Nba2k11 problem pomoc ako moze

poruka: 7
|
čitano: 1.041
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ljud ako neko zna da mi pomogne bio bi mu zahvalan!

eho ovako kada pokrenem igricu  udje mi u igricu i onda zastopa ono(kad ide slika jordana)i treba da udje mi u igru jedno 40 minuta a kad udje u igru prilikom prvog ulaska samo sam jednom usao udje u utakmicu i uopce ne trza igrica nego meni trza,ide slika pa stane jedno 5min pa se pomjeri,pa opet se ceka 5 min...neznam sta da radim mislio sam da je do windowsa 7,imao se 64 bitni sad sam stavio 32 opet isto,pa onda sam skido drivere nove opet nista,pa direct x,neznam sta da radim,a znaci kad sam usao u igru da igram na pocetku opce ne trza !!ide kao mlijeko!!eh neznam do cega je?!pa ako ima neko da mi pomogne da mi kaze sta da radim?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nba2k11 problem pomoc ako moze
adsokea kaže...

ljud ako neko zna da mi pomogne bio bi mu zahvalan!

eho ovako kada pokrenem igricu  udje mi u igricu i onda zastopa ono(kad ide slika jordana)i treba da udje mi u igru jedno 40 minuta a kad udje u igru prilikom prvog ulaska samo sam jednom usao udje u utakmicu i uopce ne trza igrica nego meni trza,ide slika pa stane jedno 5min pa se pomjeri,pa opet se ceka 5 min...neznam sta da radim mislio sam da je do windowsa 7,imao se 64 bitni sad sam stavio 32 opet isto,pa onda sam skido drivere nove opet nista,pa direct x,neznam sta da radim,a znaci kad sam usao u igru da igram na pocetku opce ne trza !!ide kao mlijeko!!eh neznam do cega je?!pa ako ima neko da mi pomogne da mi kaze sta da radim?

To ti se desava sa svim igrama ili samo sa nba2k11?

koja ti je konfiguracija igra je original ili pirat? moze biti do cracka

15 godina
neaktivan

sve druge igre su oki imam solidan komp,a na drugom racunaru moze igra da se igra,a pirat je nije orginal,a konf. intel dual cure 2.66,4 gige rama i grafa ge gorce 9500 gt al sve igre mogu ostale bez problema

16 godina
neaktivan
adsokea kaže...

sve druge igre su oki imam solidan komp,a na drugom racunaru moze igra da se igra,a pirat je nije orginal,a konf. intel dual cure 2.66,4 gige rama i grafa ge gorce 9500 gt al sve igre mogu ostale bez problema

Konfa je solidna mozda graficka malo slabija al opet bi trebalo raditi. cudno jer sve si pokusao: drivere ,directx ,reinstal windowsa.

pokusaj smanjiti rezoluciju i detalje u igri ako mozes pa onda vidi.

15 godina
neaktivan

problem je dok udjem u igru treba 40 min i jednom sam usao u igru ono napocetku kad dadne automatski da se igra s jordanom bullsi,a ovako nema teorije,neznam ni ja,a kad sam tada pritisnu pauzu u igri jedno 10 min sam cekao da ponovo krenem da igram(standarnda pauza) samo zablokira ono trza,1000 posto netreba mjenjati rezuluciju a dok bi dosao u meniju do rezolucije ja mislim da bi mi trebalo jedno 3 sata 

16 godina
neaktivan

Ne znam stvarno sto bi moglo biti, mozda se netko drugi javi sa rjesenjem.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

samo se to meni moze desiti da nema odgovora eheheh!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice