League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.497.158
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
Keiichi kaže...
(znaci govorim za valusa, falusa il kak se već zove xD)  

Vanus

LoL EU West - KingNothing666
13 godina
neaktivan
guls kaže...
Keiichi kaže...
Da ali njen q ne radi dodatnih dmg koliko ja znam xP samo je permanent slow dok god ima mane :D tako da ako izmjenjujes hitove s njom 1vs1 je dobiješ samo auto attackom i razumnim korištenjem spelova, znači 3 AA, spell itd :)

Znači AD mora rabiti spellove :)

bez uvrede,ti veze sa ad carryma nemas,oni se pobogu i buildaju tako da im basic udarci cine vecinu stete,njihovi abiliti su tu da bi koji put udario protivnika,spustio mu hp,i dat je red ako si mid,ili da ti uzmes kill,ili sacekas junglera da ti pomogne,sacuvas mane,nerasipas se okolo,jungler stuna,sa varusom koji udaris 2-3 puta,i ti slovas,i tad il je mrtav,il jos jedan q i to je to,to sto ti hoces ima drugi champ,zenskog spola,mackica zvana nidalee

i ovo dakako ide samo u slucaju da si mid,a u najvecem broju slucajeva,ad treba bot,neznam ni sto si toliko navalio na mid,varus+soraka ili varus+alistar i problem solved

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 18:06 (agent47thehitman).
13 godina
neaktivan
League Of Legends
EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 19:31 (Anzulolz).

0 0 hvala 1
15 godina
League Of Legends

ajajjajjaja riot op 

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

ajajjajjaja riot op 

To oni znaju da ti previše igraš pa ti zato ne radi.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
hari85 kaže...

ajajjajjaja riot op 

Dobre su ti rune, 3. slika :D

LOL EU Nordic and East: InvisoO
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Vidio sam jučer na 9gagu sliku, jeste znali da Varus zapravo znači povreda koljena? Objašnjava zašto onako hoda.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Super, sad imam takav tardani team.. (ranked ofc) i ofc op riot "skip waiting for stats" nemogu ni reportat kak se spada vise :S

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
16 godina
BannedOnThisForum kaže...

Vidio sam jučer na 9gagu sliku, jeste znali da Varus zapravo znači povreda koljena? Objašnjava zašto onako hoda.

9gag is the cancer thats ruining the Internet.

LoL EU West - KingNothing666
15 godina
League Of Legends

prva prava s varusom :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Uh, stvarno ti je to bila teška partija. Ja mislin da bi ima 60-0 da sam bio tamo. trololol

5 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

:D

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 0:23 (hari85).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nesto nestima ovdje,shaco u sumici,umjesto garena,seems legit

17 godina
League Of Legends

Evo dokaza i da moreš biti carryan u ranked :D 

Sona support mi sve draža ide, dok sa Malzaharom sam bil mid protiv Galia, jao muke -.-

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

nesto nestima ovdje,shaco u sumici,umjesto garena,seems legit

Shaco - the bi-curious jester.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Što mislite kako bi ovaj team prošao

Mid: Galio

Solo top: Cho'Gat

Ad Carry: Urgot

Support: Alistar

Jungler: Rammus

13 godina
League Of Legends

Jučer napokon odigrao par pravih partija s varusom, triple i quadra kao od šale...

samo ofc, moraš biti mid i preuzeti farmanje, a jučer sam na midu ubijao leblanc, katarinu i vladimira bez većih problema. Čak su mi i dopustili da uzimam blue.

ali opet stoji, ako nemaš 1.team 2.iteme 3.mane - varus je ništa, uostalom, kao i svaki carry.

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 7:52 (guls).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Zar ne bi onda Varusa bilo dobro bacit u bot sa Sorakom? Imaš full farm + endless (ili bar dok S ne crkne) mana reg?

Wanna?
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Bilo bi logično, da. Samo koje su šanse da nekoga nagovorim da bude Soraka :D

Fiora + Soraka bot je ownanje lanea teže, padaju oba turreta na lejnu do 15 min najkasnije. Varus ima manji dmg, ali dalo bi se svašta izvesti.

Premda je definitivno najkorisniji u teamfightu, jučer nas 3 bježimo od njih 5, vidim nema šanse da zbrišemo, hitim ultu, ona pojede trojicu i ubije ih za triple kill :D onda smo krenuli nazad, spušali i pobijedili. Iz totalno izgubljene situacije u 2 min gg. Smeh živi. Fakat se treba naučiti s njim igrati.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ma ima nas koji se sramotimo sa Sorakama tu i tam :)

A lako za to kaj V ima manji dmg, njegov ulti + S silence bi mogla bit dobra komba.

Wanna?
13 godina
League Of Legends

Nemoj tako, vidio sam Soraku koja je solo top ownala Pantheona i Olafa, nijednom ju nisu ubili niti je turret pao.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kad su bili noobovi.

Hiihihihhihi Jana <3 xD Pre dobar supp :P ulty radi cuda, a ako te neko lovi samo slow i q i nema sanse da te ulovi xD

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
13 godina

Krivo si me shvatio, meni je ona super i znam da može guzit pošteno kad želi {#} 

Samo kaj će ti 80% ljudi reć da je kao takva beskorisna i da se tak ne bi trebala igrat, pa s njom onda ideš na full supp i pustiš ekipu da misli da si njub i ne znaš igrat :)

Wanna?
13 godina
League Of Legends

Da, obično je takva ekipa na serverima... već mi se više kenja od toga, ali dobro, učim se za ranked.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Varus/Leona je najjači combo u bot laneu što se tiče agresivnog support/AD carry bota, u snazi bursta po meni nadmašuje i Corki/Leonu, ako su oba skillani, onda protivnici stvarno moraju biti iznimno dobri kako bi se obranili. Tako npr. dobar Soraka/Ashe može ovaj combo držati pod kakvo-takvom kontrolom.

0 0 hvala 0
13 godina

Što se tiče bursta se slažem, ali to opet povlači Varusov mana bar kojeg njegovi skillovi pocicaju veoma brzo. 

Wanna?
13 godina
Blizek kaže...

Varus/Leona je najjači combo u bot laneu što se tiče agresivnog support/AD carry bota, u snazi bursta po meni nadmašuje i Corki/Leonu, ako su oba skillani, onda protivnici stvarno moraju biti iznimno dobri kako bi se obranili. Tako npr. dobar Soraka/Ashe može ovaj combo držati pod kakvo-takvom kontrolom.

Jučer sam premade sa frendom igrao bot, ja varus on leona, na kraju smo se tukli protiv njih 4 na botu: MF,WW,Ashe i Urgot. Nismo uspjeli, naš tim je bio katastrofa, oni su pušali svoje lejnove umjesto da dođu u pomoć.

Fuck me I'm famous.
16 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Što se tiče bursta se slažem, ali to opet povlači Varusov mana bar kojeg njegovi skillovi pocicaju veoma brzo. 

Konzervativno trošenje mane + češće odlaženje u bazu ( radi forsiranja fightova u bot laneu ) drži manu visoko.

13 godina

Jasno, ali onda si ipak pasivniji (manje agresivan) + riskiraš sporije levelanje koje te može koštat glave.

Wanna?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice