Krenuo sam na dug i iscrpljujuć put...
U potragu za Mushroom biomom :)
Imam i ideju za let's play na tu temu, ali neću ništa obećavati :D
Krenuo sam na dug i iscrpljujuć put...
U potragu za Mushroom biomom :)
Imam i ideju za let's play na tu temu, ali neću ništa obećavati :D
Ne, ne, ocu to ko kurtjmac sa Far Lands, samo ja idem prema Mushroom biomu :D
Fuck, ja se kretao prema west :D
Pa ako je tebi (jameshook) tamo bio, neznači da je svaki tako. Pa kvragu, valjda znaš da je svaki minecraft svjet random gen te stoga različit.
Izgr, kako ti se zove channel na YT? Ili si ti zzumche?
Pa ako je tebi (jameshook) tamo bio, neznači da je svaki tako. Pa kvragu, valjda znaš da je svaki minecraft svjet random gen te stoga različit.
Izgr, kako ti se zove channel na YT? Ili si ti zzumche?
Znam, ali opet postoje neka pravila
lzgrMC, imam jedan video, bio sam prestao uploadati zbog problema sa snimanjem. Sad ću opet početi, ali na drugom PC-u.
2000 blokova sam plovio i nigdje kopna :-(
Onda sam naišao na ovaj otočić i tu sam se trajno naselio.
Ponio sam sa sobom sjeme, stabljike drva, i razne alate i resurse.
Imam i rudnik.
Sad mi je plan tu preživljavati, sagradit farmu živina (ne mogu se prehranjivati samo uz pomoć kruha, predugo traje rast pšenice)
EDIT: Mogu i pecati, imam 2 stringa i štapova kolko hoću :)
Koji program bi mi preporucili da mogu snimat gameplay minecraft-a i da je program besplatan?
Koji program bi mi preporucili da mogu snimat gameplay minecraft-a i da je program besplatan?
Fraps. Na piratebay.org je sve besplatno
Ja na Ubuntu snimam s Desktop Recorderom, radi savršeno :)
Ali se spawnaš u močvari, koordinate otoka možeš vidjeti na prošlim slikama.
Daj pls napisi koordinate otoka, nevidim :)
-6777 -835
Jel ima tu netko tko prati Ethoa da mi objasni kako je on napravio onoliki kompleks svega i svačega?
Jer je to OGROMNO!
Jel ima tu netko tko prati Ethoa da mi objasni kako je on napravio onoliki kompleks svega i svačega?
Jer je to OGROMNO!
a lik je ovisnik. čuo sam da je nekoliko sati gledao kak će napraviti xp grinder, baš se pitam kolko ima godina i šta radi jer ja tolko ne mogu igrat cijelog minecrafta, a kamoli misliti o jednom projektu.
prostor mu je dosta lijep, videi su mu ok(gledam trenutno njegov LP, a prije sam gledao canopy carnage)
Jer je to OGROMNO!
a lik je ovisnik. čuo sam da je nekoliko sati gledao kak će napraviti xp grinder, baš se pitam kolko ima godina i šta radi jer ja tolko ne mogu igrat cijelog minecrafta, a kamoli misliti o jednom projektu.
prostor mu je dosta lijep, videi su mu ok(gledam trenutno njegov LP, a prije sam gledao canopy carnage)
Sad sam skinuo njegov world i ja se izgubim tamo, ogromno je to!
BTW što su mu ona drveća sa imenima ispod? Izgleda kao Mentalistova deathlista :D
Jer je to OGROMNO!
BTW što su mu ona drveća sa imenima ispod? Izgleda kao Mentalistova deathlista :D
i mene to interesira :D
uh, mogao bi radit neki LP kad dobijem novi komp, jest da nitko neće uživat jer zvučim ko troll :D
btw, ko ti je bolji, etho ili kapetan šljokica?
Jer je to OGROMNO!
i mene to interesira :D
uh, mogao bi radit neki LP kad dobijem novi komp, jest da nitko neće uživat jer zvučim ko troll :D
btw, ko ti je bolji, etho ili kapetan šljokica?
Pa neznam, teško je reći..
Ja pratim kurtjmaca i lorgon111 :)
Jedan update moje island survival mape :)
Proširio sam otok, sad je sve ravno i čekam da naraste trava :)
Onda ću imati lijepo životinje :)
Onda ću ih (valjda) pariti i imati mladunčad (čita: hranu)
EDIT: Nisko sam sa hranom, moram pecati ili sam mrtav (pšenica mi treba za razmnožavanje životinja)
4 cooked chicken
1 steak
3 cooked fish
4 rotten flesh
Jer je to OGROMNO!
Etho FTW! Meni najbolji Minecraft-oriented youtuber. Ulaže puno truda u projekte, ne pravi nove worldove svako malo... Ima jedan world u kojem je igrao mislim preko godinu dana. Sad je napravio novi kad je izašao 1.8 mislim.
A ona drveća su ljudi koji su donirali.
Jer je to OGROMNO!
Etho FTW! Meni najbolji Minecraft-oriented youtuber. Ulaže puno truda u projekte, ne pravi nove worldove svako malo... Ima jedan world u kojem je igrao mislim preko godinu dana. Sad je napravio novi kad je izašao 1.8 mislim.
A ona drveća su ljudi koji su donirali.
Aha...
Meni izgleda kao ovisnik :D
BurekCraft je ponovno up :D možete se vratit slanjem PM meni :D