Odustao od igre...mislio sam kasnije ce biti zanimljivije ali nista od toga...monotono,i zivcira me ta bugovita grafika
Odoh igrati GRID
Odustao od igre...mislio sam kasnije ce biti zanimljivije ali nista od toga...monotono,i zivcira me ta bugovita grafika
Odoh igrati GRID
moze li mi netko molim vas reci kako da prodam auto...imam 3 auta s tim da su 2 za "bacit". kad odem u garage pod 2 mi pise remove, a prije mi je pisalo sell. zanima me kako da prodam auto???
molim vas da mi sto prije odgovorite
Hvala!
OK... ocemo listu svega što ne valja?
1. Totalna arkadurina za klince (da se nauče da se mogu bez problema sa 300 km/h zabiti u zid)
2. Nema replay (i dalje)
3. Nema cockpita (i dalje)
4. Priča je kao blijeda kopija F&F1, jako blijeda
5. Sučelje je za masakrirat nekog u EA interface design odjelu
6. Grafički je koma (osim ako netko voli igre namazane maslacem)
7. A.I. policije su totalno poglupili. Da ne spominjem nikakve posljedice sudara. (jednom ga pogodim sa 200 na sat i njemu ništa, i onda ga samo ogrebem i on umire)
8. Realistične brzine protivnika i manevarske sposobnosti policije
Ono što ja želim u NFS-u
1. Damage, damage, damage (ili barem u obliku odabira ARCADE/SIMULATION) i to sa realističnim ponašanjem sukladno oštećenju
2. Repair cost - podrazumjeva se
3. Jesam spomenuo damage?
4. Replay - ako može GRID, može i NFS (a i volio bi malo upogoniti Fraps)
5. Grafika - trebali su ostaviti Most Wanted grafiku sa detaljnijim teksturama i više poligona, ništa više
6. A.I. policije iz Most Wanted-a.
sto se tice a.l policije nije bas tak da ga okrznes i gotovo, recimo ja sam se zaletio sam 300 u nju dok se okretala i naravno policija je krepala, dok ako je udarim dok ja idem sa 250 a onda sa nekih 100 policiji gotovo nis, mislim da se je malo otezali nego na mw.
a da replay fali to je definitivno, stavrno bi volio vidjet snimke svoje voznje
zna li iko odgovor na gore postavljeno pitanje???
Evo bas sam sada izbriso sa kompa pa cu igrat na ps.Puno bolje skrecu auti bolje su uredeni izbornici. Cak se moze donekle usporedivat sa most wantedom.U prvoj utrci vec ima policije.
a sta bi vi ovako ko igraci nfs zeljeli da ima to novo sto nelici na stare nfs igre,komikus je napisao to sto zeli,et vidim da se vecina raje zali za to da igra nevalja kako je slicna,pa sta sad trebamo rec joj ima ovo auto pa stace ovde imalo ga je i u mw i u carbonu,et pisite sta vi to zelite kako bi ste vi modelirali i poboljsali igru,normalno da ko i sve ostalo na ovom svijetu i taa undercover mora imat svoje propuste,a neznam bilo bi dobro kad bi iz EA htjeli primit koji savet i to stavit u igri bas ovako kom se nedopada ko ima dobar neki savet da im dadne bilo bi fino kad bi im se moglo negdje napisat to,mozda to vec postoji al licno neznam.
zna li iko odgovor na gore postavljeno pitanje???
a sta bi vi ovako ko igraci nfs zeljeli da ima to novo sto nelici na stare nfs igre,komikus je napisao to sto zeli,et vidim da se vecina raje zali za to da igra nevalja kako je slicna,pa sta sad trebamo rec joj ima ovo auto pa stace ovde imalo ga je i u mw i u carbonu,et pisite sta vi to zelite kako bi ste vi modelirali i poboljsali igru,normalno da ko i sve ostalo na ovom svijetu i taa undercover mora imat svoje propuste,a neznam bilo bi dobro kad bi iz EA htjeli primit koji savet i to stavit u igri bas ovako kom se nedopada ko ima dobar neki savet da im dadne bilo bi fino kad bi im se moglo negdje napisat to,mozda to vec postoji al licno neznam.
Evo danas malo probao igrati i iskreno igra mi se ne sviđa nimalo...grafika mi izgleda jako loše. Nekako auti predobro drže cestu u zavojima... Prijašnje serijale sam igrao (osim Pro Street) i bile su mi bolje 10 puta...
Ovaj nastavak sam igrao punih 5 minuta i nako toga je uslijedio uninstall...
To je samo moje mišljenje...
Upravo se skida igra=)
Evo danas malo probao igrati i iskreno igra mi se ne sviđa nimalo...grafika mi izgleda jako loše. Nekako auti predobro drže cestu u zavojima... Prijašnje serijale sam igrao (osim Pro Street) i bile su mi bolje 10 puta...
Ovaj nastavak sam igrao punih 5 minuta i nako toga je uslijedio uninstall...
To je samo moje mišljenje...
Lose lose lose lose
Fizika ne postoji.
Damage uopce ne utjece na ponasanje auta.
A.I. je ocajan.
Nakon 15 minuta vec zaista umara drzati pritisnutu jednu tipku (gas) i dvije povremeno (lijevo i desno).
Grafika? Na GRID-u je barem 50% bolja.
Mapa? kakva mapa?
Jad i bijeda. Uostalom to i je NFS.
ah bas sam si mislio to odigrat i sad vidim svi lose lose lose
Ma smece od igre....ljudi igrajte grid po sve je nenadmasivo bolji
Dobo dođe za zaje.....
Ali se nikako nemože uspoređivati s GRID-om .Grid je jeda genijalna igra , sa super grafikom i uz to nezahtjevna .
zasto nikome nevalja meni se ovaj nfs bas svidja
kako mogu staviti km/h a ne one glupe milje
Ma smece od igre....ljudi igrajte grid po sve je nenadmasivo bolji
Lose lose lose lose
Fizika ne postoji.
Damage uopce ne utjece na ponasanje auta.
A.I. je ocajan.
Nakon 15 minuta vec zaista umara drzati pritisnutu jednu tipku (gas) i dvije povremeno (lijevo i desno).
Grafika? Na GRID-u je barem 50% bolja.
Mapa? kakva mapa?
Jad i bijeda. Uostalom to i je NFS.
Evo moji dojmovi
- Ogroman grad, ali po meni Carbon i MW su imali puno detaljniji grad i nije se toliko ponavljao - u ovome imam osjećaj da svaku utrku idem kroz neki dio grada koji sam prošao milijun puta
- Grafika je dobra (inače meni je ona uvijek na zadnjem mjestu), još uvijek sve izgleda kao ogledalo kao i u prošlim nastavcima, ona crta koja ide ispred tebe (ne znam kako bi objasnio nego kolika je detaljnost u LoS) je uzasno iritantna, ali se počinjem navikavati
- auto se previše ljulja i zanjiše u vožnji, i prolazi kroz zavoje s punim gasom kao da je zalijepljen na cestu - ali to je NFS a ne neka simulacija
- protivnici i policija je gluplja nego u MW i prošlim nastavcima
-sučelje mi se ne sviđa
- presretan jer su izbacili drift, canyon i štajaznam koje gluposti - samo čista vožnja, vodi ga za toliko sekundi ili metara ili stigni prvi
- nema više predimenzioniranih pimp my ride elemenata, samo normalan tjuning - nikakav preveliki kič
- možda nisam mogao naći ali nema GPS strelice i to mi se ne sviđa
Ukupan dojam - napokon manje pimp my ridea i nekih glupih igrica i utrkica koje me živciraju - čista vožnja namijenjena samo zabavi, ali prelagana i još vuče nedostatke iz prošlih djelova (i uvodi par novih)
7/10
zna li ko u čem je problem, igra mi je skinita s neta..
No_CD Crack (hrvatski)
Software crack (hrvatski)
I crack se može koristiti kada imate legalnu igru (serial iliti cdkey), da ne morate stalno ubacivati tj. izbacivati CD, DVD medij
Sad sam baš došao u Undercoveru do jednog dijela kad moram praviti što više štete i onda pobjeći policiji.
Prvo sam morao napraviti štetu od 10.000 $, sad moram napraviti štetu od 15.000$.
Sve je to uredu ali policija je toliko glupa da to postane jadno.
Štetu bez brige napravim i pobjegnem kao da nije bilo policije.
Jako me slabo prate, nema ih puno, vrlo im je lako pobjeći...
10x lakše nego od one policije iz Most Wanteda.
Čak i kad im pustim da mi 4 policijska auta opkole auto i da me uhvate oni nešto čekaju i samo me prate umjesto da me zaustave kao što je to bio slučaj u Most Wantedu.
A oni helikopteri o kojima se pričalo i koji su prikazivani u najavama ni traga ni glasa.
Možda će ih biti kasnije u igri, ne znam.
Ukratko, što se policije tiče, ona je u Undercoveru mačji kašalj.
Prejednostavno im je pobjeći.
Tamo oko ponoći sam morao odvesti ukradeni auto u neko skladiše (JOB:Eyes in the sky), i tamo se pojavi helić
Policija jeste glupa, čak je i na onim "jačim" lako pobjeći
Evo moji dojmovi
- Ogroman grad, ali po meni Carbon i MW su imali puno detaljniji grad i nije se toliko ponavljao - u ovome imam osjećaj da svaku utrku idem kroz neki dio grada koji sam prošao milijun puta
- Grafika je dobra (inače meni je ona uvijek na zadnjem mjestu), još uvijek sve izgleda kao ogledalo kao i u prošlim nastavcima, ona crta koja ide ispred tebe (ne znam kako bi objasnio nego kolika je detaljnost u LoS) je uzasno iritantna, ali se počinjem navikavati
- auto se previše ljulja i zanjiše u vožnji, i prolazi kroz zavoje s punim gasom kao da je zalijepljen na cestu - ali to je NFS a ne neka simulacija
- protivnici i policija je gluplja nego u MW i prošlim nastavcima
-sučelje mi se ne sviđa
- presretan jer su izbacili drift, canyon i štajaznam koje gluposti - samo čista vožnja, vodi ga za toliko sekundi ili metara ili stigni prvi
- nema više predimenzioniranih pimp my ride elemenata, samo normalan tjuning - nikakav preveliki kič
- možda nisam mogao naći ali nema GPS strelice i to mi se ne sviđa
Ukupan dojam - napokon manje pimp my ridea i nekih glupih igrica i utrkica koje me živciraju - čista vožnja namijenjena samo zabavi, ali prelagana i još vuče nedostatke iz prošlih djelova (i uvodi par novih)
7/10
Sad sam baš došao u Undercoveru do jednog dijela kad moram praviti što više štete i onda pobjeći policiji.
Prvo sam morao napraviti štetu od 10.000 $, sad moram napraviti štetu od 15.000$.
Sve je to uredu ali policija je toliko glupa da to postane jadno.
Štetu bez brige napravim i pobjegnem kao da nije bilo policije.
Jako me slabo prate, nema ih puno, vrlo im je lako pobjeći...
10x lakše nego od one policije iz Most Wanteda.
Čak i kad im pustim da mi 4 policijska auta opkole auto i da me uhvate oni nešto čekaju i samo me prate umjesto da me zaustave kao što je to bio slučaj u Most Wantedu.
A oni helikopteri o kojima se pričalo i koji su prikazivani u najavama ni traga ni glasa.
Možda će ih biti kasnije u igri, ne znam.
Ukratko, što se policije tiče, ona je u Undercoveru mačji kašalj.
Prejednostavno im je pobjeći.