League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.500.306
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Steta sto nije duze trajalo :D

Get out to life!NOW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
fico_1504 kaže...

Steta sto nije duze trajalo :D

Meni taj 3v3 i nije neka referenca... Uvijek kad igram 3v3 pwnam, al ono baš pošteno, tipa 0-1-2 smrti i daleko najviše killova u timu.

Dok u 5v5 je druga priča. Smijeh

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
16 godina
League Of Legends

O hebem ti krv vise i debilima,2 runde za redom ili rade KS ili feed i to je to sto znaju.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

O hebem ti krv vise i debilima,2 runde za redom ili rade KS ili feed i to je to sto znaju.

Zato igraj arranged ;) nick : madman18

Music is my life :)
16 godina
makaweli kaže...
Fake_Alert kaže...

Zato igraj arranged ;) nick : madman18

Server : US :)

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
15 godina
protjeran
League Of Legends

dajte kaj svi igraju eu :((

jel tko na us??

xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
danfa123 kaže...

jel tko na us??

Mislim da samo ti i ja igramo na US.Kada bi prelazio na EU mislim da bi mi bilo glupo skupljat cca (25-50 k Ipa? ) jer fakat na ovom accu imam brdo rune-ova(cak i koje mi netrebaju i visak zesci) i dost likova a na EU imam nes malo (lvl 23).

15 godina
danfa123 kaže...

jel tko na us??

pa necemo izdati kontinent :D

XFIRE; mypet
15 godina

Instalirao sam igru,i sad on pise da restartam aplikaciju zato launcher naisao na gresku.I sad ja sam to restarta par puta i koomp,al' nis.

16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Instalirao sam igru,i sad on pise da restartam aplikaciju zato launcher naisao na gresku.I sad ja sam to restarta par puta i koomp,al' nis.

tak je i meni bilo do zadnjeg patcha, ja sam ponovno instaliro i radilo mi je onda, to ti pise i tu:

http://kb.leagueoflegends.com/questions/8/The+launcher+has+experienced+an+error+please+restart+the+application

15 godina
protjeran
Pinc kaže...
ivanoile kaže...

tak je i meni bilo do zadnjeg patcha, ja sam ponovno instaliro i radilo mi je onda, to ti pise i tu:

http://kb.leagueoflegends.com/questions/8/The+launcher+has+experienced+an+error+please+restart+the+application

win7??

xDDD
16 godina
neaktivan
danfa123 kaže...
Pinc kaže...
ivanoile kaže...

win7??

ja imam win7 i reinstaliro sam igru i radi

17 godina
League Of Legends

Ja sam imao isti problem, morao sam izbrisati apsolutno sve vezano sa LoL, skinuti setup nanovo, i sve nanovo instalirati. Viče

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Ja sam imao isti problem, morao sam izbrisati apsolutno sve vezano sa LoL, skinuti setup nanovo, i sve nanovo instalirati. Viče

potpisujem, i ja sam tako rijesio svoj problem,isto win 7, i radilo je nakon brisanja svega sa "lol" u imenu xD

Mundus Vult Decipi! / Memento Mori!
16 godina
protjeran
League Of Legends

krv je dosla na eu :D weeeeeeeee

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sto dosao je novi patch s ovim brutalnim bufovima? Il si si namjestio krv pomocu one fore sa premjestanjem filova od us servera?
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Krv je dosla skupa s patchem, napokon! :D

Gledam kako ljudi buildaju garena, iako imaju 1-2 tenka u timu vec.. stavljaju frozen mallet, 2 sunfirea, svasta nesto..

I onda sam pogledao jedan build s kojim imam 1-2 smrti max i uglavnom sam carry u timu, ja ga ovako zapocnem:

Masteries 13-17-0, u offense stavim 3% cd, 4% att speed i 15% spell pen., u defense popunim dodge i za 60 hp-a.

Rune su mi - 20% att. speed (+4%) i 10% crit. chance (+2%)

Prvo sta uzmem je Ruby Crystal, da imam dosta hp-a na pocetku i da mi pasiv sto bolje djeluje.

Ovdje uglavnom imam ili fb ili assist, mozda cak i 2.. nakon sta dodem lvl 6 probam koji gank i to isto uglavnom uspije. Vratim se, nadogradim crystal na phage, uzmem zeal i buce.

Opet sam u laneu do 11 lvl-a i dotad mi je score uglavnom 7 killeva i par assistova, mozda 1-2 smrti max.

Spojim boots of swiftness i giant's belt. Kad skupim dovoljno para dovrsim frozen mallet, i onda za par minuta skupim za phantom dancer i kupim avarice blade. Ovdje uglavnom zavrsi igra.

Par puta se desilo da sam dovrsio build, pa je to izgledalo ovako:

Boots of swiftness

Frozen Mallet

Phantom Dancer

Infinity Edge

Youmuu's Ghostblade

Iso bi na jos 1 infinity edge, al tesko je vjerojatno da cete skupit toliko para.

Sa ovim buildom, uz samo 1 hp item, garen je ubojica. E skill na 5 lvl-u radi toliko dmg-a da je to smijesno.. ez/teemo padne na manje od 1/4 hp-a samo kad ukljucim e skill.

I ovaj build bi trebali ljudi koristit, a ne tenkat garena koji ima ogroman dmg output ako imate dovoljno crit. chance. Prije 4-5 dana sam odigra odlican game, u timu su mi bili amumu i miss f. (ostalih se ne sjecam bas) i u team fightu amumu stuna, ja e skill i miss f ulti i ako kojim slucajem tko izade, prelako hvatate zbog phantoma i boots of swiftness (skupa sa q skillom) i ulti na njega..

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 10:27 (puls4R).

2 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

pozz evo me natrag 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Ja sam koristio krv pomoću onih američkih file-ova, ali ovo je super kaj je sad prava stvar tu, jer mi je Vladimira bilo nezamislivo igrati bez krvi.... 

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

kupio mordea sad ce prvi match s njim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unimatrix hah razumijem te xD kad sam igrao vladu bez tog "patcha" na eu bas mi nekak cudno bilo :S
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
15 godina
League Of Legends

krv ko da je gnjila bila pa nije zabavno bilo ali ovo minioni sto prsnu u komade mi se nesvida ljepse je prijebilo ono 

EDIT:MORDE FTW

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 12:28 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Igrica ne stalno odusevljava i ja sam kupio mordea i on mi je presavrsen,nego imam pitanje prijatelju se svidje igra i zeli je zaigrati ali je ne zeli skinuti sa neta zato sto nema dovoljno prometa;i sada jel mu ja mogu sa svoga compa prebaciti setup i sve patcheve sto su do sada bili.Molim pomoc hitno mi je.

Edit:I na kakvu krv mislite?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 19:10 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
scarface797 kaže...

Igrica ne stalno odusevljava i ja sam kupio mordea i on mi je presavrsen,nego imam pitanje prijatelju se svidje igra i zeli je zaigrati ali je ne zeli skinuti sa neta zato sto nema dovoljno prometa;i sada jel mu ja mogu sa svoga compa prebaciti setup i sve patcheve sto su do sada bili.Molim pomoc hitno mi je.

Edit:I na kakvu krv mislite?

sto se tice download mozes downloadanu osnovnu igru ti jest install exe a patcheve mora sam skinut preko auto patcher

krv nije bila prije jer sad primjetis ak vidis vlada u poolu da pool svijetlo crven ko krv a prije bio crn ,i minioni kad ih ubijes da se na komade deru

15 godina
League Of Legends

HOCE KO JEDNU 

igrat 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Aha znaci on ce morati skinuti sve patcheve sto su do sada izasli a bas cu sada to vidjeti za minonima prije je bilo ok kad samo padnu i nestanu,a najbolji score sa mordeom je bio oko 13/2/11,i  kako vi uzomate screemshot ja uzimam sa pritn screen ali bude mlo je ima kakav bolji nacin.hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
scarface797 kaže...

Aha znaci on ce morati skinuti sve patcheve sto su do sada izasli a bas cu sada to vidjeti za minonima prije je bilo ok kad samo padnu i nestanu,a najbolji score sa mordeom je bio oko 13/2/11,i  kako vi uzomate screemshot ja uzimam sa pritn screen ali bude mlo je ima kakav bolji nacin.hvala

xfire ili fraps tvoj izbor

15 godina
Fake_Alert kaže...

Moze neki dobri itemi za Malzahara?

dorans ring >sorcerer shoes>rylais>zhonyas>ROA> dalje zavisi od protivnickog teama hoces li nesto mpen ili ces jos ap  stackat

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sa frapsom mogu pokusati a sa xf ne moze zato sto nidi u igri kad ti na karju partije pokaze score.A meni se igra ode se samo okupati pa dodem dodaje me na pvp.net ime je:scarface797

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajde molim vas, ekipa ako ste danas tokom veceri slobodni da jednu normalnu 5v5 bacimo.. po mogucnosti da ste 20-30lvl

nick mi je weirdek

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice