Meni je bio najbolji Carbon. Presao sam ga 3 puta. Ludilo igra.
Meni je bio najbolji Carbon. Presao sam ga 3 puta. Ludilo igra.
Igra je čista arkada. Fizika automobila je koma. Svladavanje zavoja je nevjerojatno lagano.
Nadalje, igra mi se ruši nakon par minuta. Kad imam sreće onda igram i sat vremena bez rušenja.
Fascinantno je to da primjerica crysis,gta iv i takve mrcine od igri mogu bez problema tjerati cijeli dan bez problema.
Ovo je daleko najlošiji nastavak nfs-a.
Ja nemam undercover ali sam pročitao da je svjetlost prejaka,prelako se skreće i još puno gluposti.Neću je ni nabavljati.Most wanted je super,a može ići na svaki komp.I carbon je bolji.Undercover je još jedno loše izdanje need for speeda.
Ja nemam undercover ali sam pročitao da je svjetlost prejaka,prelako se skreće i još puno gluposti.Neću je ni nabavljati.Most wanted je super,a može ići na svaki komp.I carbon je bolji.Undercover je još jedno loše izdanje need for speeda.
e ljudi, tek sam vidio temu, pogledao prve postove, i vidi se: igra retardirana da gora nemoze biti, nfs propao, osim ako ne naprave nesta novo nalik MW ili carbonu a naravno bio bi najbolji kad bi spojili: neke aute i trke iz underground 2, aute i blacklistu iz most wanteda i grafike i napucavanja iz carbona, to bi bila najbolja igra ikada
meni je najbolji most wanted
E gdje moram upisati šifru da bi se aktivirala
ljudi,ajmo zaboravit ovu igru,m nema smisla vise trosit slova na nju
DAj neka netko kaže di se treba upisati šifra da bi se aktivirala i nećemo više pisati o toj igrici!!
DAj neka netko kaže di se treba upisati šifra da bi se aktivirala i nećemo više pisati o toj igrici!!
enter one of the following codes to activate the cheat function."
enter one of the following codes to activate the cheat function."
ma igraj pošteno prođi igru pa onda unesaj cheat do mile volje...
Točno. I ja sam je prošao u tjedan dana i prvi put sam došao do zadnje utrke i kako nisam prošao jer sam bio umoran igrao sam sljedeći dan i nisam mogao više dobiti da se utrkujem-bug u igri! Poslije sam igrao i prolazio sve utrke iz prve i dobivao sve na You Dominated naslovu! Kad sam to vidio za tri-četiri dana mi je dojadilo jer je prelaka za proći! Sad ću je uninstall jer ionako reinstaliram Winze! Ocjena: 58% (grafika je jedina jača strana iako ni ta nije svijetla točka) lol EA lol
Točno. I ja sam je prošao u tjedan dana i prvi put sam došao do zadnje utrke i kako nisam prošao jer sam bio umoran igrao sam sljedeći dan i nisam mogao više dobiti da se utrkujem-bug u igri! Poslije sam igrao i prolazio sve utrke iz prve i dobivao sve na You Dominated naslovu! Kad sam to vidio za tri-četiri dana mi je dojadilo jer je prelaka za proći! Sad ću je uninstall jer ionako reinstaliram Winze! Ocjena: 58% (grafika je jedina jača strana iako ni ta nije svijetla točka) lol EA lol
To sam samo parafrazirao. Neću je doslovno uninstall nego cijele Windowse instalirati, formatirati oba diska, promijeniti particije, veličinu.
Najdebilniji nastavak nfs-a do sad, nemas uopće osjećaj vožnje , zavoje prolaziš ko da ih nema , grafika niš posebno, uglavnom jedno veliko sranje, imam flat, ali opet mi je žao potrošenih gb-a , nfs u2 i nfs porsche su po meni najbolji nastavci.
Da. Tako sve do Most Wanted i po meni. Carbon još 'ajde de..., ali Pro Street ne sliči više na dobri stari Underground niti Undercover. Samo filmske priče i jurnjava. Čista arcade game bez smisla i po meni. Hope so za NFS Shift koji treba doći ove godine... He, he... Da bude opet dobro.
Imam problema sa sjenama. sjene zgrada,semafora,rasvjetnih stupova itd. su grube i nekad ih uopće nema ili su deformirane.
Zato molim nekoga da posta slike iz igre u kojima se dobro vide sjene tako da ih mogu usporediti sa svojima.
Nemojte mi samo početi o driverima jer jer to već i vrapci na grani znaju.
Imam problema sa sjenama. sjene zgrada,semafora,rasvjetnih stupova itd. su grube i nekad ih uopće nema ili su deformirane.
Zato molim nekoga da posta slike iz igre u kojima se dobro vide sjene tako da ih mogu usporediti sa svojima.
Novi patch itekako optimizira igru, i balansira tezinu, i jos stosta, samo skidajte.
Jao, već mi je unaprijed žao igrača sljedećeg NFS-a... mislim sa imenom kao što je NFS - SHI(f)T koliko dobar može ispast? očito oni već unaprijed znaju :D
čekajte ja mislim da se na torrentu skinuti nfs
evo instalirao ja i ovaj NFS. cisto iz znatizelje jer sam taman zavrsio Burnout paradise...
isprva sam mislio da se netko sali i da su odlucili napravit nekakav flashback na stareeee nastavke NFS-a, jer sve me podsjecalo na arkade iz 1995. godine.
Fizika automobila, kamera, protivnici, voznja... sve identicno kao i u 1995toj samo je grafika nabrijana.
I tako ja igram ali ta arkada nikako da prestane, jednostavno izgleda lose i nema mi smisla to igrati!
Odigrao sam sve gran turismo igre, sve burnout igre i sve NFS igre (osim pro streeta) i znam dobro odvagati kada je igra simulacija i kada je to arkada.
Drago mi je sto je burnout napravljen stvarno odlicno te mi se svidza fizika i voznja, sve 5, kao da pokusavaju napraviti dobar omjer izmedzu simulacije i arkade.
ali ovaj NFS nema nista od toga. Totalna sramota.
Evo upravo uninstaliram igru i zalim potroseni promet za download.
Jel zna ko gdje se mogu skidati s interneta igrice besplatno