Samo tebi? Skineš ponovno i to je to, umjesto da gubiš vrijeme na neke fixove itd...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada ce se moci kupiti novi skinovi na pbe ?
http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=697404
Podjednak drugi meč, Gosu Pepper dobije DC, DC se ne pojavljuje odmah protivnicima ( SK-u ). SK uzme dragona i toranj, skuži da je Gosu otišao AFK i Ocelote kaže da igraju pasivno i da čekaju ovog da se vratu. M5, ne znajući što SK radi, uzme Barona. Kad je SK to vidio, išli su na dragona, ali naravno M5 ih acea 5-0. Tada ovi naprave surrend i livaju.
Ocelote se počne prepirati sa Alex Ichom, govoriti mu da nisu pošteni jer nisu rekli da je ovaj odmah DC-an i da su igrali pasivno kad je to skužio. Alex se brani da oni nisu znali da ovi igraju pasivno, ali i da je Gosu morao ići radi nečega i da su to znali već danima da neće stić odigrat dvije. Ponudi im remake, SK ljutito odbije. Odluka- M5 prolazi dalje.
Baš me zanima što vi komentirate na sve ovo ( ako ima ikoga tko je ovo gledao, još bolje ), jer mi je mučno od onih postova na službenim forumima. Ja mislim da je nepošteno od M5 što su uopće započinjali partiju kad su znali da će ovaj otići ća...
cek nisam skuzio jel su rekli da je ovaj dcan il nisu? ako jesu nije fer od m5-a ajde da je to solo que pa onda ono free elo ovo ono al ovak nije fer, ja bi za inat pustio sk dalje, a i mozda ga je stara mucila kak mene zna pa se odem zderat na nju... dogadja se i najboljima xD
Nakon dugo vremena odigrao partiju...
Miss Fortune i Cassiopea su me nazvali famoznim noobom jer koristim Terrify i Drain.... Strašno kakve djece sve nećeš sresti....
Tebi plus 18 a meni 12 ili 13 po partiji.
Nego, zaboravio da je danas utorak pa pokuša odigrati jednu... naš ad carry 0-8, naš solotop 0-7, jungler bez propisnog ganka a mid 3-9 ili tako nešto.
Eto...
Nakon dugo vremena odigrao partiju...
Miss Fortune i Cassiopea su me nazvali famoznim noobom jer koristim Terrify i Drain.... Strašno kakve djece sve nećeš sresti....
clarity..
Ova "nova" Ashe predobro izgleda, možda čak i krenem igrat s njom.
Solotop
8 | Renekton |
---|---|
12 | Riven |
16 | Irelia |
Šteta šta sam jednom pao za domovinu....
eh eto ga,serveri su gotovo mergani,svaki game po jedan poljak,bilo ranked,normal draft,ili normal,mozda je i vrijeme odustati od lola i igrati dotu,ja nevjerujem da ce oni ici na dotu,jer poljaci imaju i jako lose racunare,a i dota je teza
Obozavam ovakve tvoje postove koji se periodicno ponavljaju.
Ja se dam kladit da je 75% posto poljaka (koji igraju LoL) igra bolje od tebe.
volio bih objasnjenje od tebe,o situaciji sa slike (rowann je ceh) i o tvojima koji te podrzavaju u tome da sam ja najgori igrac,a jedan se medju njima istice sa clarityem.volio bih pojasnjenje kako dobiti partiju (ipak si ti daleko bolji od mene,tako barem pokazujes).nevolim kad mi se pojave ljudi koji nemaju argumenata da kazu kako sam ja losiji,bolji od nekog
Šteta šta sam jednom pao za domovinu....
uzmes ili frozen mallet,ili warmog netrebas imat oba,nesmijes se tako hp tenkat protiv nasusa
Ima li neko problem u game-u da mu svake minute freeza igra na par sekundi?
Ima li neko problem u game-u da mu svake minute freeza igra na par sekundi?
par je mogucnosti, grafa ti se pregrijava(stavi vent),proc pregrijava(mozda si ga oc il premeni pastu) il zadnja je da te neke lol muci pa proban uninstal pa instal opet.
Oh izvinite gospodine dota skola/style owna sve,mozda bi vi koji ste igrali dotu trebali otvoriti posebnu temu gjde bi nas Lol noobove poducavali.
nema vama pomoci
Al čekaj malo onda malo detaljnije objasni sve to, argumentiraj DoTA style osim time da su loleri loši ( takvi argumenti su kod DoTara inače česti ). I kako ti znaš da neki drugi pro igrači nisu igrali DoTa-u?
Ma pusti ovako njih pun ku*ac dode i nesto pode govoriti o dota skoli,a zapravo nemogu ni skontati da je zanr igre jednio u cemu se podudaraju igre,da ima 3 lane-a,cilj unisiti protivnicki nexus,dok je ostale sve razlicito.
Ma pusti ovako njih pun ku*ac dode i nesto pode govoriti o dota skoli,a zapravo nemogu ni skontati da je zanr igre jednio u cemu se podudaraju igre,da ima 3 lane-a,cilj unisiti protivnicki nexus,dok je ostale sve razlicito.
ma šta se prepireš sa doTard-ima, njihovo poznavanje gaming svita općenito se vidi time šta uspoređuju LoL sa Doton, ista stvar je usporedit CoD i BF, jedino šta je slično je princip i cilj koji moraš postić, a sve ostalo je drugačije, ne prenose oni apsolutno nikakvo znanje, ka šta san već reka, njihova prednost će bit vidljiva jedino kad igraju na nižin lvlima i to ako dobiju ljude koji prvi put igraju LoL, isto ka šta će neko ko je priša iz već spomenutog CoD-a u BF imat prednost nad nekin ko nikad nije igra FPS žanr, mogu se kladit da bi in očitali lekciju iz LoLa u prvih 5 minuti
Darius, the Hand of Noxus
Garenov brat
ma šta se prepireš sa doTard-ima, njihovo poznavanje gaming svita općenito se vidi time šta uspoređuju LoL sa Doton, ista stvar je usporedit CoD i BF, jedino šta je slično je princip i cilj koji moraš postić, a sve ostalo je drugačije, ne prenose oni apsolutno nikakvo znanje, ka šta san već reka, njihova prednost će bit vidljiva jedino kad igraju na nižin lvlima i to ako dobiju ljude koji prvi put igraju LoL, isto ka šta će neko ko je priša iz već spomenutog CoD-a u BF imat prednost nad nekin ko nikad nije igra FPS žanr, mogu se kladit da bi in očitali lekciju iz LoLa u prvih 5 minuti
druze dota je teza od lola,al u pravu si neznaci nuzno ko zna igrat dotu da zna lol,i obrnuto
mozda kad se ovaj bude okretao vikat ce noxussssss
Mislim da će prije vikati "Kikirikiiiii košticeeeeeeeee" :D
Koje runeove trpati na Varusa? Razmišljao sam, zbog niskog početnog dmg, uzeti mark DMG, seal Armor, glyph magic res ili mana regen te quint DMG. Koji su vaši prijedlozi?
Morde on kože i mesa
NICE
kako mi potrefili nadimak
odma pada ljubomora od frendova s kojima igram
samo neka ga ne zaj _ _ u
očekujem da bude nekvi AD bruiser tipa Wukong
Nice b( . )( . )bs
ne kuzim kako se mozete napalit na champione. OMG