danfa sta da kazem nego da si glup, dobio je noobove, ili sta ja znam kakve ljude, i ovaj stakor je to iskoristio, i kad je imao vec negdje oko 15 killova, lako mu je dalje bilo, kad je imao damage-a ko dr3ka.
ma njubare i nemoj se vrijedat
danfa sta da kazem nego da si glup, dobio je noobove, ili sta ja znam kakve ljude, i ovaj stakor je to iskoristio, i kad je imao vec negdje oko 15 killova, lako mu je dalje bilo, kad je imao damage-a ko dr3ka.
A kk coece ne vidim zasto je toliko boljem igracu od nas stalo da mi znamo da smo njubare....
de neigra niko 10 h na dan ko ti
A kk coece ne vidim zasto je toliko boljem igracu od nas stalo da mi znamo da smo njubare....
reko sam ti da si njub zato jer ste me nazivcirali
ma ono je fkt los rezultat
Nemoj se hvalit s tim :) ipak si poginio 16 puta vise vec ostali u teamu...
Zanima me jel mogo 1v5? :)
koji k urac sa LoL US
nemozemo uci u igricu ping 999
Neznam
Mi taman da čemo uć u bazu rušimo turret i on izleti iz steltha i napravi quadro kill, ubio je i petog kasnije. Malo mu je pomogao onaj njegov
koji k urac sa LoL US
da nestavljaju novu mapu pa steka
koji k urac sa LoL US
da nestavljaju novu mapu pa steka
Mislim da bi najavili prije...
ma na test realm pa se ni nezna nego tek sedmicu kasnije kazu da je testirana i izlazi tada tada
EDIT :kako smo ja i cobanac sinoc neke nubove na twisted treeline ownali u 15 minuta zavrsili
evo upravo sam skinuo LoL i sad cekam updejtove ...
nadam se da cu ga moci pokrenuti na ovoj staroj kanti :S
Koji heroj je po vama bolji : Shen ili Singed. Računajte da idem na tank build :)
shen
singed
shen
singed
Haha, može li neko objašnjenje?
shen moze primiti veci damage i uz to moze imati puno killova
singed je vise kao support(ap)
Sa shenom mozes skupit par killeva bez problema, i ulti mu je jako koristan za team fightove ili za gankove..
S druge strane singed je tenk koji rijetko skuplja killeve, al ga je tesko ubit, pogotovo kad upali ulti.. Njegov e skill je isto koristan, pogotovo u early gameu.
Moja preporuka isto shen
jedanput sam imao 30-0-40 sa shenom al nemogu naci sliku ;((
ko je premade da napravimo neku ekipu ili ako vec postoji neka ekipa da se uguran, puna kapa mi je vise faila na matchmakingu, ingame nick:nemaga
eu server btw
ko je premade da napravimo neku ekipu ili ako vec postoji neka ekipa da se uguran, puna kapa mi je vise faila na matchmakingu, ingame nick:nemaga
eu server btw
može, dodat ću te, a jel imaš skype ili team speak jer je tako puno lakše
neman trenutno slusalice ali sredin to sutra..
meni je nick Srky, imam skype, srky.du :)
Eh sad imam pare i zanima me dali da se strpim i ustedim jos 3150 ip-a i kupim kog mawa ili da lupim mordekaiser-a? Sta je isplatljivije po vama?
evo doda san vas sve, i još napišite svi nick od skype-a ode pa ću vas sutra dodat :)
@Cobanac: nisan igra sa mawon al kaiser ti je odličan samo šta triba naučit dobro igrat sa njin, nije baš lako
ja bi cuvao za kog mawa
EDIT:zapravo ja bi kupio ezreala ali kog maw je bolji tu imas pantheona i chogath kao melee champione treba imat ranged za svaku situaciju
Jao, kak me to zivcira, zavrsio jednu igru sa rammusom, rasturali smo cijelo vrijeme, stvarno mi dobro islo sa rammusom, makar smo imali sonu u ekipi koja je samo feedala. I prođe oko 15 minuta, i ovom liku sa sonom komp zasteka, i on nestane. I na kraju izgubili radi njega protiv noobova.
Imao sam score sa Rammusom 14/4/20 kad je sona nestala, i na kraju zavrsio sa 18/10/26, ovih 6 puta sam krepo jednostavno u group fightima jer smo bili jedan manje, inace mi nisu mogli nista puno.
Najgore stvar je sto je sona moj frend, mislim znam ga iz jedne druge igre, i onda ovak zahebe nas, ja i drunkalot (frend iz hr isto) smo rasturali ozbiljno, al kod levela 18 ne mozes pobijedit 4 vs 5 ak su ovi dovoljno pametni samo da se drze skupa.
http://i1033.photobucket.com/albums/a420/Tommehman/Untitled.png
Jao, kak me to zivcira, zavrsio jednu igru sa rammusom, rasturali smo cijelo vrijeme, stvarno mi dobro islo sa rammusom, makar smo imali sonu u ekipi koja je samo feedala. I prođe oko 15 minuta, i ovom liku sa sonom komp zasteka, i on nestane. I na kraju izgubili radi njega protiv noobova.
Imao sam score sa Rammusom 14/4/20 kad je sona nestala, i na kraju zavrsio sa 18/10/26, ovih 6 puta sam krepo jednostavno u group fightima jer smo bili jedan manje, inace mi nisu mogli nista puno.
Najgore stvar je sto je sona moj frend, mislim znam ga iz jedne druge igre, i onda ovak zahebe nas, ja i drunkalot (frend iz hr isto) smo rasturali ozbiljno, al kod levela 18 ne mozes pobijedit 4 vs 5 ak su ovi dovoljno pametni samo da se drze skupa.
http://i1033.photobucket.com/albums/a420/Tommehman/Untitled.png
jbg to je tako a hej poslije sto uzmem eza trazit cu tenka shen ili rammus
Dodajte me: weirdek - EU server
jedno noob pitanje ja nezam kako ljude dodat osim poslije matcha odem na njihov profil pa sta dalje