Medal of Honor:Warfighter

poruka: 1.055
|
čitano: 160.415
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

MP launch trailer

Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
0 0 hvala 4
15 godina

Spec Ops: SEAL Team 6 Combat Training Series Episode 8 - Medal of Honor Warfighter

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Medal of Honor:Warfighter
Legendic1911 kaže...

MP launch trailer

Ma bit će ovo super {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
neaktivan

pao preorder za 25€. Ne znam šta mi je ovo trebalo, ali eto kupih opet ko bezumna ovca kakva jesam.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Gdje to? Nemoj govorit polu-istinite postove^^ Sada tražim ko luđak vidim nema nigdje toga pada za 25€

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 18:09 (Ajze).
13 godina
neaktivan
Ajze kaže...

Gdje to? Nemoj govorit polu-istinite postove^^ Sada tražim ko luđak vidim nema nigdje toga pada za 25€

samo za vlasnike bf3 premium

13 godina
animosity_frenzy kaže...

pao preorder za 25€. Ne znam šta mi je ovo trebalo, ali eto kupih opet ko bezumna ovca kakva jesam.

AM I ELIGIBLE FOR THE MEDAL OF HONOR WARFIGHTER HALF-OFF DISCOUNT?
UPDATED:  10/17/2012
Our team is aware of some slight confusion with an offer some of our more intrepid players found on the Origin store today involving a 50% discount off Medal of Honor Warfighter for players who buy Battlefield 3 Premium or Premium Edition for PC.

This offer is valid for anyone who currently owns Battlefield 3 Premium or Battlefield 3 Premium Edition for PC, and not only for those players who buy the titles since the promotion has started.

If you already own Battlefield 3 Premium or Premium Edition, you should be receiving an email in the near future relaying this offer to you--be sure to check your "spam" folder if you have extended issues in locating this email.

Players who have pre-ordered Medal of Honor Warfighter will have the discount automatically applied to their purchase.

We apologize for any misunderstanding that may have arisen, and thank you for being an EA Player.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 18:31 (Soldier977).
13 godina
neaktivan

Za vas koji niste dobili email odite na ovaj link https://offer.medalofhonor.com/index.php?lang=en

tu se loginate sa emailom i pw i dobite kod za 50% popusta

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ovaj MoH je isto kao i CoD, run and gun, taktika 0! Kopija Bf3 po svemu, mogli su bar one nerealne stvari iz BF3-a popraviti, i napraviti savršenstvo, no to je EA i DICE, ne čudim se uopce. Igrao sam MoH 2010 i bio je preodličan, a za ovaj nisam siguran da ce mu biti i sličan!

Još cu provjeriti sve prije kupnje, ne planiram kupiti nešto što je temeljeno na bf3, dok ne vidim da ima nešto posebno, a vi dečki, obavezno morate slati vaša mišljenja, da znam o čemu se zapravo radi :D, dali je nešto novo, ili samo kopija kopije kopira kopiju...

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Schima kaže...

Ovaj MoH je isto kao i CoD, run and gun, taktika 0! Kopija Bf3 po svemu, mogli su bar one nerealne stvari iz BF3-a popraviti, i napraviti savršenstvo, no to je EA i DICE, ne čudim se uopce. Igrao sam MoH 2010 i bio je preodličan, a za ovaj nisam siguran da ce mu biti i sličan!

Još cu provjeriti sve prije kupnje, ne planiram kupiti nešto što je temeljeno na bf3, dok ne vidim da ima nešto posebno, a vi dečki, obavezno morate slati vaša mišljenja, da znam o čemu se zapravo radi :D, dali je nešto novo, ili samo kopija kopije kopira kopiju...

DICE ne radi ovaj MOH.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Schima kaže...

Nije EA i DICE vec EA i Danger Close. Mislim da ima modova gdje mozes taktizirati tako da nije samo run&gun tdm.

Imas u ponudi vise modova od taktickih do run&gun pa si izaberes sto hoces.

Battlelog: D-Ki11a
15 godina
neaktivan

Ja imam premium ali kad se pokušam ulogirati da dobijem cod za 50 off baca grešku da upišem id origin a znam da mi je ok.Ima neko sličan problem?

14 godina
unesi mail za taj origin acc
robimarko@gmail.com
16 godina
maxis kaže...

Ja imam premium ali kad se pokušam ulogirati da dobijem cod za 50 off baca grešku da upišem id origin a znam da mi je ok.Ima neko sličan problem?

upiši email i password.

15 godina
neaktivan

E to radi hvala puno majstore.

13 godina
Legendic1911 kaže...
Schima kaže...

Nije EA i DICE vec EA i Danger Close. Mislim da ima modova gdje mozes taktizirati tako da nije samo run&gun tdm.

Imas u ponudi vise modova od taktickih do run&gun pa si izaberes sto hoces.

Samo engine Frostbite 2 na kojem radi igra je DICEov.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 23:52 (Soldier977).
16 godina
neaktivan

Evo da i ovdje postam. Ako nekome treba poklanjam kod za popust od 6$ na originu . 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
14 godina
neaktivan

mislim,nabrijali su ove trailere,ali ipak će pasti pre-order,ne izgleda ovo loše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Upravo kupio sebi, forumašu randiću i jednom prijatelju na Originu MOH Warfighter jer je 50% akcije :D

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pikčr

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina

Sve fercera preko onog popusta, sve ide preko origin ili ste web, origin store?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Sve fercera preko onog popusta, sve ide preko origin ili ste web, origin store?

Radi i jedno i drugo. Sebi sam uzeo priko Origina DDE, a frendu priko WEB-a Origin Store LE ... sve radi za 5

Hasta La Victoria Siempre
17 godina

Ako netko želi kupiti imam jedan key viška MOH:LE za 230 kn

BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 14:49 (Wolf88).
14 godina

Gdje mogu kupiti jeftinije MoH Warfighter LE ?

Na Cjs Cd Keys je 280kn, ali nešto mi paypal neće.. 

EDIT: Kupljeno 

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 16:48 (Cromaki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

base host ista cjena

sami jadnici
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Base Host.Čini mi se da košta 269 kuna.

16 godina

Ovdje mi se čini najjeftinije za limited edition (35 €). Ovdje je standard edition za 30 €.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da su ove dvije najjeftinije stranice za kupiti

http://cdkeyhunt.com/origin/moh-warfighter-le 29,74 €.

http://cdkeyshere.com/medal-of-honor-warfighter-cd-key.html 31,99 €.

BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 18:28 (Wolf88).
14 godina
neaktivan

Od sada je moguće je preloadi MoHW{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Kad ovo točno izlazi jer na jednom sajtu piše 23.10 onda na drugome 25.10 i onda na trećem 26.10?? Koji je točan datum?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice