- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Steta sto nije duze trajalo :D
Meni taj 3v3 i nije neka referenca... Uvijek kad igram 3v3 pwnam, al ono baš pošteno, tipa 0-1-2 smrti i daleko najviše killova u timu.
Dok u 5v5 je druga priča.
O hebem ti krv vise i debilima,2 runde za redom ili rade KS ili feed i to je to sto znaju.
O hebem ti krv vise i debilima,2 runde za redom ili rade KS ili feed i to je to sto znaju.
Zato igraj arranged ;) nick : madman18
Zato igraj arranged ;) nick : madman18
Server : US :)
dajte kaj svi igraju eu :((
jel tko na us??
jel tko na us??
Mislim da samo ti i ja igramo na US.Kada bi prelazio na EU mislim da bi mi bilo glupo skupljat cca (25-50 k Ipa? ) jer fakat na ovom accu imam brdo rune-ova(cak i koje mi netrebaju i visak zesci) i dost likova a na EU imam nes malo (lvl 23).
jel tko na us??
pa necemo izdati kontinent :D
Instalirao sam igru,i sad on pise da restartam aplikaciju zato launcher naisao na gresku.I sad ja sam to restarta par puta i koomp,al' nis.
Instalirao sam igru,i sad on pise da restartam aplikaciju zato launcher naisao na gresku.I sad ja sam to restarta par puta i koomp,al' nis.
tak je i meni bilo do zadnjeg patcha, ja sam ponovno instaliro i radilo mi je onda, to ti pise i tu:
tak je i meni bilo do zadnjeg patcha, ja sam ponovno instaliro i radilo mi je onda, to ti pise i tu:
http://kb.leagueoflegends.com/questions/8/The+launcher+has+experienced+an+error+please+restart+the+application
win7??
http://kb.leagueoflegends.com/questions/8/The+launcher+has+experienced+an+error+please+restart+the+application
win7??
ja imam win7 i reinstaliro sam igru i radi
Ja sam imao isti problem, morao sam izbrisati apsolutno sve vezano sa LoL, skinuti setup nanovo, i sve nanovo instalirati.
Ja sam imao isti problem, morao sam izbrisati apsolutno sve vezano sa LoL, skinuti setup nanovo, i sve nanovo instalirati.
potpisujem, i ja sam tako rijesio svoj problem,isto win 7, i radilo je nakon brisanja svega sa "lol" u imenu xD
krv je dosla na eu :D weeeeeeeee

Krv je dosla skupa s patchem, napokon! :D
Gledam kako ljudi buildaju garena, iako imaju 1-2 tenka u timu vec.. stavljaju frozen mallet, 2 sunfirea, svasta nesto..
I onda sam pogledao jedan build s kojim imam 1-2 smrti max i uglavnom sam carry u timu, ja ga ovako zapocnem:
Masteries 13-17-0, u offense stavim 3% cd, 4% att speed i 15% spell pen., u defense popunim dodge i za 60 hp-a.
Rune su mi - 20% att. speed (+4%) i 10% crit. chance (+2%)
Prvo sta uzmem je Ruby Crystal, da imam dosta hp-a na pocetku i da mi pasiv sto bolje djeluje.
Ovdje uglavnom imam ili fb ili assist, mozda cak i 2.. nakon sta dodem lvl 6 probam koji gank i to isto uglavnom uspije. Vratim se, nadogradim crystal na phage, uzmem zeal i buce.
Opet sam u laneu do 11 lvl-a i dotad mi je score uglavnom 7 killeva i par assistova, mozda 1-2 smrti max.
Spojim boots of swiftness i giant's belt. Kad skupim dovoljno para dovrsim frozen mallet, i onda za par minuta skupim za phantom dancer i kupim avarice blade. Ovdje uglavnom zavrsi igra.
Par puta se desilo da sam dovrsio build, pa je to izgledalo ovako:
Boots of swiftness
Frozen Mallet
Phantom Dancer
Infinity Edge
Youmuu's Ghostblade
Iso bi na jos 1 infinity edge, al tesko je vjerojatno da cete skupit toliko para.
Sa ovim buildom, uz samo 1 hp item, garen je ubojica. E skill na 5 lvl-u radi toliko dmg-a da je to smijesno.. ez/teemo padne na manje od 1/4 hp-a samo kad ukljucim e skill.
I ovaj build bi trebali ljudi koristit, a ne tenkat garena koji ima ogroman dmg output ako imate dovoljno crit. chance. Prije 4-5 dana sam odigra odlican game, u timu su mi bili amumu i miss f. (ostalih se ne sjecam bas) i u team fightu amumu stuna, ja e skill i miss f ulti i ako kojim slucajem tko izade, prelako hvatate zbog phantoma i boots of swiftness (skupa sa q skillom) i ulti na njega..
pozz evo me natrag
Ja sam koristio krv pomoću onih američkih file-ova, ali ovo je super kaj je sad prava stvar tu, jer mi je Vladimira bilo nezamislivo igrati bez krvi....
kupio mordea sad ce prvi match s njim

krv ko da je gnjila bila pa nije zabavno bilo ali ovo minioni sto prsnu u komade mi se nesvida ljepse je prijebilo ono
EDIT:MORDE FTW
Igrica ne stalno odusevljava i ja sam kupio mordea i on mi je presavrsen,nego imam pitanje prijatelju se svidje igra i zeli je zaigrati ali je ne zeli skinuti sa neta zato sto nema dovoljno prometa;i sada jel mu ja mogu sa svoga compa prebaciti setup i sve patcheve sto su do sada bili.Molim pomoc hitno mi je.
Edit:I na kakvu krv mislite?
Igrica ne stalno odusevljava i ja sam kupio mordea i on mi je presavrsen,nego imam pitanje prijatelju se svidje igra i zeli je zaigrati ali je ne zeli skinuti sa neta zato sto nema dovoljno prometa;i sada jel mu ja mogu sa svoga compa prebaciti setup i sve patcheve sto su do sada bili.Molim pomoc hitno mi je.
Edit:I na kakvu krv mislite?
sto se tice download mozes downloadanu osnovnu igru ti jest install exe a patcheve mora sam skinut preko auto patcher
krv nije bila prije jer sad primjetis ak vidis vlada u poolu da pool svijetlo crven ko krv a prije bio crn ,i minioni kad ih ubijes da se na komade deru
HOCE KO JEDNU
igrat
Aha znaci on ce morati skinuti sve patcheve sto su do sada izasli a bas cu sada to vidjeti za minonima prije je bilo ok kad samo padnu i nestanu,a najbolji score sa mordeom je bio oko 13/2/11,i kako vi uzomate screemshot ja uzimam sa pritn screen ali bude mlo je ima kakav bolji nacin.hvala
Aha znaci on ce morati skinuti sve patcheve sto su do sada izasli a bas cu sada to vidjeti za minonima prije je bilo ok kad samo padnu i nestanu,a najbolji score sa mordeom je bio oko 13/2/11,i kako vi uzomate screemshot ja uzimam sa pritn screen ali bude mlo je ima kakav bolji nacin.hvala
xfire ili fraps tvoj izbor
Moze neki dobri itemi za Malzahara?
dorans ring >sorcerer shoes>rylais>zhonyas>ROA> dalje zavisi od protivnickog teama hoces li nesto mpen ili ces jos ap stackat
Sa frapsom mogu pokusati a sa xf ne moze zato sto nidi u igri kad ti na karju partije pokaze score.A meni se igra ode se samo okupati pa dodem dodaje me na pvp.net ime je:scarface797
Ajde molim vas, ekipa ako ste danas tokom veceri slobodni da jednu normalnu 5v5 bacimo.. po mogucnosti da ste 20-30lvl
nick mi je weirdek