Mass Effect 2

poruka: 1.276
|
čitano: 384.642
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Mass Effect 2
Robert-Je-Glup kaže...

Može pomoć:  upravo pomažem onom Gruntu i sad sam došao na taj planet Tunchaku i trebam rezgovarati sa clan leaderom,  e sad jeli to onaj što sjedi na tronu? Jer ako jest s njim sam razgovarao naširoko i navisoko ali  ništa......

On te uputi Clan Shamanu.

Sad moras do Clan Shamana. Trebo si bolje citat. :P ;)

- Psiho246
15 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
Robert-Je-Glup kaže...

Može pomoć:  upravo pomažem onom Gruntu i sad sam došao na taj planet Tunchaku i trebam rezgovarati sa clan leaderom,  e sad jeli to onaj što sjedi na tronu? Jer ako jest s njim sam razgovarao naširoko i navisoko ali  ništa......

On te uputi Clan Shamanu.

Sad moras do Clan Shamana. Trebo si bolje citat. :P ;)

ma prečačko sam sve o čem mogu razgovarati s ovim likom što sjedi na tronu al niš, a kad pokušam razgovarati sa šamanom on me otpili........

16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Imaš prije njega možeš otići desno gore na stepenice, i onda tamo popričaš s likom. Ima ih više ali ističe se onaj glavni. Ne znam kako bih ti to riječima objasnio. Ali uglavnom, prije tog lika kod kojeg si sada imaš desno stepenice, tamo se popneš gore.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Prison Breaker kaže...

Imaš prije njega možeš otići desno gore na stepenice, i onda tamo popričaš s likom. Ima ih više ali ističe se onaj glavni. Ne znam kako bih ti to riječima objasnio. Ali uglavnom, prije tog lika kod kojeg si sada imaš desno stepenice, tamo se popneš gore.

ma sa onim Wreawom sam izrazgovarao sve a gore kad se popnem  kad god pokušam sa nekim razgovarati svi me otpile, neznam više šta probat

17 godina
Mass Effect 2

Još jedan side mission (mislim da treba neku N7 posadu spasit ili tako nešto) i idem riješit suicide mission.

Recruito sam sve, svi su loyal osim one jack jer sam morao birat između nje i mirande kada su se posvađale, da sam imao paragoon na max kao sada onda bi imao opciju da se nijedna ne naljuti na mene...

Bila je i druga svađa između quarianke i legion-a, eh to sam uspio riješit sa "plavim dijalogom".

Imam sve upgradeove broda istražene osim bolnice i duplo većeg "kanistera" za gorivo,a to mi ni netreba.

Valjda će sada prije suicide missiona sex scena? To čekam cijelu igru...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Još jedan side mission (mislim da treba neku N7 posadu spasit ili tako nešto) i idem riješit suicide mission.

Recruito sam sve, svi su loyal osim one jack jer sam morao birat između nje i mirande kada su se posvađale, da sam imao paragoon na max kao sada onda bi imao opciju da se nijedna ne naljuti na mene...

Bila je i druga svađa između quarianke i legion-a, eh to sam uspio riješit sa "plavim dijalogom".

Imam sve upgradeove broda istražene osim bolnice i duplo većeg "kanistera" za gorivo,a to mi ni netreba.

To spašavanje posade i jest dio suicide missiona, stoga ukoliko si sve ostalo riješio, navali na Omegu 4. Smijeh

"The harder the battle the sweet of jah victory."
15 godina
protjeran
Hyperion kaže...

hahaahahhaahaha   samo ti je š.....a na pameti!   I u STOu si po cijelom Spacedocku tažio  sedmu al ništ od te ljubavi aahahaha

16 godina
Mass Effect 2

SPOILERI

dakle vidim da neki pisu o smrti posade u suicide missionu - ne mora poginuti nitko

netko je iso na tu misiju nakon svega 18 sati igre - sumnjam da si upgreado brod i da su svi bili lojalni... ako i jesi onda si fakat fulo u odabiru zadataka za clanove tima

naime ne mora poginuti nitko... dapace ako ne pogine nitko onda dobijes achivement

meni je nazalost poginula Jack jer mi nije bila lojalna (nisam imao dosta paragona da ju smirim nakon sto sam ju odj. u onoj svadji) - ostavio sam ju da brani vrata... mozda da sam ju uzeo u borbu protiv larve... saznat cu uskoro, imam save, namjeravam se vratit i sve ih spasit (a i prec DLC-ove prije zadnje misije, sad sam ih nabavio)

EDIT:

@Paolo

da, slazem se s tobom u dosta toga sto si napisao... u prvom djelu se moglo birat koje oruzje i kada koristit, oruzja su se kupovala, oklop takodjer - vise je licilo na RPG

ovdje oruzja naprosto imas, upgreade placas, ali realno nevidljivi su, neprimjetni...

ja sam imao na kraju igre 3 assault puske (s time da je svaka bila upgreade predhodne, dakle nije imalo smisla koristit ista osim najbolje trenutno raspolozive, naspram RPG-a gdje se kombiniraju oruzja ovdje svako oruzje iste klase radi identicnu stvar, samo je neko jace neko slabije - ovo je vise FPS nego RPG stil)

jedina oruzja koja lice relativno na RPG su heavy weapons

skeniranje planeta je predugotrajno, upgreade te tehnologije nije donio nista znacajno, barem ja nisam primjetio... mogli su taj upgreade napravit da ti odma pokaze na planetu gdje ima kojeg elementa pa da onda samo te lokacije skeniras i odlucis sto skupit

armor je relativno ok napravljen, svaki dio ima nesto svoje, to i je ideja, ovdje je dano da se kombinira kakve bonuse zelim, iskreno opet mi je drazi iz jedinice podjela na light, med, heavy + neki dodatni bonusi.... vise je u RPG stilu, ali ni ovo nije bilo lose rjesenje (meni barem)

ok mi je ova stvar s klipovima... makar opet, to su termalni klipovi, nije bas u skladu s pricom... u jedinici, znaci radnja je 2 godine u proslosti oruzje se pregrijavalo i hladilo (sa vremenom) s unlimited municijom, ovdje je municija unlimited, ali se broj ispucanih metaka broji u kolicini nakupljene topline, i jedini nacin da se ona disipira je zamjena termalnog klipa.... li-la koliko tu pricu pusim nakon jedinice, pogotovo sto se toplina ne disipira sama od sebe vremenski pa da bi zamjena klipa samo bila upgreade onoga sto je u jedinici vidjeno, vec se klip bas MORA zamijenit...

s druge strane ti klipovi se spawnaju, dakle ako vam usfali "municije" prodjite smo mjestom gdje ste vec pokupili klip (pogotovo u vecim bitkama) i gotovo sigurno ce ponovo biti tamo

ima bonusa i nedostataka, prica je odlicna, neke elemente igre mogli su i bolje odradit... al opet, ciljali su malo vise na fps publiku imam osjecaj...

takodjer sto paolo kaze sa bionic i tech mocima, u filmekima su te moci toliko jake, jack i neki drugi ih spamaju i cuda rade s njima, u igri se svi vecinom baziraju na oruzjima, moci su vise kao podrska, u tom smislu ne vidim jasnu podjelu izmedju klasa, ok, nemaju svi pristup istim mocima, ali opet, koliko ih koristite? ja sam bio soldier i iskreno boostao sam samo tip municije... ko posebnu moc sam si uzeo jackov warp ammo - cinilo se daleko korisnije od svega ostalog

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 16:50 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
@robert
Jel grunt s tobom?
hmda
15 godina
protjeran
Slash 666 kaže...
@robert
Jel grunt s tobom?

nije, obično ako je potreban određeni lik za određenu misiju već mi bude odabran lik

pomogao si mi otišao sam na request new squad member i odabrao njega,  pa nitko nigdje nije rekao da on mora biti sa mnom...sad će reć ljudi tu da je to logično da mora biti......

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 17:18 (Robert-Je-Glup).
15 godina
neaktivan
Povedi ga i moći ćeš. Kak će mu dijagnosticirat bolest ak nije s tobom.
hmda
16 godina
protjeran
Mass Effect 2

Je tko shvatio da vas jedan varren koji je pokraj prodavača na Tuchanki slijedi ako ga nahranite.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

evo ja poceo danas igrat i kog da izaberem doktora mordina solusa ili onog ˝problematicnog˝ kojeg svi zele ubit i jel ima uopce neke velike veze?

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 17:45 (spaws).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kojeg god , oba dva budeš imal .

