Metro 2033

poruka: 1.253
|
čitano: 217.401
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Metro 2033

Pozdrav nakon 2 dana reko idem malo zaigrati metro  kad ono jbt sve ubrzano..LOL kao da je igra ubrzana 5x nemogu vjerovat :D

dali je netko imao slican problem?

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Metro 2033

jel se to samo meni cini ili je igra totalno smece?

mislim, prije pet godina onakva naracija likova i lose odglumljen englesko-ruski (nista ne mrzim vise od toga) bi mozda mogla proci.. ali danas, nakon BF:BC2 i COD:MW2, kako uopce igrati takav FPS!?

radnja mozda i drzi vodu.. ali me ovi engleski-rusi uzasno smetaju.

Igrao sam mozda oko sat vremena i jednostavno nemam volje to vise igrati.

Uopce nije strasna, cini mi se kao jos-jedan-fps, ali vrijeme kada su se igra igrale samo zato sto su nove je proslo.. gdje je akcija, originalan pristup... doooooosadno!

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/

0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Metro 2033

Meni je zakon. Prvo sam igrao s ruskim glasovima, a engleskim subtitlovima, ali sam izgorio.

Igrica je odlična meni.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Metro 2033
pixelatem kaže...

jel se to samo meni cini ili je igra totalno smece?

mislim, prije pet godina onakva naracija likova i lose odglumljen englesko-ruski (nista ne mrzim vise od toga) bi mozda mogla proci.. ali danas, nakon BF:BC2 i COD:MW2, kako uopce igrati takav FPS!?

radnja mozda i drzi vodu.. ali me ovi engleski-rusi uzasno smetaju.

Igrao sam mozda oko sat vremena i jednostavno nemam volje to vise igrati.

Uopce nije strasna, cini mi se kao jos-jedan-fps, ali vrijeme kada su se igra igrale samo zato sto su nove je proslo.. gdje je akcija, originalan pristup... doooooosadno!

ne čini ti se, igra je smeće.......

16 godina
neaktivan
Robert-Je-Glup kaže...

Čini mi se da si ti u ovoj temi samo kako bi pljucao igricu....dobro, slažem se s čovjekom gore, ne svida mu se igrica i točka, ali ti mudruješ neki k* stalno.

15 godina
protjeran
stipica_zd kaže...
Robert-Je-Glup kaže...

Čini mi se da si ti u ovoj temi samo kako bi pljucao igricu....dobro, slažem se s čovjekom gore, ne svida mu se igrica i točka, ali ti mudruješ neki k* stalno.

da tako je ja sam ovdje samo da pljujem po igri lol

17 godina
neaktivan
Metro 2033

Igra je super, ali AI je pomalo 'blesav'...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

nije pomalo nego previše

ja se čudim kako me onako glup AI može uopće ubiti

ja dođem ispred njega i on umjesto da puca u mene potrči i sakrije se

LOL

17 godina
Metro 2033

Sljedeći nastavak Metro 2034; AI iz FEAR-a, malo optimizirat i ispeglat (ovisi ako i kada ga vidimo), produžit igru još kakvih 5 sati, malo više poradit na trgovini oružjem i mecima, meni bi čak pasao bez onih izleat na površinu, ovoj igri puno bolje leže oni tuneli definitivno,..... I ja zadovoljan Osmijeh

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 22:56 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Riker kaže...

Baš sad gledao video recenziju, AI je stvarno loš, kao i teksture površine, pogotovo snijega, doduše to me i ne zanima toliko. Šteta što mi je onaj problem sa titlovima ubio želju za igrom

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Sljedeći nastavak Metro 2034; AI iz FEAR-a, malo optimizirat i ispeglat (ovisi ako i kada ga vidimo), produžit igru još kakvih 5 sati, malo više poradit na trgovini oružjem i mecima, meni bi čak pasao bez onih izleat na površinu, ovoj igri puno bolje leže oni tuneli definitivno,..... I ja zadovoljan Osmijeh

AI stvarno kvari igru

grafika je odlična,atmosfera predobra ali čim vidiš one debile kad se sakrivaju umjesto da u tebe pucaju padne ti mrak na oči

da je igra duža i da je ai na razini igra bi po mojoj ocjeni dobili 9/10

ovako 8/10

također moraju uvesti bolji damage sistem,moram čovjeka 5 puta u glavu pogoditi da bi umro

16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Da, bolje se osjećam dolje u mraku. evo sad sam na 5 chapteru, opet sam izašao vani u Moskvu, idem u neku knjižaru papire naći..

I dalje sam fasciniran igrom.

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

također moraju uvesti bolji damage sistem,moram čovjeka 5 puta u glavu pogoditi da bi umro

Da, to i mene živcira. Naciljam točno u glavu, u milimetar kad ono lik se samo sruši i opet digne.

15 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
doktor1 kaže...

Da, bolje se osjećam dolje u mraku. evo sad sam na 5 chapteru, opet sam izašao vani u Moskvu, idem u neku knjižaru papire naći..

I dalje sam fasciniran igrom.

Priča:10

Grafika:9,5

Gameplay:7(glupi AI)

Atmosfera:10

Ukupno: 8,5 (ipak )

9 i više ne može jer ima grozan damage sistem i totalno glup AI

da naprave igru koja ima istu ovakvu priču,grafiku i atmosferu,damage sistem iz BFBC2 i normalan AI igra bi bila čista desetka

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

da naprave igru koja ima istu ovakvu priču,grafiku i atmosferu,damage sistem iz BFBC2 i normalan AI igra bi bila čista desetka

Ne bih volio da ima damage sistem. A i glupo je, ipak ne možeš doli ispod zemlje uništavati sve živo, što ne?

15 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
patch123 kaže...

Ne bih volio da ima damage sistem. A i glupo je, ipak ne možeš doli ispod zemlje uništavati sve živo, što ne?

nismo se razumjeli

mislio sam na damage sistem kod protivnika

u bfbc2 rokneš ga jednom u glavu i mrtav je,a ovdje ga trebaš po 5 puta pogoditi sa udaljenosti od pola metra da bi umro

a i nema oružja kojim se one stvari u podezemlju mogu uništiti,u bfbc2 imaš hrpu jakog oružja,ovdje su ipak samo obična oružja

16 godina
neaktivan
Metro 2033

Aha, ja sam mislio da kao u BF BC2 možeš sve živo raznijeti.

S ovim se slažem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Metro 2033

hehe, odlucio sam joj dati drugu sansu i krenem pucati..

Neki lik mi se pridruzi i puca s menom. Ali on od tocke A do docke B seta kao da je na zagrebackoj špici..

I tako ja pucam, po par metaka u trup neprijatelja, ali se odlucim skoncetrirati na glave.. i tako stoji neki lik izad neke nakupine smeca i puca po meni. Ja mu smjestim 2 metka u glavu i okrenem se, racunam mrtav.. ja se okrenem i bezveze smjestim mu jos dva metka negdje u trup, on padne, ali ne mrtav nego se ponovno digne! WTF??

One bestije (prepostavljam one jednostavne) se samo pojavljuju oko mene!!!

Ova 'besmislica' je bila  cool prije deset godina kada sam igrao prvi AVP i onda kada recimo facehugger skoci na glavu, ili alien iskoci s stropa.. Ali ove bestije mi uopce nisu strasne!

Dapace, ja pucam tamo negdje i nesto me lupa.. okrenem a ono njih 3-4 meni skakuce na ledzima! I da, opalim shutganom u tu nakupinu od 4 bestije.. racunajuci da ce sve 4 pasti! AAAAAAAArgh, ni jedna ne padne! Kako? Zasto?

Odgledao sam rewiev od IGN-a na youtubu i moram priznati da se slazem. Igra ima potencijala, ali je uzasno lose napravljena i samim tim jednostavno ne mogu igrati.

I onda kao secer na kraju, krene jedan od njih pricati na onom losem engleskom... Alt+F4.. uninstall nece jos ici, previse sam je cuclao s interneta da bih je tek tako izbrisao, ali sumljam da cu imati volje dovrsiti ovaj polu-proizvod!

I da, ako zelim strah u kosti, odigrat cu Fear (2), zasto ne! To je igra, ovo je igrica!

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/

1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
pixelatem kaže...

I onda kao secer na kraju, krene jedan od njih pricati na onom losem engleskom... Alt+F4.. uninstall nece jos ici, previse sam je cuclao s interneta da bih je tek tako izbrisao, ali sumljam da cu imati volje dovrsiti ovaj polu-proizvod!

I da, ako zelim strah u kosti, odigrat cu Fear (2), zasto ne! To je igra, ovo je igrica!

za engleski ima lijeka, samo treba bit pametan i otic u postavke

15 godina
neaktivan
Metro 2033

jel to samo meni ili i ostalima da mi na 8800 GT,3 gb rama,Intel(R) Pentium(R) Dual  CPU  E2200  @ 2.20GHz (2 CPUs) na low postavkama i 800X600 rezi ide na 13-20 fps-a u podzemlju i 4-15 na površini,vidim da zadovoljava minmalne postavke tak da neznam u čem je problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Frentt kaže...

jel to samo meni ili i ostalima da mi na 8800 GT,3 gb rama,Intel(R) Pentium(R) Dual  CPU  E2200  @ 2.20GHz (2 CPUs) na low postavkama i 800X600 rezi ide na 13-20 fps-a u podzemlju i 4-15 na površini,vidim da zadovoljava minmalne postavke tak da neznam u čem je problem

trebalo bi to bolje...

Treba li operirati i vaše računalo?
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 8:53 (igy).
16 godina
neaktivan

pa mislim da ti pentium dual core nije ekvivalentan sa Core2Duo tako da te on hebe... i to je minimun tako da...

17 godina
protjeran
Metro 2033

nisam ekspert, al grafa mu ima 256mb - s obzirom na kvalitetu tekstura i kolicinu podataka cak i na ''low'' mi se cini da je 256 jednostavno premalo

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

nisam ekspert, al grafa mu ima 256mb - s obzirom na kvalitetu tekstura i kolicinu podataka cak i na ''low'' mi se cini da je 256 jednostavno premalo

pa 8800 GT je na minimum requirementsima

edit: da sad vidim da je 256...mislio sam da je od 512, ali i proc je los tako da......jedno+drugo ispada neigrivo

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 9:06 (Mitsuoka).
17 godina
Mitsuoka kaže...
PsychoticBaklava kaže...

pa 8800 GT je na minimum requirementsima

edit: da sad vidim da je 256...mislio sam da je od 512, ali i proc je los tako da......jedno+drugo ispada neigrivo

bolje da proba igrati na 1280x1024 ili ekvivalentu ako je wide... malo da graficka preuzme vise na sebe...

Treba li operirati i vaše računalo?
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 10:27 (igy).
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

prebaciti na ruski? Zasto bi pobogu to napravio..

LOL, ajde sine pametuj negdje gdje ce tvoj misljenje biti uvazeno, nisam pitao za work-around nego sam fino rekao da je engleski odvratno odradzen

16 godina
neaktivan
pixelatem kaže...
Mitsuoka kaže...

LOL, ajde sine pametuj negdje gdje ce tvoj misljenje biti uvazeno, nisam pitao za work-around nego sam fino rekao da je engleski odvratno odradzen

Ma vidio sam i gorih uradaka po tom pitanju. Ne bih samo na temelju toga proglasio igru lošom, meni osobno ne smeta malo prisiljen engleski, zapravo ulijeva neku dozu humora Belji se

A što se tiče ostaloga, a hebiga, nije idealno sve ali onako okvirno igra mi je sjela sasvim dobro. Ne smiješ zaboraviti koliko je truda posvećeno nekim drugim detaljima, imam osjećaj da si se previše usredotočio na nedostatke koje si zapazio da nisi niti pokušao naći svijetlu stranu igre, a ova ih igra sigurno ima.

Također, budući da je igru radio tim iz Ukrajine, ne vidim zašto bi igra morala briljirati na području engleskog, za originalno iskustvo ionako bi trebao igrati na ruskom, a uvijek možeš uključiti titlove na engleskom.

Naravno, na kraju krajeva, ako ti se igra i ne sviđa, sve 5! Svatko ima pravo na svoje mišljenje.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 12:48 (Minoza).
16 godina
neaktivan
pixelatem kaže...
Mitsuoka kaže...

pa mozda bi prebacio na ruski zato sta se uklapa u igru i dosta je atmosfera podignuta samim ruskim, a uvijek mozes stavit titlove na engleski pa razumijes... mislim da je moje misljenje ovdje uvazenije od tvojega.. Belji se

15 godina
neaktivan

Za sve one koje zanima gdje nabavit knjigu ( u engleskoj verziji ofc ) upitao sam Algoritam na fejsu i rekli su da su naručili knjigu i da bi trebala doći negdje za 4 tjedna. Predbilježiti se možete mailom na

narucivanje.dezurni@algoritam.hr

16 godina
neaktivan
Metro 2033

evo Švabe su napravili test kako igra izgleda kada se uključi tesselacija i ona 2. opcija depth nešto... iskreno očekivao sam više... teselacija mi se svidjela možda kod onog mede i kod onih torbi, u ostalome ni ne primjeti se skoro

http://www.gamestar.de/hardware/praxis/technik-check/2313602/special_directx_11_in_metro_2033.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice