taj set, mogu ti rec da vozim super vremena od kad je taj set..otprilike na nekim stazama dobijem i do 2 sec
a ti zuti djelovi su ti za Americke aute
evo probaj skinit moje vrijeme SPADE STREET-a 01:09:054
@Bumbilek mislim da sam to vozio os El camina, dok nisu bile klasse
E ovo je nesto, TE 4 vozaca C klasa, vise od 6 minuta vozio stazu, zavrsio prvi i dobio 16k, a na High Stakes 2 igraca sam dobio 11k a obicno bude po 5-6k, dobro je, radi, a ne kao onaj dobio samo 13k za onu stazu :D
Najbolje je voziti High stakes ali pretezno dodje bolji protivnik i nakon nekoliko puta ulaska i izlaska, pretezno lambo, pa je teze zaraditi na high stakes-u a u mene najjace auto Nissan za drag...
E ovo je nesto, TE 4 vozaca C klasa, vise od 6 minuta vozio stazu, zavrsio prvi i dobio 16k, a na High Stakes 2 igraca sam dobio 11k a obicno bude po 5-6k, dobro je, radi, a ne kao onaj dobio samo 13k za onu stazu :D
Najbolje je voziti High stakes ali pretezno dodje bolji protivnik i nakon nekoliko puta ulaska i izlaska, pretezno lambo, pa je teze zaraditi na high stakes-u a u mene najjace auto Nissan za drag...
Najbolji TE je Most Wanted, ali naravno treba S class auti. Tamo se najviše zaradi. Minimalno 20k po jednom escapu.
Najbolji TE je Most Wanted, ali naravno treba S class auti. Tamo se najviše zaradi. Minimalno 20k po jednom escapu.
Najbolje vam je vozit utrke i to ove krace oko 1-2min, budes prvi i dobijes oko 6-8k i imate vecu mogucnost da dobijete dobar part
Najbolje vam je vozit utrke i to ove krace oko 1-2min, budes prvi i dobijes oko 6-8k i imate vecu mogucnost da dobijete dobar part
E u tome je kvaka... ja nemam auto S klase, samo A, B, C (ne znam da li imam D ali E nemam sigurno)
Je li mislis bas na trke ili na TE?
E u tome je kvaka... ja nemam auto S klase, samo A, B, C (ne znam da li imam D ali E nemam sigurno)
Je li mislis bas na trke ili na TE?
Na utrke, ja sam presto igrat TE i sad samo vozim utrke. Malo se nazivciram kad neki haker udje pa speedhack koristi al opet su toliko losi da ni s tim ne znaju vozit, a ni pobjedit..
Imate sad dobre aute za IGC: BMW M3 GTS je super u A classi, blizu mu je Lambo, u B classi imate Mazdu RX8, Renault Clio, u C classi preporucujem Pontiac Solstice gxp, btw. u S classi je solidan Bentley (dosta su ga popravili sa zadnjim patch-em)
Za IGC samo TE je dobro, ali nije loše ni utrke, ma da nisam shvatio koji event najviše daje performance part's.
Maloprije staza TE za 4 auta A klase, ali bilo nas je 3 samo, prvi lik nam iskoristio 4 ili 5 team slingshoot-ova, moze biti hack, ali ne mora da znaci, mogao je i bez hacka to postici... Dobio sam 20k na njoj ali se vozi nesto vise od 5 minuta...
Za IGC samo TE je dobro, ali nije loše ni utrke, ma da nisam shvatio koji event najviše daje performance part's.
Pa gle nije toliko do eventa, koliko je do srece. Al nekako najvise dobijes S class TE i dosta sam dobio na HS TE