Ne znam kaj da napišem !
16 godina
protjeran
spaws kaže...

evo ja poceo danas igrat i kog da izaberem doktora mordina solusa ili onog ˝problematicnog˝ kojeg svi zele ubit i jel ima uopce neke velike veze?

pa možeš se vratit na omegu po solusa nakon što archangela spasiš

Stay a while and listen...
16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

...saznat cu uskoro, imam save, namjeravam se vratit i sve ih spasit (a i prec DLC-ove prije zadnje misije, sad sam ih nabavio)

DLC-ove mozes prelazit nakon sto obavis zadnju misiju, ne moras prije. Nakon zadnje misije se krenu izlistavati creditsi, kao i u svakoj igri, mozes ih prekinuti, onda te pita hoces "Continue" da nastavis igrati igru, dovrsis neke sporedne misije i DLC-ove prelazis ili "Main Menu" da krenes ispocetka.

15 godina
protjeran
Mass Effect 2

boga mazo, šta je ovo?! pobiše mi pola regruta a ja nisam mogao učiniti ništa da to spriječim! Pa koji k....c sam ih onda uopće regrutirao?!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mass Effect 2

Evo nekoliko screenova.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 2

Evo i ja završio igru. Riknula je jack (znam treba pisati "Riknuo je Jack",ali on je ona tj. žensko i nije mi je nimalo žao). Kraj je bio stvarno pre prelagan, teže mi je bilo na nekim misijama nego ovdje i to par puta teže. Ovo je sprdnja bila stvarno jest da igram na normal,ali svejedno. Da onaj lik liči na terminatora, no nisam skužio čemu bi to čudo točno pridonijelo??? Normandija ga uništi bez problema i da je fully operational.

Mislim da je jack riknula jer je ona tamo samo ležala na podu, za Mirandu nisam siguran baš jel preživjela??? Kada odlazi lik od one kapsule (samo 1 kapsula) vidi ostale članove posade i ako se dobro sjećam nisam vidio mirandu i jack-a tamo hmm

Ionako ću vratit save pa ću odabrat mirandu i recimo garrusa da idu samnom uništit postaju da budem 100% siguran da ću i dalje hebat mirandu u ME3Smijeh

Konačna ocjena : 9.6/10

Vjerovatno najbolja igra koju sam ikad igrao. Priča je ok, ali u prvom dijelu je bolja tu je minus. Drugi minus je nema mako-a, mene nije smetala ona loša fizika već mi je bilo zabavno. Treći minus je nema inventory-a, premalo oružja,ali preko toga mogu prijeći.

4. minus - gdje su sise???Viče Malo više golotinje u ME3. Ako se boje zbog dijece onda barem neka opcija prije nego ide sex scene recimo : " 18 or over 18, under 18". Za punoljetne punokrvna golotinja, a za maloljetne ovo što smo vidjeli u ME1 i ME2 i neka stave u ME3 teselaciju da nema onog cik cak na zaobljenjima jer ih AA nemože sredit dokraja jednostavno treba više poligona,ali naravno neće to napravit jer su već najavili da će ME3 biti gotov prije nego izađe novi XBOX,a to znači da će biti opet DX9.

Sada skidam DLC, pa ću još malo nešto prijeći i gotovo idem igrat avatar-a i ostale igre i naravno čekat ću ME3. Sumnjam da ću ME2 opet prelazit ,možda preko ljeta ako bude bilo vremena

Eh evo jedan spoiler!!!

Kraj je preheben, tisuće brodova istog oblika kao sovereign idu prema milky way-u (naša galaksija za noobove).Pitaj Boga kako ćemo uništiti te Reapere,možda ipak bolje napraviti backup i sa onim odabirom da ostaviš postaju na životu... Budem stavio na youtube kad nađem vremen neke isječke.

BTW: dao sam si truda i kupio sam si onaj medical bay, i ono što povećava kapacitet spremnika goriva za 50%. Preporučujem svima da upgrade-aju štitove, thanix cannone i oklop broda. Neznam šta bi se dogodilo da nema njih vjerovatno bi po jedan član posade umro svaku neistraženu stvar od te tri, i loyaliti probajte kod svih dobiti tako će vam manje crkavat te idiite dobrim putem (paragoon).

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 20:31 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
mesić555 kaže...

Je tko shvatio da vas jedan varren koji je pokraj prodavača na Tuchanki slijedi ako ga nahranite.

Da i može se za tebe boriti i ti se možeš kladiti na njega ili protiv njega.

Igra mi se crashala 3 puta tokom cijele igre, ništa posebno. Onaj autosave me spasio u tim slučajevima, šteta što toga nije bilo u 1.-om dijelu uštedilo bi mi bar 5h ponovnog prelaženja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 20:36 (Hyperion).
15 godina
protjeran
Mass Effect 2

evo završio igru i razgovarao sam s Mirandom al ništ od š...e, :)))) jbg trebao sam muškog lika izabrati......

Da..........igra je fenomenalna to mi je konačni dojam, ali ipak prelaka za prijeći, no priča je odlična i sad idem submissions raditi, možda bude nešt još od ove Mirande hahaaha

JA SAM MILOVAN DRAGO MI JE, A OVO JE DRAGAN JA SAM MILOVAN DRAGO MI JE, A OVO JE DRAGAN
PRELAGAN LIK, ČAK NIŠTA NI NE POKUŠAVA PRELAGAN LIK, ČAK NIŠTA NI NE POKUŠAVA
AJDDDDDDDDEEEEEEEE!!!!!!! AJDDDDDDDDEEEEEEEE!!!!!!!
KAK SAM LEPI KAK SAM LEPI
JA SAM MILOVAN DRAGO MI JE, A OVO JE DRAGAN JA SAM MILOVAN DRAGO MI JE, A OVO JE DRAGAN
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 20:48 (Robert-Je-Glup).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mass Effect 2

Hyperion kaže...
mesić555 kaže...

E to nisam shvatio.

SPOILER

Baš mi je bilo drago vidjet Wrexa kao vođu Urdnot klana. Baš mu paše biti vođa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 20:36 (mesić555).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mesić555 kaže...

Hyperion kaže...
mesić555 kaže...

E to nisam shvatio.

SPOILER

Baš mi je bilo drago vidjet Wrexa kao vođu Urdnot klana. Baš mu paše biti vođa.

A ono njegovo kameno prijestolje hehe

17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Moram napisati da sam malo razočaran sa sporednom misijom za Grunta. Ono, uđe se u vozilo od Krogana, zatim ide animacija i nakon toga borba u areni. Inače, dok je trajala animacije vožnje u vozilu od Krogana, cijeli taj krajolik je vrištao da ga se istraži, a kad ono ćorak. Igra previše linearna premda se radi o akcijskom rpg-u. Šteta.

Inače najjači lik u ME 2 je onaj ludi doktor. Izgleda kao neki komični sporedni lik iz akcijskog filma.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Da, stvarno je na Normal tezini prelagano. Ja mislio bit ce nesto zahtijevnija ova zadnja misija. Ono, Collectori, odatle se nitko nije vratio, velika frka se digla, a kad sam osao tamo, bez problema ih sve potamanio. Al to je opet dobro, barem znam da ovu igru mogu igrati na vecoj tezini :)

Evo ja sad bas DLC prelazim, ima jedna misija gdje odes na planet vidjeti ostate Normandye, stvarno je dirljivo, podsjeca me na ono kad gledas olupinu Titanica, heh, malo sam se previse uzivio u igru. :) I ima jedna misija sa Zaeedom.

Onda cu jos malo istrazivat planete i zezat se po svijetu, i onda cekanje Mass Effect 3.

Doduse, ako se ne varam, bit ce jos DLC-ova, tako da, bit ce super. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Jeste znali da i Garrus moze hodati po zraku? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Jeste znali da i Garrus moze hodati po zraku? :)

Svi mogu hodati po zraku. Na nekim planetima ako pažljivo gledaš vidjet ćeš da nekad tvoji suborci ne stoje točno na tlu, nego su par centimetara iznad tla.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
17 godina
Mass Effect 2

Evo onih scena.

Pogledajte šta piše na zadnjoj slici hahaha

Kada završite s igrom možete pozivati mirandu u svoj captain cabin.

Safe SEX Safe SEX
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Gdi ima za kupiti Mass Effect 2: Collectors Edition?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jedva čekam 2012. ME1,2,3 instalirani, i imat cu orgije koje će trajat tjednima. Muahah. Ljepo ću prenosit saveove. I opet. I opet. Mmmm
hmda
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice