Može neko odgovoriti.
Jel' sa minecraftom dolazi izvorni kod, djelimičan ili čitav, direktno sa kupnjom ili na neki drugi način, biblioteke . . . ?
Može neko odgovoriti.
Jel' sa minecraftom dolazi izvorni kod, djelimičan ili čitav, direktno sa kupnjom ili na neki drugi način, biblioteke . . . ?
Dragi crafteri,
Želim Vas pozvat da dođete na Crocraft server. Da vidite kako igramo i možda čak se prijavite da možete igrat kod nas
Od danas pa do nedjelje (zajedno s nedjeljom) Crocraft server će biti otvoren za goste, dakle možete vidjet kako sve to izgleda kod nas, malo razgledavat i razgovarat sa našim igračima.
Zasad smo na Glacier mapi zbog nekog natjecanja u dizajnu interijera, a u srijedu prebacujemo na našu originalnu mapu.
Dođite i razgledajte
IP: 88.198.69.101:25574
Ne trebate imat original igru
Obavezno imat 1.5_01 verziju
Izbacuje error
Čekaj da pogledam u kristalnu kuglu za odgovor
De malo detalja.....koji error, kakav, šta piše....
Jesi uopće instalirao kako treba, jesi radio na windowsu ili linuxu ili nečemu desetom?
Može neko odgovoriti.
Ne, to je komercijalna igra, ali kaže da će kasnije (neznam koji je to period) izdat kao open source. Iako mislim da se može doći do koda putem raznih alata za moddere, nisam nikada probavao.
Dragi crafteri,
Želim Vas pozvat da dođete na Crocraft server. Da vidite kako igramo i možda čak se prijavite da možete igrat kod nas
Od danas pa do nedjelje (zajedno s nedjeljom) Crocraft server će biti otvoren za goste, dakle možete vidjet kako sve to izgleda kod nas, malo razgledavat i razgovarat sa našim igračima.
Zasad smo na Glacier mapi zbog nekog natjecanja u dizajnu interijera, a u srijedu prebacujemo na našu originalnu mapu.
Dođite i razgledajte
IP: 88.198.69.101:25574
Ne trebate imat original igru
Obavezno imat 1.5_01 verziju
Izbacuje error
Čekaj da pogledam u kristalnu kuglu za odgovor
De malo detalja.....koji error, kakav, šta piše....
Jesi uopće instalirao kako treba, jesi radio na windowsu ili linuxu ili nečemu desetom?
Ma neda mi se prepisivat ovamo, neki java socket nešto. inače radim na win7
Piston mod implementiran u MC, u singleplayeru funkcionira kako bi trebao dok multiplayeru preostaju još neke ispravke.
a i ti ga hebeš, neda ti se prepisivat a oćeš pomoć
jel moguče da ti vanilla server radi 24/7 bez upaljenog kompa
a i ti ga hebeš, neda ti se prepisivat a oćeš pomoć
Ma, da, ljenčina sam. U ovo doba, pogotova na računalo, gdje mogu sve samo copy-paste i gotovo.
Ali dobro, probao sam ponovo danas i šljaka. Samo lagga jako. Ali, meni minecraft lagga i u singleplayeru, pa nisam iznenađen.
Ma, da, ljenčina sam. U ovo doba, pogotova na računalo, gdje mogu sve samo copy-paste i gotovo.
Ali dobro, probao sam ponovo danas i šljaka. Samo lagga jako. Ali, meni minecraft lagga i u singleplayeru, pa nisam iznenađen.
Probaj staviti frame limiter: on u video postavkama i smanji tamo postavke ostale... npr onaj advanced opengl i sl.
Zašto mi se neće ulogirat u minecraft.net piše Login Throttled, too many attempts?
A sad sam prvi put danas se idem logirati.
Probaj staviti frame limiter: on u video postavkama i smanji tamo postavke ostale... npr onaj advanced opengl i sl.
Ma znam ja sve to i sve je već najniže moguće. Nego igram na laptopu, pa je to.
Problem solved.
Nije MC igra za laptop pa zato malo "šteka"
Problem solved.
Nije MC igra za laptop pa zato malo "šteka"
hehe na mojem sve radi
hehe na mojem sve radi
I sad je pitanje koji hardver ima u tvom laptopu.
Inače za igranje Minecraft-a na laptopu je potrebno minimalno:
CPU: Dual core procesor sa minimum 1.9 GHz,
RAM: 2 GB
GPU:
GPU naravno sa zasebnom memorijom
Meni je radilo bez stekanja na laptopu s Core Duo 1.66 GHz, 2GB RAM i Geforce 7400 Go (64MB RAM). Odnosno radila je... laptop je mrtav sada :)
Yogscast uskoro (danas, sutra, skoro je ponoć ) pokušava srušiti vlastiti rekord za najviše igrača odjednom na serveru, koji iznosi 332 igrača. Možete im se i vi pridružiti s podacima koje će uskoro objaviti na Facebook stranici.
Tonight we will be trying to break the world record for most people on one minecraft server!! We hold the current world record of 332 people. In the next hour or so we will post the server details and we need AS MANY PEOPLE AS POSSIBLE TO JOIN. We want to set a record so high no one else can break it. So stay tuned for more info shortly. And tell all your friends to join us as well.
Yogscast uskoro (danas, sutra, skoro je ponoć ) pokušava srušiti vlastiti rekord za najviše igrača odjednom na serveru, koji iznosi 332 igrača. Možete im se i vi pridružiti s podacima koje će uskoro objaviti na Facebook stranici.
Tonight we will be trying to break the world record for most people on one minecraft server!! We hold the current world record of 332 people. In the next hour or so we will post the server details and we need AS MANY PEOPLE AS POSSIBLE TO JOIN. We want to set a record so high no one else can break it. So stay tuned for more info shortly. And tell all your friends to join us as well.
mogli bi svi s org igrama joinat. bit će nice :D
Bilo bi dobro da je ranije, sad se ide spavat.
Problem je u mojoj grafi. Integrirana od intela. To ti sve govori, jel?
Imam pitanje.
imam instaliran invedit mod.
i sada dal si ja mogu još instalirat mod sa avionima
pa da imam oba dva odjednom?
i ako ne dal si mogu napuniti sve sa brdo resursa pa onda promijeniti mod?
Imam pitanje.
imam instaliran invedit mod.
i sada dal si ja mogu još instalirat mod sa avionima
pa da imam oba dva odjednom?
i ako ne dal si mogu napuniti sve sa brdo resursa pa onda promijeniti mod?
mozes vise modova instalirati
a dal se ta dva poklapaju?
Sama da objavim da je došlo do promjene adrese na mom serveru.
Novi IP je.. ourmcserver.dyndns.org
a dal se ta dva poklapaju?
Ako koriste mod loader, u 99% slučajeva neće se međusobno kvarit
jedino planes mod je meni nekako čudno se ponašao, kad bacim grudu stvori se biplane
Sama da objavim da je došlo do promjene adrese na mom serveru.
Novi IP je.. ourmcserver.dyndns.org
jel 1.6 ili?
http://crocraft.com/blog/?p=269
Leteći razvoj
Notch je tijekom leta na povratku s E3 sajma malo radio na Minecraftu tako da mu ne bude dosadno. Najznačajnije na čemu je radio je poboljšanje u osvjetljenju. Prije su se pomicanjem Sunca chunkovi (poveće skupine blokova) morali ponovno učitavati, a sada se to olakšalo time što se mijenjaju samo teksture blokova. (ne pitajte me kako, zašto, it just works!) Vjerojatno će se dobiti malo na performansama i osvijetljenje će moći izgledati prirodnije. Toliko za sada.
@lzgr Jel mora bit napismeno? http://crocraft.com/blog/?p=123
http://crocraft.com/blog/?p=269
Leteći razvoj
Notch je tijekom leta na povratku s E3 sajma malo radio na Minecraftu tako da mu ne bude dosadno. Najznačajnije na čemu je radio je poboljšanje u osvjetljenju. Prije su se pomicanjem Sunca chunkovi (poveće skupine blokova) morali ponovno učitavati, a sada se to olakšalo time što se mijenjaju samo teksture blokova. (ne pitajte me kako, zašto, it just works!) Vjerojatno će se dobiti malo na performansama i osvijetljenje će moći izgledati prirodnije. Toliko za sada.
@lzgr Jel mora bit napismeno? http://crocraft.com/blog/?p=123
da,ne volim video tutoriale,teže je razumijeti meni
imate preporuku shop plugina za bukkit?
imate preporuku shop plugina za bukkit?
iConomy + dodatni iC plugini
autor Nijikokun je nastavio na bukkit-u kolko čujem