Bilo bi logičnije da su je napravili protection free, i uložili trud i financije u samu kvalitetu i igrivost, ljudi bi je svakako kupovali..mslm tko ne želi imati dobru igru u svojoj kolekciji.

Bilo bi logičnije da su je napravili protection free, i uložili trud i financije u samu kvalitetu i igrivost, ljudi bi je svakako kupovali..mslm tko ne želi imati dobru igru u svojoj kolekciji.
Pa dok izide crack mozda i fixaju malo ovog njesra
Nis onda se vidimo za god dana. Ja cu dotle probat uzivat u igri a mozda i nesto povalit. :P
Nis onda se vidimo za god dana. Ja cu dotle probat uzivat u igri a mozda i nesto povalit. :P
Neš` jebat...
Kotaku odradio nekakav bench sa raznim karticama pa kog zanima nek baci oko.
malo se popravio score..
Sa 77 na 79 pa na 75 u average-u.
http://www.metacritic.com/game/playstation-4/mass-effect-andromeda/critic-reviews
Mene i dalje čudi da mu je najnižu ocjenu dao gamespot koji je poznat po tome da je sellout.
Što se tiće perfomansi... Sve ultra, AA off i imam u prosjeku oko 50 fps-a ali me ubilo s padovima na 20 i manje. Pretpostavljam da je to do zadnjih drajvera jer mi je zbog njih i Titanfall 2 bio skoro pa neigriv od tih naglih padova. Stavio sam ove od 02/2017 ali nisam još probao igru s njima.
Tek je maloprije izasa game ready driver od nvidie dok je amd vec izbacija drivere.
Dosa je i SLI profil s driverima. Koliko citam skalira sasvim ok, druga kartica je na 80-100% usage. Jos da mogu probat da potvrdim. :(
vidim rama imas 8 gb kao i ja. a to je na knap za andromedu.. vidio sam da jede i preko 10 gb ja planiram steknut 8gb jos.
malo se popravio score..
http://www.metacritic.com/game/playstation-4/mass-effect-andromeda/critic-reviews
Mene i dalje čudi da mu je najnižu ocjenu dao gamespot koji je poznat po tome da je sellout.
gledas play station 4? za pc je jos uvijek 78.
vidim rama imas 8 gb kao i ja. a to je na knap za andromedu.. vidio sam da jede i preko 10 gb ja planiram steknut 8gb jos.
I tebe onda isto dropovi jebu? Planiram već duže vremena ubost još 8GB rama ali eto, nikako da uleti..
malo se popravio score..
gledas play station 4? za pc je jos uvijek 78.
U pravu si, lapsus
ja imam 16gb rama (+i5 3470 i OC gtx970)
skinem trial, pa sutra javim kakve su performanse
I tebe onda isto dropovi jebu? Planiram već duže vremena ubost još 8GB rama ali eto, nikako da uleti..
nisam probao al gledo sam di lik igra i napunjeno mu je 8 gb.. osobito je izrazeno kad se okrene negdje na otvorenom prostoru onda ima zastoj.. ram nema kaj drugo..
Za vas kojima se ne ceka 3 dana mozete pocet igrat preko VPNa, zemlja Koreja. Krenila je igra preje uru ipo.
nisam probao al gledo sam di lik igra i napunjeno mu je 8 gb.. osobito je izrazeno kad se okrene negdje na otvorenom prostoru onda ima zastoj.. ram nema kaj drugo..
Sad sam probao sa ovim novim drajverima i sad je sve OK. Igra napuni oko 7.5GB RAMa - u ovo malo što sam probao.
nemas stekanja?
nemas stekanja?
Nope... Ali samo sam na kratko isprobao. Prije mi je bilo neigrivo
ja cu isto uzeti.. ko ih j valjda uspijem slozit svog lika da neizgleda skroz retardirano.. ionako mi je susa nema se kaj za spilat dojadilo sve.. wot mi na usi vec ide van..
na animacije budem zmirio ili se cerio i to je to.
Ja sam stavio helmet i odabrao opciju da se kaciga ne skida u međuscenama. Problem debelih usana riješen.
Pitanje za one koji su igrali: jel moguće bindati skillove na tipkovnicu pa da se može koristiti više od 3 skilla?
Negdje sam pročitao da je navodno moguće ali ne mogu više to pronaći....jbga stari se
Pitanje za one koji su igrali: jel moguće bindati skillove na tipkovnicu pa da se može koristiti više od 3 skilla?
Negdje sam pročitao da je navodno moguće ali ne mogu više to pronaći....jbga stari se
Ne znam kako, jer se aktivni skilovi biraju i stavljaju u jedan od tri slobodna slota.
Osim (nisam probao, mislim da profili nisu otključani u startu - ili ja nisam došao do toga, a samo razmišljam na glas) da se napravi makro koji će promijeniti profil i odabrati jedan od tri nova skila.. i tako više puta.
Mislim da ce malo kasnije bit oni otkljucani. Moras ona sranja plava skupljat da otkljucas logove od kompjutera u sobi od staroga. U prvoj misiji cujes staroga kako prebacuje profile.
jel netko igra igru i ima reći nešto dobro? ako sam fan mass effecta jel se isplati isprobati?
razmišljam da dam 4 eura za taj acces pa odigram 10 sati, jel na kraju igra pristojno optimizirana ili?
jel netko igra igru i ima reći nešto dobro? ako sam fan mass effecta jel se isplati isprobati?
razmišljam da dam 4 eura za taj acces pa odigram 10 sati, jel na kraju igra pristojno optimizirana ili?
Optimizacija je OK.
A za igrivost, unazad 2-3 stranice ekipa je napisala dojmove, pa sam odluči, ne može ti netko reći igraj ili ne, 4e nije puno, a ako si fan ne vidim zašto je sam svakako nebi htio isprobati pa i sam zaključiš.