League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.501.223
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
protjeran
RE: League Of Legends
null kaže...

danfa sta da kazem nego da si glup, dobio je noobove, ili sta ja znam kakve ljude, i ovaj stakor je to iskoristio, i kad je imao vec negdje oko 15 killova, lako mu je dalje bilo, kad je imao damage-a ko dr3ka.

ma njubare i nemoj se vrijedat

xDDD
15 godina
neaktivan
danfa123 kaže...
null kaže...

danfa sta da kazem nego da si glup, dobio je noobove, ili sta ja znam kakve ljude, i ovaj stakor je to iskoristio, i kad je imao vec negdje oko 15 killova, lako mu je dalje bilo, kad je imao damage-a ko dr3ka.

A kk coece ne vidim zasto je toliko boljem igracu od nas stalo da mi znamo da smo njubare....

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
15 godina
danfa123 kaže...
null kaže...

de neigra niko 10 h na dan ko ti Viče

15 godina
protjeran
Cobanac kaže...
danfa123 kaže...
null kaže...

A kk coece ne vidim zasto je toliko boljem igracu od nas stalo da mi znamo da smo njubare....

reko sam ti da si njub zato jer ste me nazivcirali

ma ono je fkt los rezultat

xDDD
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
Pogledajte skor: 60 killeva

Nemoj se hvalit s tim :) ipak si poginio 16 puta vise vec ostali u teamu...

Zanima me jel mogo 1v5? :)

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1
15 godina
protjeran
League Of Legends

koji k urac sa LoL US

nemozemo uci u igricu ping 999

xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Neznam

Mi taman da čemo uć u bazu rušimo turret i on izleti iz steltha i napravi quadro kill, ubio je i petog kasnije. Malo mu je pomogao onaj njegov

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
danfa123 kaže...

koji k urac sa LoL US

da nestavljaju novu mapu pa steka

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
danfa123 kaže...

koji k urac sa LoL US

da nestavljaju novu mapu pa steka

Mislim da bi najavili prije...

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
15 godina
League Of Legends

ma  na test realm pa se ni nezna  nego tek sedmicu kasnije kazu da je testirana i izlazi tada tada

EDIT :kako smo ja i cobanac sinoc neke nubove na twisted treeline ownali u 15 minuta zavrsili

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 23:35 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

evo upravo sam skinuo LoL i sad cekam updejtove ...

nadam se da cu ga moci pokrenuti na ovoj staroj kanti :S

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji heroj je po vama bolji  : Shen ili Singed. Računajte da idem na tank build :)

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

shen

xDDD

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

singed 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
danfa123 kaže...

shen

hari85 kaže...

singed 

Haha, može li neko objašnjenje?

Music is my life :)
15 godina
protjeran
League Of Legends

shen moze primiti veci damage i uz to moze imati puno killova

singed je vise kao support(ap)

xDDD

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sa shenom mozes skupit par killeva bez problema, i ulti mu je jako koristan za team fightove ili za gankove..

S druge strane singed je tenk koji rijetko skuplja killeve, al ga je tesko ubit, pogotovo kad upali ulti.. Njegov e skill je isto koristan, pogotovo u early gameu.

Moja preporuka isto shen

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
League Of Legends

jedanput sam imao 30-0-40 sa shenom al nemogu naci sliku ;((

xDDD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ko je premade da napravimo neku ekipu ili ako vec postoji neka ekipa da se uguran, puna kapa mi je vise faila na matchmakingu, ingame nick:nemaga

eu server btw

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 16:19 (nemaga1).

0 0 hvala 0
16 godina
nemaga1 kaže...

ko je premade da napravimo neku ekipu ili ako vec postoji neka ekipa da se uguran, puna kapa mi je vise faila na matchmakingu, ingame nick:nemaga

eu server btw

može, dodat ću te, a jel imaš skype ili team speak jer je tako puno lakše

15 godina
neaktivan
League Of Legends

neman trenutno slusalice ali sredin to sutra..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni je nick Srky, imam skype, srky.du :)

15 godina
League Of Legends

nick haris771 EU server nek me doda  ko hoce ovaj matchmaking je cisti fail

EDIT :e ovo je zasto kazem singed 

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 18:27 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Eh sad imam pare i zanima me dali da se strpim i ustedim jos 3150 ip-a i kupim kog mawa ili da lupim mordekaiser-a? Sta je isplatljivije po vama?

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

evo doda san vas sve, i još napišite svi nick od skype-a ode pa ću vas sutra dodat :)

@Cobanac: nisan igra sa mawon al kaiser ti je odličan samo šta triba naučit dobro igrat sa njin, nije baš lako

0 0 hvala 0
15 godina

ja bi cuvao za kog mawa 

EDIT:zapravo ja bi kupio ezreala ali kog maw je bolji tu imas pantheona i chogath kao melee champione treba imat ranged za svaku situaciju

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 19:06 (hari85).
17 godina
League Of Legends

Jao, kak me to zivcira, zavrsio jednu igru sa  rammusom, rasturali smo cijelo vrijeme, stvarno mi dobro islo sa rammusom, makar smo imali sonu u ekipi koja je samo feedala. I prođe oko 15 minuta, i ovom liku sa sonom komp zasteka, i on nestane. I na kraju izgubili radi njega protiv noobova.

Imao sam score sa Rammusom 14/4/20 kad je sona nestala, i na kraju zavrsio sa 18/10/26, ovih 6 puta sam krepo jednostavno u group fightima jer smo bili jedan manje, inace mi nisu mogli nista puno.

Najgore stvar je sto je sona moj frend, mislim znam ga iz jedne druge igre, i onda ovak zahebe nas, ja i drunkalot (frend iz hr isto) smo rasturali ozbiljno, al kod levela 18 ne mozes pobijedit 4 vs 5 ak su ovi dovoljno pametni samo da se drze skupa. 

http://i1033.photobucket.com/albums/a420/Tommehman/Untitled.png

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 19:34 (tommy2103).

0 0 hvala 0
15 godina
tommy2103 kaže...

Jao, kak me to zivcira, zavrsio jednu igru sa  rammusom, rasturali smo cijelo vrijeme, stvarno mi dobro islo sa rammusom, makar smo imali sonu u ekipi koja je samo feedala. I prođe oko 15 minuta, i ovom liku sa sonom komp zasteka, i on nestane. I na kraju izgubili radi njega protiv noobova.

Imao sam score sa Rammusom 14/4/20 kad je sona nestala, i na kraju zavrsio sa 18/10/26, ovih 6 puta sam krepo jednostavno u group fightima jer smo bili jedan manje, inace mi nisu mogli nista puno.

Najgore stvar je sto je sona moj frend, mislim znam ga iz jedne druge igre, i onda ovak zahebe nas, ja i drunkalot (frend iz hr isto) smo rasturali ozbiljno, al kod levela 18 ne mozes pobijedit 4 vs 5 ak su ovi dovoljno pametni samo da se drze skupa. 

http://i1033.photobucket.com/albums/a420/Tommehman/Untitled.png

jbg to je tako a hej poslije sto uzmem eza  trazit cu tenka shen ili rammus

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Dodajte me: weirdek - EU server

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

jedno noob pitanje ja nezam kako ljude dodat osim poslije matcha odem na njihov profil pa sta dalje

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 21:17 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice