League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.493.662
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Bera kaže...
Keiichi kaže...
10 champove - tier 3 champion a i za svaki referal dobiješ 4 win in boost :D I sumnjam da mos ikaki ban spusiti :D

Tier 3 champion? To su oni koju kostaju 3150, vidim na netu da se može dobiti i 975 RP, jel se nagrada bira ili?

ne. to ti je 975 rp-a

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
17 godina
Bera kaže...
Keiichi kaže...
10 champove - tier 3 champion a i za svaki referal dobiješ 4 win in boost :D I sumnjam da mos ikaki ban spusiti :D

Tier 3 champion? To su oni koju kostaju 3150, vidim na netu da se može dobiti i 975 RP, jel se nagrada bira ili?

Nope nakon 10 uspješnih referala na min LV5 svaki dobiješ nagradu 975RP- na svoj acc. ali se ta nagrada ili achivment ili kako god hoćeš zove Tier 3 Champion

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
15 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Bera kaže...
Keiichi kaže...

Nope nakon 10 uspješnih referala na min LV5 svaki dobiješ nagradu 975RP- na svoj acc. ali se ta nagrada ili achivment ili kako god hoćeš zove Tier 3 Champion

I jel netko probao to napraviti? Čitam na netu da je neki lik napravio 250 refferala te popio ban u trajanju od 10 god. lol

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
13 godina
neaktivan
Bera kaže...
ParaNO1d kaže...
Bera kaže...
Keiichi kaže...

I jel netko probao to napraviti? Čitam na netu da je neki lik napravio 250 refferala te popio ban u trajanju od 10 god. lol

nije smio 250 pravit da je 248 nebi bio banan 

15 godina
neaktivan

Znači sigurno je 10-20 refferala{#}

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
14 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
Bera kaže...
ParaNO1d kaže...
Bera kaže...
Keiichi kaže...

nije smio 250 pravit da je 248 nebi bio banan 

cek zkj se to nesmije? o.O

14 godina
neaktivan
noodle kaže...

Što se tiče shaca, moj pogled na njega je jako loš. Jedino je možda ok 1vs1 ako se nafida i box. Igrao sam ga možda 10 partija i ako se ne nafidaš u early gameu si useles kasnije jer nemaš dmg a niti možeš nešto tankat.

Takav je pogled moj na shaca. 

Ocito neznas buildat shaca ili igrat s njim. nesto s tobom nije u redu.

Ako se pravilno odigra i builda shaco je op. Ja ga mainam i probo sam sve moguce buildove, imam jedan svoj u kojem ima i dmg i speed i early game i late game

Iako mi je drazi ovaj late game. I svaku kad igram s njime carryam

nije shaco los, samo su buildovi losi

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa neznam kako možeš carry-at. Jedino ako uđeš nakon 8-10 sec dok fight traje. Inače 1 stun i gotovo.  A pošto ideš na dmg nemaš survability. več jako dugo nisam vidio dobrog shaca.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
noodle kaže...

Pa neznam kako možeš carry-at. Jedino ako uđeš nakon 8-10 sec dok fight traje. Inače 1 stun i gotovo.  A pošto ideš na dmg nemaš survability. več jako dugo nisam vidio dobrog shaca.

nije svaki build on-hit effect na shacu, ima dobrih buildova sa dobrim early i odlicnim late game, samo treba znat koje iteme kupovat, iako "moj" shaco ima

dosta i armora i mr i hpa, a ima i dmg i speed. tako da sam ja sebi nasao build koji mi odgovara najbolje..

najbolje po meni pronac build koji tebi odgovara. Jer svaki igrac ima drugciji stil igre.

13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Evo i neoficialni patch notes,po meni ovo sa shenom nema smisla al eto,smijem se kladiti ako ovo prode da ce kada tada biti soraka i karthus na redu -.-

http://www.reignofgaming.net/news/20189-unofficial-patch-notes-from-newest-beta-realm

btw ovaj unholy grail izgleda prehebeno

Amumu buff, jej {#}

dobija dodatni MR, + smanjili su mu ulti CD

17 godina
neaktivan
alligator kaže...
noodle kaže...

Što se tiče shaca, moj pogled na njega je jako loš. Jedino je možda ok 1vs1 ako se nafida i box. Igrao sam ga možda 10 partija i ako se ne nafidaš u early gameu si useles kasnije jer nemaš dmg a niti možeš nešto tankat.

Ako se pravilno odigra i builda shaco je op. Ja ga mainam i probo sam sve moguce buildove, imam jedan svoj u kojem ima i dmg i speed i early game i late game

podjeli s nama bild :D

inace ja kad igram idem

boots 3xpot

lanterna

boots of mobility ili one za att speed

brutaliser

pa trinity

e sad zadnji item ili cu na IE i li wits end i onda od onoga brutalisera dovrsim ono smece xD naravno sve se mjenja o protivnicima i cak mi je bolji bild ako izbacim trinity i idem na IE i ar pen... odlican split pusher, i 1v1 :)

malo sam zarđo s njim il uvik kad igram nemam nigdi gank napravit jer pametnjakovici prepusaju sve zivo pa sam odustao od igranja njega :S

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
16 godina
neaktivan
DariusXX kaže...
scarface797 kaže...

Evo i neoficialni patch notes,po meni ovo sa shenom nema smisla al eto,smijem se kladiti ako ovo prode da ce kada tada biti soraka i karthus na redu -.-

http://www.reignofgaming.net/news/20189-unofficial-patch-notes-from-newest-beta-realm

Amumu buff, jej {#}

Dodatni MR i na 4 agresivna supporta ( Alistar, Taric, Leona, Nunu )... Kog'Maw and Trist are gonna hate it XD.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Možda je glupo pitanje al jel se može skinuti kako onaj lol beta client? I šta je to uopće?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ovo jednostavno moram stavit, pogledajte noob enemy team

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
alligator kaže...
noodle kaže...

podjeli s nama bild :D

inace ja kad igram idem

boots 3xpot

lanterna

boots of mobility ili one za att speed

brutaliser

pa trinity

e sad zadnji item ili cu na IE i li wits end i onda od onoga brutalisera dovrsim ono smece xD naravno sve se mjenja o protivnicima i cak mi je bolji bild ako izbacim trinity i idem na IE i ar pen... odlican split pusher, i 1v1 :)

malo sam zarđo s njim il uvik kad igram nemam nigdi gank napravit jer pametnjakovici prepusaju sve zivo pa sam odustao od igranja njega :S

boots + 3hp pota lanterna, boots za att speed onda, wits end, last whisper, frozen malet, guardians i na kraju ako ide daleko jako igra i ak se skupi para za bloodrazer umjesto lanterne, ofc dragon/baron control

dragon cim se dobi lvl 6 sa klonom.

rune su ugl crvene armor pent, zute armor, plave mr, velike one att speed, ili 2 varijanta crvene armor pent, zute: mana reg per sec, plave att speed i velike armor pent ili att speed ovisno

masteri 21/0/9

uglavnom build izvrsno funkcionira, samo se trebas naucit gankat i to je to doc do 1-2 killa i gg. fakat se moze carryat, i ugl kad se ide u fight pozeljno je bez buffa ic iako ja letim kak stignem, posto se onda razlikuje klon od pravog

bez buffa se ne razlikuje i cesto pogrijese, naravno uvijek klona prvog pustit jer je veca vjerojatnost da ce njega napadat a ti lako preko zida izbjegnes za Q.

treba proucit i naucit se isplati se jako i odlican je champ, samo mi je bed sto je ovaj tj free pa ga nemogu u ranked stalno je bannan :(

i najveca je gluparija kaj moram u ranked zicat ovog sa "najvecim elo-om" da mi ostavi shaca i 1st picka. nekad znaju srat nekad su dobri zavisi.

evo nije neka tajna..

i da nakon last wispera kad ides na frozen prvo kupit onaj za hp od 1110 kak se zove nemogu se sjetit ak znas na koji item mislim.

iako se nekad builda i onaj sa mr kaj blokira 1 napad nemrem se sjetit da ga jebes sad neda mi se u igru zavisi kakve protivnike imas

13 godina
neaktivan
xx20 kaže...

Wtf soraka build
14 godina
neaktivan
vOLT kaže...
xx20 kaže...

Wtf soraka build

a graves? ap lol

15 godina
neaktivan
xx20 kaže...

level?

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
13 godina
League Of Legends

zašto su boots of mobility noob item? znam ih uzeti pa me reportaju samo zbog toga :) meni pašu ako sam solo top da brže dođem do turreta, a ne da mi se gubiti flash ili ignite radi teleporta

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...
DariusXX kaže...
scarface797 kaže...

Amumu buff, jej {#}

Dodatni MR i na 4 agresivna supporta ( Alistar, Taric, Leona, Nunu )... Kog'Maw and Trist are gonna hate it XD.

Amumu mi jedan od  omiljenih likova, Ultimat mu može doslovno promijeniti tijek timfighta

pošto stuna sve u radijusu na dvije sec {#}

15 godina
neaktivan

13-20 lvl su bili

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 22:25 (xx20).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo sada sam malo igrao Varusa u custom i mogu reci da stvarno predobro izgleda,zanimljiv je za igrati,imati ce velik dmg ja mislim,autoattack mu je isto predobar a ulti zanimljiv i mogu reci neuobicajen,prema onome sto pise ako 5 protivnicki champova bude blizu jedan drugoga mozete ih sviju uhvaiti u snare od 2 sec.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
scarface797 kaže...

Evo sada sam malo igrao Varusa u custom i mogu reci da stvarno predobro izgleda,zanimljiv je za igrati,imati ce velik dmg ja mislim,autoattack mu je isto predobar a ulti zanimljiv i mogu reci neuobicajen,prema onome sto pise ako 5 protivnicki champova bude blizu jedan drugoga mozete ih sviju uhvaiti u snare od 2 sec.

Op smece nerf inc !!!!!!!!!!!!!

Edit :jos novih patch notesa ;) http://www.reignofgaming.net/news/20206-unofficial-patch-notes-from-newest-beta-realm

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 12:03 (hari85).
14 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

di si ga igro? na NA serveru?

16 godina
Tkalle kaže...

cek zkj se to nesmije? o.O

vjerojatno je koristija onaj bot tool, programčić koji ti sam lvla smurfove do 5. lvla, a ako nije to koristija onda su ga bannali jer je je*eni nolifer i vrime je da nađe život

13 godina
vOLT kaže...

Wtf soraka build

Koji je ovaj prvi Sorakin item? Nemrem skužit nikak {#}

Wanna?
14 godina
neaktivan
xx20 kaže...

ako je normal nis cudno ;) i ja znam tak trollat xd kassa ad,karma ad i tak ;)

17 godina
League Of Legends

Ukulele kaže...

Koji je ovaj prvi Sorakin item? Nemrem skužit nikak {#}

ermm kak se zove, nemrem se sjetit, al znam da daje 250 HP i 50 ili 40 % attack speed i unique passive, svaki drugi ili treći basic attack pravi lighting i nešto magic damage, neznam sad točne brojke.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 14:37 (tommy2103).

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Zakaj CLG i MiG nezele/nesmiju streamati svoje scrimove?

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // EU West: ToxicOwner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
alligator kaže...
scarface797 kaže...

di si ga igro? na NA serveru?

PBE brijem..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice