Nba 2k15

poruka: 141
|
čitano: 35.111
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nba 2k15

- Fixed several issues preventing shooting fouls from being called at a high enough frequency for both the user and CPU.

- Fixed 3PT line recognition for jump shooters to prevent them from stepping over the line when attempting 3PT shots.

- Increased the AI's usage of 3PT shots to better match real life NBA statistics.

napokon,samo imam neki drugi problem..pise da je patch za ps4 vec izasao a meni nece automatski da ga skida,kad idem na check updates pise da vec imam najnoviju verziju a nemam...imam onu od 28.10. kad je izasao 2.patch...

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Nba 2k15
Mortiis kaže...

- Fixed several issues preventing shooting fouls from being called at a high enough frequency for both the user and CPU.

- Fixed 3PT line recognition for jump shooters to prevent them from stepping over the line when attempting 3PT shots.

- Increased the AI's usage of 3PT shots to better match real life NBA statistics.

napokon,samo imam neki drugi problem..pise da je patch za ps4 vec izasao a meni nece automatski da ga skida,kad idem na check updates pise da vec imam najnoviju verziju a nemam...imam onu od 28.10. kad je izasao 2.patch...

Da ovaj patch je zvijerski, toliko stvari je popravo i ima skoro 3gb najveći patch u povijesti nba 2k pretpostavljam. Patch je za sada izašao samo u SAD-u. Ljudi se žale zašto ga još nema u ostalim dijelovima svijeta, ali pretpostavljam da nebi trebalo dugo proći.

13 godina
neaktivan
Nba 2k15

nekuzim ako su ga pustili van na skidanje,zasto ga nema onda kod nas u europi :S

evo i maloprije upalio PS4 u nadi da ce pocet skidat...a ono nista...

0 0 hvala 0
14 godina
Nba 2k15

sa novim patchem igra je postala teza, sad komp iskoristava svaku priliku da sutne tricu, potrebno je potpuno promjeniti nacin igre. jedino je malo glupo da kad je komp sam na trici nema sanse da promasi. jucer mi rocketsi pogodili 4 za redom i odu na 15 razlike..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nba 2k15

pa nba tricaši kad ostanu sami na trici pogađaju to vrlo uredno...pa te 4 zaredom nisu neka nerealnost ili nesto slicno

0 0 hvala 0
14 godina
Mortiis kaže...

pa nba tricaši kad ostanu sami na trici pogađaju to vrlo uredno...pa te 4 zaredom nisu neka nerealnost ili nesto slicno

ne velim da je nerealno, nego puno teže igrati obranu. i nisu mi bas tricasi pogađali (harden), ali nema veze, trebat ce promijeniti nacin igre :)

14 godina
Igor666 kaže...
Mortiis kaže...

ne velim da je nerealno, nego puno teže igrati obranu. i nisu mi bas tricasi pogađali (harden), ali nema veze, trebat ce promijeniti nacin igre :)

Sta Harden nije tricaš?

15 godina
Nba 2k15
jel postoji neka staranica koja izbacuje roster update?
nisam nista nasao,nemam dosta igraca u igrici npr. mirotic,rudez,papnikolau itd
NBA - I love this game !!

0 0 hvala 0
16 godina
Hazar kaže...
Igor666 kaže...
Mortiis kaže...

Sta Harden nije tricaš?

mislim da je mislio da mu harden nije pucao trice nego oni koji nisu tricasi jer harden uzivo tesko da ce ikad promasit tricu kad ga ne cuvaju, pa on je nabolji SG lige trenutno.

13 godina
neaktivan
Nba 2k15

da,samo sto potrosi 35 lopti lopti uz sut 40%...

odlican ej naravno ali previse lopti trosi...

inace patch za europu jos uvijek nije vani....aaaaaaa!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k15

pozdrav ekipa...igra li ko mypark da napravimo squad iliti ekipu? tribaju mi dvojica po mogucnosti centar i krilo.al nije presudno. ja san u old townu. nick mi je ivicmario27. ako neko oce nek se javi. btw.meni uopce neda da ikoga pozoven u ekipu :( 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam ti centar, DonGino pa me dodaj na steamu

problem je kontam što sam ja rivet city jer ne možes igrat u timu s ljudima iz drugog kvarta

14 godina
neaktivan
Nba 2k15

Ljudi imal koja dobra duša da mi uploada 0A i 1O  fajlove, skinio neki mod i zeznuo sad mi se ruši igrica, a stvarno ne mislim skidat ponovo 40GB...

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k15

ja i frend zelimo igrat na pc offline doma kod mene

blacktop

obojica imamo xbox360 gamepad for PC

i ne mozemo.

ne razumijem kako to nastelat da mozemo igrat

pls help

~^iGoR~
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nba 2k15

Zna li neko kako produziti ugovor sa igracima, igram na ps3 sezonu sa Orlandom, mnogo mladih talentovanih igraca imam a istice im ugovor i vecina razmislja da odu u free agents tako da sam najebo. Sta uraditi?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k15

halo

hoce neko biti ljubazan pa mi odg

na gornji post sto sam napisao

hvala unaprijed

~^iGoR~
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nba 2k15

instalira sam nba 2k15 i kad hoću otvoriti igricu na 2 sekunde mi se pojavi crni zaslon i onda me izbaci...jeli možda netko zna u čemu je problem i što bi trebao napraviti?

0 0 hvala 0
16 godina
Nba 2k15

jel ovo nema tetovaza u nba 2k15 my player? :S nigdje ne mogu da nadjem da stavim koju tetovazu

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Nba 2k15

jel igra mozda jos netko i jeli ko od vas imao problem kao i ja,znaci instaliram igru udem igram minutu nekad ni toliko i izbaci me na desktop bez ikakvog errora,trazio sam po netu rijesenje sta god sam probao ne pomaze...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nba 2k15

jel neko zna riejsiti problem, znaci instalacija ne moze da mi se zavrsi 

evo slika

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2015 15:02 (bubaaa).

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice