Ako je u pitanju laptop, onda pogotovo ne. Računaj da ti od te 4 gige, minimalno 1 ode na grafiku, barem 1 za sustav i virtualku, sam server poždere koliko god mu daš puta dva. Probaj pa javi, iako ne vjerujem da će bit igrivo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svi zeljni igre minecraft mogu se reg na forum www.ajmonaspiku.org gdje se nalaze 2 servera sa po 12 slotova i uzivat u igri..
Imam problem od kada koristim 1.6.4
frend je napravio server oboje smo kupili igricu ali kad je pokušam uć piše mi Internal server error
molim vas za pomoć
hvala
kad ce 1.6.4 na public
@andrej
Koliko sam shvatio,serveri jos nisu updateani na 1.6.4,tako da moras downgradeat na 1.5_01
[INFO] Starting minecraft server version Beta 1.6.4
Narode ajd prekinite ispitivat kad će neko update-at server na 1.6 jer NITKO NE KORISTI FUCKING VANILLA SERVER.
99% servera koji su 24/7 online rade preko modificiranih server softvera Canary-ja ili Bukkit-a (onih 1 % su budale koji ne znaju za modificirane server softvere )
A kad izađe nova verzija minecraft vanilla servera koji se update-a zajedno sa igrom, treba minimum 5 dana da se update-a neki modani server softver odnosno Canary i Bukkit. A pošto BUG Craft (hosted by APazinjanin), Crocraft public (hosted by Nidjo123 & CO.) i Crocraft private (hosted by aj pogodite 'ko ) rade na Canary-u morate čekat određeno vrijeme da se update-aju....jbg i mi čekamo kao i ostali da izađe update.
Zato vas lijepo molim da prestanete ispitivati kad će biti update-ani serveri jer ni mi ne znamo kad će izać. Ja ću prvi najavit kad izađe update za Canary jer samo njega koristim.
A za narod koji je update-ao igru na 1.6 verziju (ovo .4 je samo bug fix) evo upute za downgrade igre (samo za WINDOWS)
Cheers
a jućer sam mogao igrat s frendom a danas nemogu
a jućer sam mogao igrat s frendom a danas nemogu
a koju si verziju jučer imao
isto 1.6.4 mi igramo preko onog što se skine na njihovoj stranici
minecraft server.jar
i s hamachijom
kad ce 1.6.4 na public
Čeka se stabilan build bukkita ili canarya, kao što je Krešo objasnio.
Oboren je rekord na Minecraft.net. Ima preko 60 000 novoregistriranih u posljednjih 24 sata.
Ljudi mijenjam bbc2 za minecraft acc. Ako netko hoce nek se javi u pp.
Izbačen 1.6.5. Trebali bi biti ispravljeni bugovi sa nestajanjem oruđa nakon prve upotrebe, opterećenjem CPU-a...
Evo i opširnog izvještaja.
Dodani i trenutno poznati novi bugovi. Nova verzija donosi i poboljšanje performansi na starijim/slabijim računalima.
meni se u multiplayeru događa još jedan bug kad kopam stavim baklju koja ponekad ništa oko sebe ne osvijetli
Evo i službene liste promjena u 1.6.5
Imam par pitanja i imam neke bugove koje neznm kak rješit
Kako napraviti u MP-u da zaključam nekako kutiju(chest) da mogu samo ja uči u nju
i isto tako u MP-u napravio sam server i igram sa frendom kad padne noć idemo spavat ali kaže da je krevet okupiran i vidimo jedan drugog da leži na podu i kreče se
i moramo dugo držati desni klik da bi zaspali
i u SP-u isto idem spavat i vidim se u krevetu ali me napadnu zombiji makar sam u kući sa atvorenim svim vratima
hvala
Imam par pitanja i imam neke bugove koje neznm kak rješit
Kako napraviti u MP-u da zaključam nekako kutiju(chest) da mogu samo ja uči u nju
i isto tako u MP-u napravio sam server i igram sa frendom kad padne noć idemo spavat ali kaže da je krevet okupiran i vidimo jedan drugog da leži na podu i kreče se
i moramo dugo držati desni klik da bi zaspali
i u SP-u isto idem spavat i vidim se u krevetu ali me napadnu zombiji makar sam u kući sa atvorenim svim vratima
hvala
značim nesmije biti uz zid?
značim nesmije biti uz zid?
Ne. Bug u igri.
ima netko na ovo odgovor?
mislim da za to trebaju neki pluginovi(kojih većina servera ima)... /cprivate i klik na chest
I Notch reče: Neka bude Minecraft Moj mali osvrt na nastanak i razvoj Minecrafta od samog početka pa do... danas.
Patcher definitivno nema utjecaja na to. Jesi provjerio lozinku i nick da li je dobro upisano? Kada si kupio i gdje? Ako ne radi, probaj ovdje.
EDIT: 1.6.6 dolazi danas i to će biti zadnji update prije 1.7 (u najboljem slučaju )
Unless there are any emergency things to fix, I won’t do any more updates before 1.7. Going to E3 on Saturday.
I will be bringing my laptop to do some development, but I won’t be able to do much testing.
ONWARDS TO THE ADVENTURE UPDATE! *holds up sword, poses dramatically*
1.6.6:
+ Added a new use for bonemeal
* Changed the material of glowstone from “glass” to “stone”. This means you need a pickaxe to get resources from it
* Made glowstone drop more loot
* Made the recipe sizes for creating cloth blocks and glowstone blocks smaller (2x2 instead of 3x3)
* Re-introduced unlimited FPS, renamed the option again
* Fixed beds not working very well at all in SMP
* Fixed destroying a boat spawning the player too low, causing them to sometimes fall through the ground
* Boats float up to the surface quicker
* Boats falling down into water lose their vertical momentum very fast
* Removed Herobrine
IT WAS TRUE
It's just a joke!
EDIT: Bone Meal od sada služi i za kreiranje trave i cvijeća. Dakle samo desno-kliknete s Bone Mealom u ruci na blok trave i u krugu od nekoliko (možda 4,5 pa i više) kocaka će nastati trava i cvijeće. Sorry na mračnoj slici.
jel moguče instalirat komande na vanilla serveru
i namjestit nekako da server radi 24/7 bez upaljenog kompa
ili da dvoje ili više njih drže jedan server
KAJ JE HEROBLINE
KAJ JE HEROBLINE
Valjda Herobrine, kao neka tajanstvena osoba koja se pojavljuje u MC i straši ljude, neki kazu da je to Notch-ov mrtav brat ali pola takvih troolanja su laži, vjerovatno je bio neki period u igri Infdev ili Alpha ali ga je N vjerovatno maknuo, nema straha u dungeonima
Herobrine nije nikad ni postojao u igri.