Može iskustva sa ovm igricom.Ovih dana je planiram nabaviti pa me zanima isplati li se
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
isplati se itekako...igra je neponovljivo iskustvo kaj se tice ww2 , pogotovo zbog slobode kretanja...biras od kud ces pocet misiju i kka ces je igrat...akcije dost i mora smalo i taktizirat ak zelis uspjesno odigrat...probaj piratsku..ak ti se svidi kupi ak ne nemoj...
isplati se itekako...igra je neponovljivo iskustvo kaj se tice ww2 , pogotovo zbog slobode kretanja...biras od kud ces pocet misiju i kka ces je igrat...akcije dost i mora smalo i taktizirat ak zelis uspjesno odigrat...probaj piratsku..ak ti se svidi kupi ak ne nemoj...
Igra je za 5.
Meni je MOH Airbone fantastična igra pogotove jer su misije relativno velike i baš se prođe cijeli gradi ili teren, a ne kao u drugima par kuća i to je to. Samo je jedan problem, a to je da su mi oni ludi njemački vojnici na zadnjem levelu prouzročili PTSP od kojeg se i danas oporavljam. Topla preporuka
Igra koja se mora nabaviti.Sloboda,realni zvuk oružja,dobre misije i igrivost igrini su največi plusevi.Jedini minus joj je kratkoća.
Definitivno nabavljam igricu :) Može još koja igrica u tom žanru?naravno osim CoD za koji znam ;)
Turning points fall of liberty
Evo i ja se mislim bi li je kupio al čuo sam da u igri ima nekakvih problema sa detekcijom pogotka kada se gađa snajperom. Upravo je to i bio jedan od glavnih razloga zašto dosad nisam isprobao igru. Jel to popravljeno ili i dalje ima tih problema? Nemogu ja bez snajpera.
Ja sam zapeo na misiji kad moraš pobjeći iz onog tornja.Oružje mi pri kraju imam jednu raketu od pancera i 150-tak metaka smg 44 jednostavno ih je previše,još oni tipovi sa teškim strojnicama mg44 jednostavno nemogu nać municiju.
Turning points fall of liberty
Jel to ona igra kad su nacisti u Americi,a glavni lik je neki građevinar koji je u pokretu otpora...