peepsi updateajte igru! ako koristite verziju imate na odredjenim stranicama za skinuti updateove, a ako koristite steam onda ce vam se samo to uciniti..
ugl.. meni drasticno poboljsanje u performansama sa ovim kompom...
peepsi updateajte igru! ako koristite verziju imate na odredjenim stranicama za skinuti updateove, a ako koristite steam onda ce vam se samo to uciniti..
ugl.. meni drasticno poboljsanje u performansama sa ovim kompom...
samo sto gameplayevski promjena ovaj update nedonosi nikakvih...tako da je skroz nebitan...barem za ps4...
dosad izasla 2 update-a po 940mb..a nista...
to ne znam ,ovo se odnosilo na PC , puno popravaka sto se grafiek tice, jer je dosta framerate dropao iz nikakvih razloga, navodno uskoro stize i update sa novim arenama ... inace za PC nikada 2k nije bio ovako ažuran...
za PS4 je neki dan doslo 6 novih dvorana cini mi se...
sto je najjace,posto sam igrao s brooklynom a dobili su ovim apdjetom novu dvoranu..nisam ni skuzio razliku haha :D
jedino da mi je sad usporedit negdje kakva je bila stara pa da vidim kakva je razlika od ove moje nove
to ne znam ,ovo se odnosilo na PC , puno popravaka sto se grafiek tice, jer je dosta framerate dropao iz nikakvih razloga, navodno uskoro stize i update sa novim arenama ... inace za PC nikada 2k nije bio ovako ažuran...
Slična arhitektura PS4-PC pa prvo naprave za PC pa portaju na PS4. Vidjel sam neke bethesdine alate gdje ima jednostavno opcija - push to PC, XBONE, PS4. Ne sumnjam da si 2k nije isto tako pripremio alate.
Jel vi mozete kad igrate sa svojim igracem promjeniti kolko traje cetvertina. Ali mislim na onu cetvrtinu koju igraju ostale momcadi, znaci oni igraju 12min i to nemogu promjenit, dok ja igram 6min jel mi se neda 12min.
Ekipa meni igra šteka nenormalno.....sta god da pokusam steka....gore je neko napisao da se moze igrati i sa slabijom konfiguracijom..
ja imam AMD ATHLON(tm) II X2 250 Procesor 3.00 GHz
ATI RADEON HD5450 1GB DDR3
Grafa je nova tek stavljena u komp..
Moze neka pomoc?
Ekipa meni igra šteka nenormalno.....sta god da pokusam steka....gore je neko napisao da se moze igrati i sa slabijom konfiguracijom..
ja imam AMD ATHLON(tm) II X2 250 Procesor 3.00 GHz
ATI RADEON HD5450 1GB DDR3
Grafa je nova tek stavljena u komp..
Moze neka pomoc?
Normalno da šteka, pogledaj si konfiguraciju!
Hoce li meni moci na laptopu, bar na medium sa 30ak FPS?
A8 6410 Quad Core, 4GB Ram-a, R7 M260 2Gb?
Znam da mi je 2k11 isao i na slabijem laptopu ugodno, ova igra mi se cini zahtjevnija
Hoce li meni moci na laptopu, bar na medium sa 30ak FPS?
A8 6410 Quad Core, 4GB Ram-a, R7 M260 2Gb?
Znam da mi je 2k11 isao i na slabijem laptopu ugodno, ova igra mi se cini zahtjevnija
oce
Ekipa gdje se moze skinut najnoviji roster za 2k15?
Jel ti se ne skida automatski ? Ako ne, ili imaš jogurt verziju tj. na pc-ju si, pogledaj na NLSC, ali nisam siguran.
Ekipa gdje se moze skinut najnoviji roster za 2k15?
nazalost nigdje.. ja sam si sad napravio update kad je bila besplatna 3 dana pa barem to imam..
kak to da nema free trening u igri da naucis osnove
samo onih par videa
trening ko u pesu i fifi npr
kak je najbolje igrat za newbie,prvi put igram nba 2k15
sta da ostavim pro tezinu
koju kameru inace svi igraju,onu da gledas sa tribine iz gledalista ili???
slobodno bacanje me zeza,nema onog kruga za dozirat energiju za sut pa je zeznuto
jer bolje sa desnom gljivom sutirat ili sa kockom(ustvari sa X jer imam xbox360 gamepad for PC)
moze par savjeta
unaprijed zahvaljujem
Igrao sam sad 3 dana dok je bilo besplatno na steamu, vjerojatno ću si nabavit igricu, trenutno je za nekih 200ak kn na nuuvemu.
Ove godine su ukinuli takav tip treninge i sad su samo ti glupi videi. Ako možeš nabavi 2k14 i prođi tamo trening, super su objašnjeni svi potezi - piše ti šta trebaš napravit i ako uspiješ to napravit onda si kao prošao taj dio testa.
Onda pogledaj trening videe na 2k15 pa će ti bit lakše.
Težina ovisi o tome kako tebi paše, ja tipa igram uvijek na HoF iako uglavnom gubim, ali puno mi je zanimljivije.
Koristim 2k kameru, s podignutom visinom (height). S njom imaš puno bolji pregled igre, sa kamerom s tribina jako je teško vidjet gdje su ti igrači u kontranapadu.
Slobodna bacanja jako ovise o igraču, tj njegovom izbačaju. Tipa možeš zabit 100% bacanja s igračem koji ima ocjenu FT 60 s lijepim izbačajem. Lakše ti je kad igraš s manjim brojem ekipa pa naučiš kako treba šutirat sa svakim igračem. Bacanja gađam s kockom.
Šut iz igre dosta ovisi o situaciji, uglavnom trice i poludistancu gađam s kockom, šuteve iz driblinga, polaganja i zakucavanja pomoću desnog analoga.
Onaj shoot meter radije isključim, jer samo me ometa jer gledam u njega kad šutiram, a tako je jako teško pogodit sredinu. Sredina ti je uvijek dok je igrač pri vrhu skoka kad šutira, izuzev par igrača s čijim momčadima izbjegava igrat (stephen curry), tako da mi je bolje bez tog shoot metera. Shoot feedback mi je uključen
Jel vi mozete kad igrate sa svojim igracem promjeniti kolko traje cetvertina. Ali mislim na onu cetvrtinu koju igraju ostale momcadi, znaci oni igraju 12min i to nemogu promjenit, dok ja igram 6min jel mi se neda 12min.
Mislim da si to trebao promijenit kad si počinjao career, to ti je ja mislim pod nešto tipa game simulation length. Ovako kad ti igraš na 6, a ostale tekme se igraju na 12 ti je teško pratit njihove statse. Ako nisi predaleko došao, napravi novi myCareer i vidi ima li opcija za trajanje cpu tekmi, ili se prebaci na 12 min po četvrtini.
Ja mislim da ću isto nabavit igru samo čekam Black friday :) Igro sam malo ova 2 dana kad je bilo besplatno i najviše mi se sviđa Mypark, ovo ostalo me toliko i ne zanima.
moze li se ova igrati na jednom racunalu sa 2 gamepada (player vs player) bez da se ide online?
moze li se ova igrati na jednom racunalu sa 2 gamepada (player vs player) bez da se ide online?
Trebala bi se moći. Ja sam na prošlogodišnjim verzijama igrao.
svi su se do sada mogili, trebao bi i 2k15
imam problem sa nba 2k15 na pcu. igra radi očajno.
imam phenom II 955 procesor i radeon hd6870 grafičku i 12 gb rama.
dosad nisam imao problema s niti jednom igrom.
nakon nekoliko pokušaja promjena u Video settings, otvorio sam igru u windowed mode.
dok sam igrao, sa strane sam pratio resurse i cpu nije prelazio 50%, a grafička nije prelazila 40%, međutim igra je i dalje ko malo "štekala".
tako da ne kužim u čemu je problem...
Ja sam se riješio stutteringa tako da sam u igri izgasio vsync, a u nvidia control panelu ukljucio vsync i triple buffering za nba 2k15 (valjda ima nešto slično i amd-u)
Moje postavke:
Resolution: 1080p
AA level: 4
AA quality: 16
Vsync: off
Aspect ratio correction: On
Texture detail level: Medium
Player detail level: High
Crowd detail level: Low/Med/High (nema razlike)
Special effects: Off
Shader detail level: Low
S ovim postavkama fps je lockan na 60. Nisam još isprobao kako shader detail level utječe na fps, ali texture bi trebao držati na medium i special effects off.
Za igranje na high texture detail level trebaš imat grafičku sa 2GB vrama, pročitao sam negdje da ljudima grafičke rade na 70ak %, ali troši oko 1.5GB vrama.
edit: tvoja 6870 je bolja od moje gtx460, ali obje su ograničene s 1GB vrama
Puno hvala.
Stavio sam u AMD Catalystu:
Wait for vertical refresh: Always ON
OpenGL Triple Buffering: ON
I izgleda da sad radi dobro (barem je takav prvi dojam :-)).
...ali sad imam problem da mi igra zablokira u izborniku - automatski zablokira i cijeli komp pa moram napraviti restart
btw, update 1 i 2 sam instalirao već prije
kako u My Playeru vidjet sve tradeove i rummors?
procesor i5 4210,gt840m 2gb 4gb rama.
Dakle sta kod stavio detalje na low ili hight igta mi radi normalno igraci netrzaju nista ali kad sam u ponom sprintu sa jedne polovice na drugu publika trza ne jako ali se primjeti jel se to moze kako rijesiti??
Ljudi niko nema ideju kako ovo rijesiti???
Nebi rekao da je toliko slaba jer kad stavim sve detalje na hight vrti igru isto kao i da je sve na low nema promjena nikakih to mi nije jasno.Znaci nelaga to nista jako nego samo kad kamera brzo prelazi sa jednog kraja na drugi.Kad promjenim kut kamere smanji se trzanje ali navikao sam igrat na toj kameri koja gleda na zapisnicki stol nez kak se zove :)...Skontao sam nesta kad smanjim rezoluciju desktopa na 1366 igra radi bolja.Znaci ne kad samanjim u igri rezoluciju nego na desktpu.Postavke su sve na hight antialiasing 4,oni efekti on.Igra ide na 40-45 fpsa.Primjeti se i sad trzuckanje ali jedva i to samo kad kamera prelazi sa jednog kraja na drugi kad se igra preseli na jednu polovicu nema vise laga..Eto mozda nekom pomogne ako igra steka smanjite rezoluciju destopa i u igri stavite istu takvu.U nvidia 3d manager synce on,a u igri stavite off..Meni radi sad puuno bolje i to detaljji svi na hight.
.
ljudi noob sam za nba
ali da mi kazete par savjeta
koja je razlika izmedju casual defalt i simulation
ja igram na pro casual i deru me
nenam sve kontrole i finte pa ak ima neko da bi mi reko par
igram na pc gamepad od xbox360 for PC
igra mi se svidja full , usudio bi se reci najvjernija prikazana igra po nekom sportu
svaka cast pesu 15 i fifi 15 ali ovo.
jos da imamo dobar boks,sjecam se sa plejke 1 knockout kings,mrak bos igra
ili na ps fight night round 4 ja mislim
i vidio sam na yt PS4 verziju EA Sports UFC 2015 igra je mrak grafika mrak,krvi gomila
odlicno napravljeno.
ali nba nba 2k15.
PLS HeLP!!