Mass Effect: Andromeda

poruka: 1.032
|
čitano: 118.331
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
Re: Mass Effect: Andromeda

Bilo bi logičnije da su je napravili protection free, i uložili trud i financije u samu kvalitetu i igrivost, ljudi bi je svakako kupovali..mslm tko ne želi imati dobru igru u svojoj kolekciji. 

SkorvY
15 godina
neaktivan

Pa dok izide crack mozda i fixaju malo ovog njesra 

Sarma
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nis onda se vidimo za god dana. Ja cu dotle probat uzivat u igri a mozda i nesto povalit. :P

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
=xfact= kaže...

Nis onda se vidimo za god dana. Ja cu dotle probat uzivat u igri a mozda i nesto povalit. :P

Neš` jebat...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
16 godina
odjavljen
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Moj PC  
0 0 hvala 5
14 godina
=xfact= kaže...

malo se popravio score.. 

Sa 77 na 79 pa na 75 u average-u. 

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/mass-effect-andromeda/critic-reviews

Mene i dalje čudi da mu je najnižu ocjenu dao gamespot koji je poznat po tome da je sellout. 

13 godina
neaktivan

mos mislit kako jer test mjerodavan.. 480 stock a gtx boosta preko 2 ghz :)  kladim se da su iste na 60 fpsa vise / manje avrg. smrdi mi odma na nvidia fanboya ovako na prvu

evo jedan  gtx 1060 oc i rx 480 oc... 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.3.2017 15:14 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Što se tiće perfomansi... Sve ultra, AA off i imam u prosjeku oko 50 fps-a ali me ubilo s padovima na 20 i manje. Pretpostavljam da je to do zadnjih drajvera jer mi je zbog njih i Titanfall 2 bio skoro pa neigriv od tih naglih padova. Stavio sam ove od 02/2017 ali nisam još probao igru s njima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tek je maloprije izasa game ready driver od nvidie dok je amd vec izbacija drivere.

Dosa je i SLI profil s driverima. Koliko citam skalira sasvim ok, druga kartica je na 80-100% usage. Jos da mogu probat da potvrdim. :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

vidim rama imas 8 gb kao i ja. a to je na knap za andromedu.. vidio sam da jede i preko 10 gb ja planiram steknut 8gb jos.

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
quickr kaže...
=xfact= kaže...

malo se popravio score.. 

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/mass-effect-andromeda/critic-reviews

Mene i dalje čudi da mu je najnižu ocjenu dao gamespot koji je poznat po tome da je sellout. 

gledas play station 4? za pc je jos uvijek 78. 

xfact
16 godina
odjavljen
=xfact= kaže...

vidim rama imas 8 gb kao i ja. a to je na knap za andromedu.. vidio sam da jede i preko 10 gb ja planiram steknut 8gb jos.

I tebe onda isto dropovi jebu? Planiram već duže vremena ubost još 8GB rama ali eto, nikako da uleti..

14 godina
=xfact= kaže...
quickr kaže...
=xfact= kaže...

malo se popravio score.. 

gledas play station 4? za pc je jos uvijek 78. 

U pravu si, lapsus 

12 godina

ja imam 16gb rama (+i5 3470 i OC gtx970)

skinem trial, pa sutra javim kakve su performanse

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

još jedan reviewer dao osrednju ocjenu... 

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
skank666 kaže...
=xfact= kaže...

I tebe onda isto dropovi jebu? Planiram već duže vremena ubost još 8GB rama ali eto, nikako da uleti..

nisam probao al gledo sam di lik igra i napunjeno mu je 8 gb.. osobito je izrazeno kad se okrene negdje na otvorenom prostoru onda ima zastoj.. ram nema kaj drugo.. 

xfact
14 godina
neaktivan

Za vas kojima se ne ceka 3 dana mozete pocet igrat preko VPNa, zemlja Koreja. Krenila je igra preje uru ipo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
=xfact= kaže...

nisam probao al gledo sam di lik igra i napunjeno mu je 8 gb.. osobito je izrazeno kad se okrene negdje na otvorenom prostoru onda ima zastoj.. ram nema kaj drugo.. 

Sad sam probao sa ovim novim drajverima i sad je sve OK. Igra napuni oko 7.5GB RAMa - u ovo malo što sam probao. 

13 godina
neaktivan

nemas stekanja? 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
=xfact= kaže...

nemas stekanja? 

Nope... Ali samo sam na kratko isprobao. Prije mi je bilo neigrivo

16 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

ja cu isto uzeti.. ko ih j valjda uspijem slozit svog lika da neizgleda skroz retardirano.. ionako mi je susa  nema se kaj za spilat dojadilo sve.. wot mi na usi vec ide van.. 

na animacije budem zmirio ili se cerio i to je to.

Ja sam stavio helmet i odabrao opciju da se kaciga ne skida u međuscenama. Problem debelih usana riješen.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
14 godina

Pitanje za one koji su igrali: jel moguće bindati skillove na tipkovnicu pa da se može koristiti više od 3 skilla?

Negdje sam pročitao da je navodno moguće ali ne mogu više to pronaći....jbga stari se 

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Granzon kaže...

Pitanje za one koji su igrali: jel moguće bindati skillove na tipkovnicu pa da se može koristiti više od 3 skilla?

Negdje sam pročitao da je navodno moguće ali ne mogu više to pronaći....jbga stari se 

Ne znam kako, jer se aktivni skilovi biraju i stavljaju u jedan od tri slobodna slota.

Osim (nisam probao, mislim da profili nisu otključani u startu - ili ja nisam došao do toga, a samo razmišljam na glas) da se napravi makro koji će promijeniti profil i odabrati jedan od tri nova skila.. i tako više puta.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
14 godina
neaktivan

Mislim da ce malo kasnije bit oni otkljucani. Moras ona sranja plava skupljat da otkljucas logove od kompjutera u sobi od staroga. U prvoj misiji cujes staroga kako prebacuje profile.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Kakva andromeda, kakve Pi** mat**, ovo je must have space igra 

12 godina
odjavljen
quickr kaže...

Lik zvuči kao Arnold Švajcneger yaa

Btw, dali je netko probao ima li razlike s updatanim NV driverima?

SkorvY
12 godina
skorvy kaže...
quickr kaže...

Lik zvuči kao Arnold Švajcneger yaa

Btw, dali je netko probao ima li razlike s updatanim NV driverima?

10-15% bolje performanse na GTX970

10 godina

jel netko igra igru i ima reći nešto dobro? ako sam fan mass effecta jel se isplati isprobati?

razmišljam da dam 4 eura za taj acces pa odigram 10 sati, jel na kraju igra pristojno optimizirana ili?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.3.2017 10:43 (Cansee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Cansee kaže...

jel netko igra igru i ima reći nešto dobro? ako sam fan mass effecta jel se isplati isprobati?

razmišljam da dam 4 eura za taj acces pa odigram 10 sati, jel na kraju igra pristojno optimizirana ili?

Optimizacija je OK. 

A za igrivost, unazad 2-3 stranice ekipa je napisala dojmove, pa sam odluči, ne može ti netko reći igraj ili ne, 4e nije puno, a ako si fan ne vidim zašto je sam svakako nebi htio isprobati pa i sam zaključiš. 

SkorvY
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice