FS2020 ima samo Challenge (za sad), ali valjda će dodati još nešto. Ja bih rado vidio nekakav career mode.
Uzbudljive misije bi bile zakon u FS, evo što bih ja želio vidjeti:
1. Kao u Forzi Horizon, nekakve dostave nečega gdje imaš određeno vrijeme. Misije bi bile po i noći da bude nekakve težine, ili po oluju, kiši ili slaboj vidljivosti. Imaš početnu pistu i destinaciju, e sad bi oni arkadni samo uteljeli u avion i tražili ciljnu pistu, a simmeri bi si unaprijed pripremili flight plan od točke do točke. Možda da se tokom leta promijeni destinacija pa se moraš snaći.
2. Možda nekakvi stunt letovi za bodove na atraktivnim lokacijama poput San Fransisca. Las Vegasa. Znam da bi trebala ovo biti simulacija, ali kad već ima aviona za akrobatsko letenje...
3. Recimo misija da SpaceX/Nasa kapsula s posadom sleti u more i ti sad s helićom ideš po njih, misiju ti otežava teži vjetar i kiša, a najprije s neba gledaš animaciju kako kapsula pada kroz atmosferu i otvara padobran. Faking uzbudljivo!
4. Nekakva erupcija vulkana na lijepom tropskom otočju i ti sad trebaš dostaviti pun 747 robe, lijekova i hrane na izolirani dio otoka. I usput se naravno diviš boji mora, dimu iz kratera i brodićima koji rade svoj posao spašavanja dolje.
5 Budući da je ovo simulacija, nekakva misija gdje ti otkazuju dijelovi ili elektronika pa ti se izbriše flightplan pa se trebaš snaći, isčitavati navigacijske karte, napraviti novi flightplan. Ili misija počne jedno 30000 feeta i sad dobiš vježbu instrumentalnog slijetanja na određenu pistu pa trebaš ručno unijeti sve podatke, frekvencije u računalo za ILS slijetanje.
6. Misije spašavanja, gašenja požara i slično, simulacije otkazivanja motora...
7. Jedna mega misija - ono što je u Forzi Horizon bila Goliath staza - nekakva endurance misija recimo obletjeti skoro cijeli svijet, dopunjavti tank kad je pri kraju. Zamisli da počneš u recimo u New Yorku pa ideš do Grenlanda pokupiti nekakav cargo, pa Baltik, Rusija, Mongolija, Australija, Pacifik i slično, u biti izmjenjuje ti se krajolik svaki put, sad sletiš u pustinju, sad u neko tropsko otočje i svugdje imaš nešto za riješiti, dostaviti ili pokupiti. Još da bi uveli kakve filmske animacije to bili bilo like a movie!
Ljudi moji ova igra je nirvana.
Netreba mi nikakava game mode, samo fly and chill
Napokon cu vidit svijeta malo
Ali ok da, bilo bi fora da ubace ovakve misijice nekakve kao sto kolega kaze, sigurno i hoce ubuduce.
Gamemode challenge: zaleti se sa Boeing 747 u skladiste di si odradio sezonu
Samo malo maste treba i sam stvaras zabavu
Novi challenge: u igri uzletjeti avionom i obrušiti se na kuću bivše/šefa i postati screenshot na facebook/twitter
cyberbullying na novom nivou
Koliko vam se ucitava novi aerodrom negdje u svijetu sa normalnog HDDa?
Ja bas poletio u Los Angelesu,razumijem da manji gradovi izgledaju kao poligonalne kutije presvucene teksturama ali LA?.... Tokyo izgleda jos gore...
Obrisao igru.
BTW meni sa Samsung EVO970 nvme ucutava nenormalno dugo.
Za one sa slabijim internetskim vezama, postoji mogućnost da se unaprijed skine određeni dio mape/grada kuda će se letjeti, to se zove 'manual cache', (options - general - manual cache), i na taj način kad se to područje jednom skine na disk, uvijek će prilikom leta izgledati maksimalno vjerno. Naravno to ovisi još i o grafičkim postavkama. Tako recimo San Francisco ima oko 10GB, Las Vegas 2,3 it.
Početak ovog videa to objašnjava:
Ja sam bio ukljucio da mi sve bude live tojest u realnom vremenu,doba dana, vremenski uvjeti itd....
Nije zbog uštede već te mostove očito AI nije baš dobro prepoznao. Inače dosta detalja bi se lako popravilo kad bi ljudima dali mogućnost da dodaju modele u Bing kao što je moguće dodavati u Google Maps (ja bih osobno dodao neke modele). Izostanak te mogućnosti me baš ljuti, ali ovi iz MS-a kažu da se žele fokusirati samo na AI i da će s vremenom sve bit savršeno. To će vjerojatno potrajat godinama.
Ja bas poletio u Los Angelesu,razumijem da manji gradovi izgledaju kao poligonalne kutije presvucene teksturama ali LA?.... Tokyo izgleda jos gore...
Obrisao igru.
kad imas pirata koji radi samo offline.
Obrisao igru.
Ali nit offline ne izgleda lose, bar kod mene...
Obrisao igru.
Ali nit offline ne izgleda lose, bar kod mene...
Ne znam baš. Kad sam u offline mode-u, to mi je kao da imam smartphone bez internet konekcije.
Planine i zelenilo su mrak, dok mi je u offline modu sljeme skoro pa ravnica, slavonija..
Developer mode, disable damage. Testiram kad se s joba vratim
Ma nebitno. Ev, ja koristim obje verzije. Premiume deluxe i hoodloom. Na obje je samo crni ekran kad udarim ili plane to stressed