- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislin da ti je to skyrim mod i more animals mod
da nadopunim:
sela specifična za pustinju
piramide sa skrivenim chestovima i zamkama
Ljudi ima ko nekakav minecraft no premium server na kojem se moze igrat -.-
Možda čudno pitanje, ali ne nalazim odgovor, dali minecraft radi na windows me ? Dali radi na TNT 2 grafičkoj ?
Možda čudno pitanje, ali ne nalazim odgovor, dali minecraft radi na windows me ? Dali radi na TNT 2 grafičkoj ?
Probaj, moraš imati Javu i instalirane drivere. Neznam baš koliko će to dobro ići na TNT2...
Evo, napravili smo freebuild cracked server pa ako vas zanima procitajte i dajte nam vaše ingame ime da vas whitelisatmo ovdje:
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/ghastcraft/151772.aspx
Ovako, nova pravila.
Više nema Whitelist ip mozete nac na poruki iznad. Dođite i zabavite se.

Update Vajkremiona
Nisam radio dosta dugo na njemu. Jučer napravio mlin, mali toranj na otoku, vještičinu kuću i urede. Popravio par stvarčica. Preselio se u pustinju, ali o tome više u drugom updateu.
He-he.
Naselje planiram bez puno detalja, a u planu imam veliku palaču u pustinji. Kao i farme na pustinji i neku veliku šumu na normalnom biomu i unutar nje velika polja. Dakle neku palaču/grobnicu i Farm Lands :D
Update Vajkremiona
Nisam radio dosta dugo na njemu. Jučer napravio mlin, mali toranj na otoku, vještičinu kuću i urede. Popravio par stvarčica. Preselio se u pustinju, ali o tome više u drugom updateu.
najjača zadnja slika di se desno vidi original :D
Update Vajkremiona
najjača zadnja slika di se desno vidi original :D
Hehehehe :D
I ja sam skužio tek kad se uploadalo. U photoshopu su mi bili otvoreni prozori sa bojama i alatima s te strane :D
Nego da te pitam, dal su ti vješala automatska ili? (3.slika)
Sumnjam, ne vidim nikakav RS ispod vješala.
Evo, ako nekome slučajno treba - kako dignuti Minecraft server na linuxu (konkretno - Mint u VirtualBoxu) za nekih 6 igrača. Za 0kn, odličan server. Naravno, ako imate više RAMa (6GB+), može i više.
Medieval je tema grada, tako da u to vrijeme nije bilo ničega s čime bi ju aktivirao, jedino neke poluge i pistoni. Ali i to je već pretjerivanje :D Netko dođe nogom i opali halfstep i ovaj drito u rupu.
nema do glsl shadera
U Majnkraft bi trebalo dodati vozila.
Modovi s vozilima su sasvim dovoljni.
Zar ih ima?
Zar ih ima?
Naravno. Helikopteri, avioni, automobili svega ima.
Kako bi vozio kad jedan block ti dođe do struka, guma onda triba bit debela ko u monster trucka!
Kako bi vozio kad jedan block ti dođe do struka, guma onda triba bit debela ko u monster trucka!
Pa nemora biti guma jedan blok. Kako torch nije cijeli blok? Tako napravi krug i eto ti točka.