MOH - Airborne

poruka: 11
|
čitano: 1.842
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Airborne

Može iskustva sa ovm igricom.Ovih dana je planiram nabaviti pa me zanima isplati li se

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Airborne
Ne isplati se rađe sačekaj pa kupi far cry 2.
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
protjeran
Airborne

isplati se itekako...igra je neponovljivo iskustvo kaj se tice ww2 , pogotovo zbog slobode kretanja...biras od kud ces pocet misiju i kka ces je igrat...akcije dost i mora smalo i taktizirat ak zelis uspjesno odigrat...probaj piratsku..ak ti se svidi kupi ak ne nemoj...

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

isplati se itekako...igra je neponovljivo iskustvo kaj se tice ww2 , pogotovo zbog slobode kretanja...biras od kud ces pocet misiju i kka ces je igrat...akcije dost i mora smalo i taktizirat ak zelis uspjesno odigrat...probaj piratsku..ak ti se svidi kupi ak ne nemoj...

Slažem se!!!!
Igra je za 5.
Po meni najbolji nastvak!!!!
Probaj obavezno!
pozz
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Airbone

Meni je MOH Airbone fantastična igra pogotove jer su misije relativno velike i baš se prođe cijeli gradi ili teren, a ne kao u drugima par kuća i to je to. Samo je jedan problem, a to je da su mi oni ludi njemački vojnici na zadnjem levelu prouzročili PTSP od kojeg se i danas oporavljam. Topla preporuka

1 0 hvala 0
17 godina
Airborne

Igra koja se mora nabaviti.Sloboda,realni zvuk oružja,dobre misije i igrivost igrini su največi plusevi.Jedini minus joj je kratkoća.

http://media.goalunited.org/game/gfx/signatures/user/sig_018fcea4864849cf91a42c6edd9f37ee.jpg

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Airborne

Definitivno nabavljam igricu :) Može još koja igrica u tom žanru?naravno osim CoD za koji znam ;)

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W

0 0 hvala 0
17 godina
Airborne

Turning points fall of liberty

http://media.goalunited.org/game/gfx/signatures/user/sig_018fcea4864849cf91a42c6edd9f37ee.jpg

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Airborne

Evo i ja se mislim bi li je kupio al čuo sam da u igri ima nekakvih problema sa detekcijom pogotka kada se gađa snajperom. Upravo je to i bio jedan od glavnih razloga zašto dosad nisam isprobao igru. Jel to popravljeno ili i dalje ima tih problema? Nemogu ja bez snajpera.Plač

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MOH - Airborne

Ja sam zapeo na misiji kad moraš pobjeći iz onog tornja.Oružje mi pri kraju imam jednu raketu od pancera i 150-tak metaka smg 44 jednostavno ih je previše,još oni tipovi sa teškim strojnicama mg44 jednostavno nemogu nać municiju.

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Turning points fall of liberty

Jel to ona igra kad su nacisti u Americi,a glavni lik je neki građevinar koji je u pokretu otpora...

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice