- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači AD mora rabiti spellove :)
bez uvrede,ti veze sa ad carryma nemas,oni se pobogu i buildaju tako da im basic udarci cine vecinu stete,njihovi abiliti su tu da bi koji put udario protivnika,spustio mu hp,i dat je red ako si mid,ili da ti uzmes kill,ili sacekas junglera da ti pomogne,sacuvas mane,nerasipas se okolo,jungler stuna,sa varusom koji udaris 2-3 puta,i ti slovas,i tad il je mrtav,il jos jedan q i to je to,to sto ti hoces ima drugi champ,zenskog spola,mackica zvana nidalee
i ovo dakako ide samo u slucaju da si mid,a u najvecem broju slucajeva,ad treba bot,neznam ni sto si toliko navalio na mid,varus+soraka ili varus+alistar i problem solved
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=24078098#post24078098
novi soraka skin uz rework
ajajjajjaja riot op
To oni znaju da ti previše igraš pa ti zato ne radi.
ajajjajjaja riot op
Dobre su ti rune, 3. slika :D
Vidio sam jučer na 9gagu sliku, jeste znali da Varus zapravo znači povreda koljena? Objašnjava zašto onako hoda.
Super, sad imam takav tardani team.. (ranked ofc) i ofc op riot "skip waiting for stats" nemogu ni reportat kak se spada vise :S
Vidio sam jučer na 9gagu sliku, jeste znali da Varus zapravo znači povreda koljena? Objašnjava zašto onako hoda.
9gag is the cancer thats ruining the Internet.
Uh, stvarno ti je to bila teška partija. Ja mislin da bi ima 60-0 da sam bio tamo. trololol
nesto nestima ovdje,shaco u sumici,umjesto garena,seems legit
nesto nestima ovdje,shaco u sumici,umjesto garena,seems legit
Shaco - the bi-curious jester.
Što mislite kako bi ovaj team prošao
Mid: Galio
Solo top: Cho'Gat
Ad Carry: Urgot
Support: Alistar
Jungler: Rammus
Jučer napokon odigrao par pravih partija s varusom, triple i quadra kao od šale...
samo ofc, moraš biti mid i preuzeti farmanje, a jučer sam na midu ubijao leblanc, katarinu i vladimira bez većih problema. Čak su mi i dopustili da uzimam blue.
ali opet stoji, ako nemaš 1.team 2.iteme 3.mane - varus je ništa, uostalom, kao i svaki carry.
Zar ne bi onda Varusa bilo dobro bacit u bot sa Sorakom? Imaš full farm + endless (ili bar dok S ne crkne) mana reg?
Bilo bi logično, da. Samo koje su šanse da nekoga nagovorim da bude Soraka :D
Fiora + Soraka bot je ownanje lanea teže, padaju oba turreta na lejnu do 15 min najkasnije. Varus ima manji dmg, ali dalo bi se svašta izvesti.
Premda je definitivno najkorisniji u teamfightu, jučer nas 3 bježimo od njih 5, vidim nema šanse da zbrišemo, hitim ultu, ona pojede trojicu i ubije ih za triple kill :D onda smo krenuli nazad, spušali i pobijedili. Iz totalno izgubljene situacije u 2 min gg. Smeh živi. Fakat se treba naučiti s njim igrati.
Ma ima nas koji se sramotimo sa Sorakama tu i tam :)
A lako za to kaj V ima manji dmg, njegov ulti + S silence bi mogla bit dobra komba.
Nemoj tako, vidio sam Soraku koja je solo top ownala Pantheona i Olafa, nijednom ju nisu ubili niti je turret pao.
Krivo si me shvatio, meni je ona super i znam da može guzit pošteno kad želi
Samo kaj će ti 80% ljudi reć da je kao takva beskorisna i da se tak ne bi trebala igrat, pa s njom onda ideš na full supp i pustiš ekipu da misli da si njub i ne znaš igrat :)
Da, obično je takva ekipa na serverima... već mi se više kenja od toga, ali dobro, učim se za ranked.
Varus/Leona je najjači combo u bot laneu što se tiče agresivnog support/AD carry bota, u snazi bursta po meni nadmašuje i Corki/Leonu, ako su oba skillani, onda protivnici stvarno moraju biti iznimno dobri kako bi se obranili. Tako npr. dobar Soraka/Ashe može ovaj combo držati pod kakvo-takvom kontrolom.
Što se tiče bursta se slažem, ali to opet povlači Varusov mana bar kojeg njegovi skillovi pocicaju veoma brzo.
Varus/Leona je najjači combo u bot laneu što se tiče agresivnog support/AD carry bota, u snazi bursta po meni nadmašuje i Corki/Leonu, ako su oba skillani, onda protivnici stvarno moraju biti iznimno dobri kako bi se obranili. Tako npr. dobar Soraka/Ashe može ovaj combo držati pod kakvo-takvom kontrolom.
Jučer sam premade sa frendom igrao bot, ja varus on leona, na kraju smo se tukli protiv njih 4 na botu: MF,WW,Ashe i Urgot. Nismo uspjeli, naš tim je bio katastrofa, oni su pušali svoje lejnove umjesto da dođu u pomoć.
Što se tiče bursta se slažem, ali to opet povlači Varusov mana bar kojeg njegovi skillovi pocicaju veoma brzo.
Konzervativno trošenje mane + češće odlaženje u bazu ( radi forsiranja fightova u bot laneu ) drži manu visoko.
Jasno, ali onda si ipak pasivniji (manje agresivan) + riskiraš sporije levelanje koje te može koštat glave.