Kad ovo točno izlazi jer na jednom sajtu piše 23.10 onda na drugome 25.10 i onda na trećem 26.10?? Koji je točan datum?
Meni na originu piše 25.10
Kad ovo točno izlazi jer na jednom sajtu piše 23.10 onda na drugome 25.10 i onda na trećem 26.10?? Koji je točan datum?
Meni na originu piše 25.10
na,eu i valjda ruska/azijska verzija zato su drugačiji datumi izlaska.
Aha znači za nas je onda 25, thx.
USA 23.10
EU 25.10
UK 26.10
Preloading....
koliko GB?
Preloading....
koliko GB?
Fucking 16 GB
Preloading....
koliko GB?
Fucking 16 GB
OMG pa jesus, pa šta da sad maknem sa diska god damn.
@ceco šta se uopće predstavljaš kad smo ionako svi iz BF teme tu.
OFF TOPIC!
Sva sreca pa sam kupio SSD od 128GB.
OFF TOPIC!
Sva sreca pa sam kupio SSD od 128GB.
Tak nešt
(sva sreća pa sam kupio još jedan od 64gb (da rasteretim glavni ssd) pa taj služi samo za bf3+bc2 i sad za moh, taman)
nitko ne dolazi na server ispod 64 slota :p
uopće nisam obraćao paznju na moh.prošli nisam igrao.i sad po videima vidim da bi mogao biti eben.nešto između coda i bf-a.bf3 mi se nesviđa i imam jako malo sati ali ovo mi izgleda stvarno super. mislim da će past kupovina :D
da, a moh ima samo 20 mogućih slotova. Tako da, zbilja nitko ne dolazi ispod 64 nikad.
Zna netko kako se može napraviti predownload kao što već neki rade kao što vidim?
Sad vidim da piše preloading a ne predownloading koja je razlika?
ja dobio key ali nemogu preloadat
Ja isto ali sigurno ima neka caka da se napravi
Ja isto ali sigurno ima neka caka da se napravi
Juče u 19h download je bio dostupan samo onima koji su imali pre-ordan DDE ... ali od ponoći su mogli downloadat oni koji su pre-ordali LE.
Koja je razlika između playlist i mode?
Koja je razlika između playlist i mode?
playlista možda moš riktat koje modove da ti uključi u traženje mixed servera dok je mode samo za tražit jedan server sa tim modeom mislim...
pretpostavljam.
5 dana do izlaska nitko ne pravi klan :/
5 dana do izlaska nitko ne pravi klan :/
Pretposavljam da dosta njih koji ce kupiti il su vec prednarucili su bf3 igraci (bar vecina na ovom forumu) tako da imaju klan :)
Evo slika moh battleloga od frenda (posto ja key uzimam tek u ponedjeljak), morati cemo pogurat Hrvatku do 1. mjesta
Sry nisam u toku, koliko kosta kljuc? Neka najjeftinija varijanta?
Ja sam kupio za 38,99 $ na cdkeyhunt
Ako imaš BF 3 premium imaš na originu pravo od 50 % popusta za moh, ond te LE edicija košta 25 eura
ili si možeš preko ovih cd key shopova uzeti
http://cdkeyshere.com/medal-of-honor-warfighter-cd-key.html 31,99 euro