League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.489.409
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Vise manje k**** da si oko iskopas xD mislim neke srebrni okvir maybeh i taku neku sitnicu :)
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Nadogradnja foruma {#} Mislim da će taj smajli biti najkorišteniji u ovoj temi {#}

jel samo ja nemogu više vidit ko je sve da TU i TD ili je svima tako 

Svima je to tako zbog nadogradnje foruma.

A patch koliko ja vidim još nije stigao. 

I'm changing and changing and with more time passing I'll be changing more. I'm not dissapointed anymore, just silent. Not unthinking, but reckless. Not unemotional, but emotional.'
15 godina
neaktivan
League Of Legends

sad sam prvi put na tribunal-u bio 2/11 sam pardon samo stavio toliko ima rageane djece koji ili krenu psovat i sve vrijeđat ilil krenu feedat a najviše mi smeta kad mi neki tamo mali od 10 godina kaže kid l2p 

0 3 hvala 1
16 godina
Aliser kaže...

koja glupost nemogu virovat... 

15 godina
slimyyy kaže...
Aliser kaže...

koja glupost nemogu virovat... 

To ti je da mozes trolat ekipu. Stavis svima TD pa nek pogadjaju tko je. {#}

Op Op Op Gangnam Style!!
14 godina
neaktivan
intel97 kaže...

sad sam prvi put na tribunal-u bio 2/11 sam pardon samo stavio toliko ima rageane djece koji ili krenu psovat i sve vrijeđat ilil krenu feedat a najviše mi smeta kad mi neki tamo mali od 10 godina kaže kid l2p 

a ti znas da on ima 10 godina i imas ga pravo zvat malim?

EUW. KaiseRxy EUNE:rudar
15 godina
League Of Legends

netko ima je*enu volju svima stavljat TD.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
3 10 hvala 1
12 godina
neaktivan
help help help

kad sam pravio acc stavio sam neki bzvzni email kojeg se uopce ne sjecam jer sam mislio da se necu zadrzati na ovoj igri dugo.Ali sad već imam 700 winowa normala i oko 300 rankeda  odigranih,nesto kupljenih skinova i 50-ak championa.Pa me zanima kako mogu promjeniti email adresu da stavim neku što znam..

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

0 5 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: help help help
WukongFtw kaže...

kad sam pravio acc stavio sam neki bzvzni email kojeg se uopce ne sjecam jer sam mislio da se necu zadrzati na ovoj igri dugo.Ali sad već imam 700 winowa normala i oko 300 rankeda  odigranih,nesto kupljenih skinova i 50-ak championa.Pa me zanima kako mogu promjeniti email adresu da stavim neku što znam..

Odi na leagueoflegends.com i tamo se ulogiraj, nakon toga odi na "My account"->"Change email"

I upišeš novu adresu i password.

two camels in a tiny car
12 godina
neaktivan
WukongFtw kaže...

odi na leagueoflegends.com, na vrhu sranice imas mjest di se ulogiraš, nokon toga opetna vrhu stranice imaš my acc, idi tamo te među opcijama odaberi change email.

Edit: sry nisam vidio da je vec odgovoreno.

Ke?!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 12:56 (chewbacca).
12 godina
neaktivan

hvala puno

17 godina
League Of Legends

Problem. Pokrenem igru i Play gumbic mi je sivi, ispod "server status" pise prvo UNAVAILABLE (crvenim slovima), nakon par sekundi se pojavi undefined.

Netko sa slicnim problemom? EUW.

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
0 3 hvala 1
12 godina
neaktivan
hvala takodjer
17 godina
neaktivan

Server Status - Unavailable
Our servers are currently offline for maintenance, or are experiencing technical difficulties. We're sorry for the inconvenience. Please try again later, or check the live server status updates below for more information. All XP and IP boosts are always extended for the length of any server instability or downtime.

Posted at: 10:00am

12.11.12 - End of Season 2: Ranked Queues Disabled Summoners, In preparation for the End of Season 2 Patch, we are disabling ranked queues earlier than normal at 20:00 UK time. This will aid us in streamlining tonight's patch implementation, which is expected to take longer than usual due to the processes involved in activating and distributing ranked rewards to eligible players. With the exception of Summoner Icons, all other rewards (forum badges, loading screen borders, profile trims, and the War Hero Janna skin) will be immediately available when the servers are re-opened. Thank you for your patience.
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
15 godina
League Of Legends

Do koliko sati na našoj vremenskoj zoni? 

0 2 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Može mi netko reći kakva je sivir po early/mid/late game-u.

I tražim preporuku nekog AD-a koji je dobar early, mid i late game, a pogotovo da je jak mid i late.

steam:hcplankton

0 2 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Hm, nisu li oni najavili neke promjene u džungli nakon ovog patcha? Nisam baš detaljno gledao, ali ne vidim nikakve promjene...

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 2 hvala 1
13 godina
neaktivan
guls kaže...

Hm, nisu li oni najavili neke promjene u džungli nakon ovog patcha? Nisam baš detaljno gledao, ali ne vidim nikakve promjene...

Ja vidim samo da nemogu uć u mrtvu igricu jer su sje*ali patch

13 godina
League Of Legends

Ja sam jutros uspio ući na jedno 10ak minuta, dok se nije sama porušila. Nikakve promjene u džungli ja nisam vidio, dapače, čak je i Madreds ostao u shopu :) Svrha ovog patcha je kaj točno?

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 2 hvala 1
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Problem. Pokrenem igru i Play gumbic mi je sivi, ispod "server status" pise prvo UNAVAILABLE (crvenim slovima), nakon par sekundi se pojavi undefined.

Kad dođeš na taj početni screen, na tipkovnici otipkaj there is no urf level ( bez razmaka ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
ukay1000 kaže...

Kad dođeš na taj početni screen, na tipkovnici otipkaj there is no urf level ( bez razmaka ).

da al dok to utipkas nisi na active patch nego na onom proslom

osim toga server su sad online, barem meni, treba cekat 12 minut da udjes u queue

League of Legends EU West: Dmanz
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 15:40 (dmanz).
14 godina
neaktivan

Jesam li sto dobro propustio. Naime uzeo sam si malu stanku da si razbistrim glavu i promislim malo... Pa me sad zanima ima li sta novog, i sta se sve mjenja u patchu.

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Blizek kaže...
ukay1000 kaže...

osim toga server su sad online, barem meni, treba cekat 12 minut da udjes u queue

i kak da stavim onda na novi patch

16 godina
neaktivan
Keops kaže...

Može mi netko reći kakva je sivir po early/mid/late game-u.

I tražim preporuku nekog AD-a koji je dobar early, mid i late game, a pogotovo da je jak mid i late.

early game solidna,mid game isto,late jedna od najjačih zbog ulte,problem joj je nizak range pa se mora čuvat. Jak champion,al težak za igrat kak treba.

Ad koji ti je dobar u svim djelovima game prventsveno corki i draven,ali i graves i mf. Ak hočeš baš čisti late game champione onda vayne i kog al oni nisu toliko jaki u early game.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 15:44 (death_zombi).
15 godina
neaktivan
Toddili kaže...
dmanz kaže...
Blizek kaže...
ukay1000 kaže...

i kak da stavim onda na novi patch

ma sam ti to upisi nisam ja siguran za to, al ne vidim potrebu, meni radi normalno bez da sam ikaj upisal

League of Legends EU West: Dmanz
17 godina
neaktivan
League Of Legends

I kaj kad upise thereisnourflevel...

Samo ce moci uci u PvPnet zadnje inst. verzije, al ak je server offline kaj ti to znaci...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
FlyBoy kaže...

I kaj kad upise thereisnourflevel...

Samo ce moci uci u PvPnet zadnje inst. verzije, al ak je server offline kaj ti to znaci...

online je server, to upišeš kad je server busy

12 godina
protjeran
League Of Legends

daj igram sad tu s ekipom od 2k elo i prelijepo izgleda ovo kaj je oko njih i ja bi to a bas mi je zao kaj sam bio glup i kaj nisam postivao summoner code :( i htio bi se ispricat ekipi ovdje na bugu zbog mojih glupih postova {#}

0 1 hvala 0
17 godina
League Of Legends

kako netko trolla sa TD {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 17:35 (doktor1).
Moj PC  
3 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

zavrsio drugu sezonu sa platinum, na summoner profilu imam onak platinum okvir i ikonicu a na loading screenu imam gold <.<

http://de.xfire.com/profile/mp14isback/screenshots/?view#96673091
Moj PC  
0 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice