- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Nadogradnja foruma Mislim da će taj smajli biti najkorišteniji u ovoj temi
jel samo ja nemogu više vidit ko je sve da TU i TD ili je svima tako
Svima je to tako zbog nadogradnje foruma.
A patch koliko ja vidim još nije stigao.
sad sam prvi put na tribunal-u bio 2/11 sam pardon samo stavio toliko ima rageane djece koji ili krenu psovat i sve vrijeđat ilil krenu feedat a najviše mi smeta kad mi neki tamo mali od 10 godina kaže kid l2p
koja glupost nemogu virovat...
koja glupost nemogu virovat...
To ti je da mozes trolat ekipu. Stavis svima TD pa nek pogadjaju tko je.
sad sam prvi put na tribunal-u bio 2/11 sam pardon samo stavio toliko ima rageane djece koji ili krenu psovat i sve vrijeđat ilil krenu feedat a najviše mi smeta kad mi neki tamo mali od 10 godina kaže kid l2p
a ti znas da on ima 10 godina i imas ga pravo zvat malim?
netko ima je*enu volju svima stavljat TD.
kad sam pravio acc stavio sam neki bzvzni email kojeg se uopce ne sjecam jer sam mislio da se necu zadrzati na ovoj igri dugo.Ali sad već imam 700 winowa normala i oko 300 rankeda odigranih,nesto kupljenih skinova i 50-ak championa.Pa me zanima kako mogu promjeniti email adresu da stavim neku što znam..
kad sam pravio acc stavio sam neki bzvzni email kojeg se uopce ne sjecam jer sam mislio da se necu zadrzati na ovoj igri dugo.Ali sad već imam 700 winowa normala i oko 300 rankeda odigranih,nesto kupljenih skinova i 50-ak championa.Pa me zanima kako mogu promjeniti email adresu da stavim neku što znam..
Odi na leagueoflegends.com i tamo se ulogiraj, nakon toga odi na "My account"->"Change email"
I upišeš novu adresu i password.
odi na leagueoflegends.com, na vrhu sranice imas mjest di se ulogiraš, nokon toga opetna vrhu stranice imaš my acc, idi tamo te među opcijama odaberi change email.
Edit: sry nisam vidio da je vec odgovoreno.
hvala puno
Problem. Pokrenem igru i Play gumbic mi je sivi, ispod "server status" pise prvo UNAVAILABLE (crvenim slovima), nakon par sekundi se pojavi undefined.
Netko sa slicnim problemom? EUW.
Server Status - Unavailable
Our servers are currently offline for maintenance, or are experiencing technical difficulties. We're sorry for the inconvenience. Please try again later, or check the live server status updates below for more information. All XP and IP boosts are always extended for the length of any server instability or downtime.
Posted at: 10:00am
12.11.12 - End of Season 2: Ranked Queues Disabled Summoners, In preparation for the End of Season 2 Patch, we are disabling ranked queues earlier than normal at 20:00 UK time. This will aid us in streamlining tonight's patch implementation, which is expected to take longer than usual due to the processes involved in activating and distributing ranked rewards to eligible players. With the exception of Summoner Icons, all other rewards (forum badges, loading screen borders, profile trims, and the War Hero Janna skin) will be immediately available when the servers are re-opened. Thank you for your patience.

Do koliko sati na našoj vremenskoj zoni?
Može mi netko reći kakva je sivir po early/mid/late game-u.
I tražim preporuku nekog AD-a koji je dobar early, mid i late game, a pogotovo da je jak mid i late.
Hm, nisu li oni najavili neke promjene u džungli nakon ovog patcha? Nisam baš detaljno gledao, ali ne vidim nikakve promjene...
Hm, nisu li oni najavili neke promjene u džungli nakon ovog patcha? Nisam baš detaljno gledao, ali ne vidim nikakve promjene...
Ja vidim samo da nemogu uć u mrtvu igricu jer su sje*ali patch
Ja sam jutros uspio ući na jedno 10ak minuta, dok se nije sama porušila. Nikakve promjene u džungli ja nisam vidio, dapače, čak je i Madreds ostao u shopu :) Svrha ovog patcha je kaj točno?
Problem. Pokrenem igru i Play gumbic mi je sivi, ispod "server status" pise prvo UNAVAILABLE (crvenim slovima), nakon par sekundi se pojavi undefined.
Kad dođeš na taj početni screen, na tipkovnici otipkaj there is no urf level ( bez razmaka ).
Kad dođeš na taj početni screen, na tipkovnici otipkaj there is no urf level ( bez razmaka ).
da al dok to utipkas nisi na active patch nego na onom proslom
osim toga server su sad online, barem meni, treba cekat 12 minut da udjes u queue
Jesam li sto dobro propustio. Naime uzeo sam si malu stanku da si razbistrim glavu i promislim malo... Pa me sad zanima ima li sta novog, i sta se sve mjenja u patchu.
osim toga server su sad online, barem meni, treba cekat 12 minut da udjes u queue
i kak da stavim onda na novi patch
Može mi netko reći kakva je sivir po early/mid/late game-u.
I tražim preporuku nekog AD-a koji je dobar early, mid i late game, a pogotovo da je jak mid i late.
early game solidna,mid game isto,late jedna od najjačih zbog ulte,problem joj je nizak range pa se mora čuvat. Jak champion,al težak za igrat kak treba.
Ad koji ti je dobar u svim djelovima game prventsveno corki i draven,ali i graves i mf. Ak hočeš baš čisti late game champione onda vayne i kog al oni nisu toliko jaki u early game.
i kak da stavim onda na novi patch
ma sam ti to upisi nisam ja siguran za to, al ne vidim potrebu, meni radi normalno bez da sam ikaj upisal
I kaj kad upise thereisnourflevel...
Samo ce moci uci u PvPnet zadnje inst. verzije, al ak je server offline kaj ti to znaci...

I kaj kad upise thereisnourflevel...
Samo ce moci uci u PvPnet zadnje inst. verzije, al ak je server offline kaj ti to znaci...
online je server, to upišeš kad je server busy
daj igram sad tu s ekipom od 2k elo i prelijepo izgleda ovo kaj je oko njih i ja bi to a bas mi je zao kaj sam bio glup i kaj nisam postivao summoner code :( i htio bi se ispricat ekipi ovdje na bugu zbog mojih glupih postova
zavrsio drugu sezonu sa platinum, na summoner profilu imam onak platinum okvir i ikonicu a na loading screenu imam gold <.<