- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pao preorder za 25€. Ne znam šta mi je ovo trebalo, ali eto kupih opet ko bezumna ovca kakva jesam.
Gdje to? Nemoj govorit polu-istinite postove^^ Sada tražim ko luđak vidim nema nigdje toga pada za 25€
Gdje to? Nemoj govorit polu-istinite postove^^ Sada tražim ko luđak vidim nema nigdje toga pada za 25€
samo za vlasnike bf3 premium
pao preorder za 25€. Ne znam šta mi je ovo trebalo, ali eto kupih opet ko bezumna ovca kakva jesam.
This offer is valid for anyone who currently owns Battlefield 3 Premium or Battlefield 3 Premium Edition for PC, and not only for those players who buy the titles since the promotion has started.
If you already own Battlefield 3 Premium or Premium Edition, you should be receiving an email in the near future relaying this offer to you--be sure to check your "spam" folder if you have extended issues in locating this email.
Players who have pre-ordered Medal of Honor Warfighter will have the discount automatically applied to their purchase.
We apologize for any misunderstanding that may have arisen, and thank you for being an EA Player.
Za vas koji niste dobili email odite na ovaj link https://offer.medalofhonor.com/index.php?lang=en
tu se loginate sa emailom i pw i dobite kod za 50% popusta
Ovaj MoH je isto kao i CoD, run and gun, taktika 0! Kopija Bf3 po svemu, mogli su bar one nerealne stvari iz BF3-a popraviti, i napraviti savršenstvo, no to je EA i DICE, ne čudim se uopce. Igrao sam MoH 2010 i bio je preodličan, a za ovaj nisam siguran da ce mu biti i sličan!
Još cu provjeriti sve prije kupnje, ne planiram kupiti nešto što je temeljeno na bf3, dok ne vidim da ima nešto posebno, a vi dečki, obavezno morate slati vaša mišljenja, da znam o čemu se zapravo radi :D, dali je nešto novo, ili samo kopija kopije kopira kopiju...
Ovaj MoH je isto kao i CoD, run and gun, taktika 0! Kopija Bf3 po svemu, mogli su bar one nerealne stvari iz BF3-a popraviti, i napraviti savršenstvo, no to je EA i DICE, ne čudim se uopce. Igrao sam MoH 2010 i bio je preodličan, a za ovaj nisam siguran da ce mu biti i sličan!
Još cu provjeriti sve prije kupnje, ne planiram kupiti nešto što je temeljeno na bf3, dok ne vidim da ima nešto posebno, a vi dečki, obavezno morate slati vaša mišljenja, da znam o čemu se zapravo radi :D, dali je nešto novo, ili samo kopija kopije kopira kopiju...
DICE ne radi ovaj MOH.
Nije EA i DICE vec EA i Danger Close. Mislim da ima modova gdje mozes taktizirati tako da nije samo run&gun tdm.
Imas u ponudi vise modova od taktickih do run&gun pa si izaberes sto hoces.
Ja imam premium ali kad se pokušam ulogirati da dobijem cod za 50 off baca grešku da upišem id origin a znam da mi je ok.Ima neko sličan problem?
Ja imam premium ali kad se pokušam ulogirati da dobijem cod za 50 off baca grešku da upišem id origin a znam da mi je ok.Ima neko sličan problem?
upiši email i password.
E to radi hvala puno majstore.
Nije EA i DICE vec EA i Danger Close. Mislim da ima modova gdje mozes taktizirati tako da nije samo run&gun tdm.
Imas u ponudi vise modova od taktickih do run&gun pa si izaberes sto hoces.
Samo engine Frostbite 2 na kojem radi igra je DICEov.
Evo da i ovdje postam. Ako nekome treba poklanjam kod za popust od 6$ na originu .
mislim,nabrijali su ove trailere,ali ipak će pasti pre-order,ne izgleda ovo loše.
Upravo kupio sebi, forumašu randiću i jednom prijatelju na Originu MOH Warfighter jer je 50% akcije :D
Sve fercera preko onog popusta, sve ide preko origin ili ste web, origin store?
Sve fercera preko onog popusta, sve ide preko origin ili ste web, origin store?
Radi i jedno i drugo. Sebi sam uzeo priko Origina DDE, a frendu priko WEB-a Origin Store LE ... sve radi za 5
Ako netko želi kupiti imam jedan key viška MOH:LE za 230 kn
Gdje mogu kupiti jeftinije MoH Warfighter LE ?
Na Cjs Cd Keys je 280kn, ali nešto mi paypal neće..
EDIT: Kupljeno
base host ista cjena
Base Host.Čini mi se da košta 269 kuna.
Mislim da su ove dvije najjeftinije stranice za kupiti
http://cdkeyhunt.com/origin/moh-warfighter-le 29,74 €.
http://cdkeyshere.com/medal-of-honor-warfighter-cd-key.html 31,99 €.
Od sada je moguće je preloadi MoHW
Kad ovo točno izlazi jer na jednom sajtu piše 23.10 onda na drugome 25.10 i onda na trećem 26.10?? Koji je točan datum?