- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hahahhaa, ovaj ulti strava :D
Cro4LoL serija kupova nudi vam vrijedne nagrade u obliku Riot Pointsa i champion bundlova te ponovo nagrađujemo čak 4 najbolje ekipe. Na vaš zahtjev ponovo sa double elimination bracketima! Sve potrebne informacije vezane za prijave i sudjelovanje na turniru slijede u nastavku. Link za signup potražite u tablici na dnu vijesti.
http://www.esl.eu/hr/lol/news/183971
http://sotl.clgaming.net/board/index.php?page=Thread&threadID=29
svi su mi skinovi fugly ;(
btw
http://na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=373601&d=1328094864 http://i.imgur.com/CH5zR.jpg
master yi se pretvorio u predatora? de ne dipri,skin je premocan,cim bude sale kupujem ga
master yi se pretvorio u predatora? de ne dipri,skin je premocan,cim bude sale kupujem ga
Meni više izgleda ko Viktorov brat.
meni izgleda da ti nisi pogledao nijedan predator film
već osječam mnogo likova koji će ga nazivati OP OP OP OP noob champ itd..
ili pa potpuno suprotno koji će ga igrati samo jer je nov misleći da je OP zbog champion spotlighta
to je svaki put za svaki champion
To si reka čoviku kojem na stolu stoji 12 inch predator. I nije "dick reference" nego govorin za ovaj action figure.
To si reka čoviku kojem na stolu stoji 12 inch predator. I nije "dick reference" nego govorin za ovaj action figure.
onda je meni jako zao sto imas tako slabo zapazanje,da nisi u stanju prepoznati predatora.evo da ti objasnim.iza glave mu viri beam,beam ima 3 tacke,u filmu predator ima isti taj beam,samo s lijeve strane (moze bit i desne nisam siguran).nadalje master yi ima claw,sto takodjes ima predator,isto tako ima mrezu na ruci kakvu ima predator.jel treba da nacrtam?
edit: pogledaj na glavi zeleni bar,takodjer referenca na predatora
Kvragu, a taman se ponadala...
Enihu, ovo malo čudovište izgleda zabavno, al takav mi je bio i Vik pa sam požalila kaj sam ga kupila
Moram počet skupljat IP-ove za ovo malo smeće :D
a ja jučer potrošil 6300 :(
Joj, njega kupujem..... djeluje mi odličan...
Kvragu, a taman se ponadala...
Enihu, ovo malo čudovište izgleda zabavno, al takav mi je bio i Vik pa sam požalila kaj sam ga kupila
Ja svima savjetujem da cekaju tjdan 2 kad je free :) jer novi champovi su svi OP u spotlightu.
kaj se Viktora tiče
nije OP al sigurno nije ni UP
ima predobru ultu i dobar aoe stun/slow za teamfightove
laser je predobar za farmanje i radi solidan dmg, može se lijepo pokeat.
neznam zakaj ga ljudi ne vole
ja sam odigral tridesetak runda s njim
trebalo mi je nekoliko da se uviježbam
i zadnjih jedno 15 gameova nisam izgubio lane s njim :)
Zi Iron Solari Leona
kaj se Viktora tiče
nije OP al sigurno nije ni UP
ima predobru ultu i dobar aoe stun/slow za teamfightove
laser je predobar za farmanje i radi solidan dmg, može se lijepo pokeat.
neznam zakaj ga ljudi ne vole
ja sam odigral tridesetak runda s njim
trebalo mi je nekoliko da se uviježbam
i zadnjih jedno 15 gameova nisam izgubio lane s njim :)
Za druge neznam, ali meni je osobno gameplay s njim dosadnjikav, a i teamfight nije nešto pretjerano uzbudljiv osim kad ekipu ganjaš ultijem.
Ok je champ, ali prestatičan i brzo dosadi.
Da ali, Ziggs će biti jako zanimljiv jer će imati puno taktika s kojim će ljudi moći igrati i koje će sami radit... A dmg i range su mi Op za teamfight je isto op!
ovaj riot je posta epic nakon godinu i 4 miseca tocno izasa je swain koji jos dan danas nema novi skin,pocela su me uzasno nervirat napravili su za yia skin koji ima svoja 2 pocetna + 2 dodatna i za leonu koja je izasla prije 7 miseci to znaci skoro duplo vise je swain izasa prije nje i nije dobia skin nada san se njegovome skinu ovaj patch jer je zasluzia ka sta je zasluzila i cass al je ona izasla 2 miseca posli swaina isto da ne pocnen pricat o urgotu i soraki,cak je napravljen thread na NA forumu vec u 8 misec 2011 "Dragon Swain" koji je dobia 7tisuca likeova i jos riot nije napravia nikakav skin dok je za riven napravljeno isto tako sa puno vise lajkova a znamo svi da ce ga dobit kad dode uskrs tako da mi se ovaj riot stvarno vise zgadia sa svojin skinovima i tin redosljedon kojin izlaze
ovaj riot je posta epic nakon godinu i 4 miseca tocno izasa je swain koji jos dan danas nema novi skin,pocela su me uzasno nervirat napravili su za yia skin koji ima svoja 2 pocetna + 2 dodatna i za leonu koja je izasla prije 7 miseci to znaci skoro duplo vise je swain izasa prije nje i nije dobia skin nada san se njegovome skinu ovaj patch jer je zasluzia ka sta je zasluzila i cass al je ona izasla 2 miseca posli swaina isto da ne pocnen pricat o urgotu i soraki,cak je napravljen thread na NA forumu vec u 8 misec 2011 "Dragon Swain" koji je dobia 7tisuca likeova i jos riot nije napravia nikakav skin dok je za riven napravljeno isto tako sa puno vise lajkova a znamo svi da ce ga dobit kad dode uskrs tako da mi se ovaj riot stvarno vise zgadia sa svojin skinovima i tin redosljedon kojin izlaze
meni fali skin za udyra nije posteno
Šta je heal spell za "noobove"!? Nisam znao. U jednom me meču Cassoipeia nakon 4:0 za mene na mid laneu nazvala taškim noobom i debilom jer koristim heal!! A i danas mi je jedan iz tima rekao da ne uzimam taj spell jer je on za "noobs"!
Moš mislit.....
Bože kakvih morona ima to je strašno!!
Šta je heal spell za "noobove"!? Nisam znao. U jednom me meču Cassoipeia nakon 4:0 za mene na mid laneu nazvala taškim noobom i debilom jer koristim heal!! A i danas mi je jedan iz tima rekao da ne uzimam taj spell jer je on za "noobs"!
Moš mislit.....
Bože kakvih morona ima to je strašno!!
Heal je bio za "noobove" do prije mjesec dana dok nije buffan i dok ga nisu high elo igrači počeli koristit, pogotovo na AD carryima. Baš sam sinoć gledao HotshotGG-a kako igra Cassiopeu sa heal-om tak da očito i profići to koriste.
...
Ah well better nerf Irelia and make Teemo skin ;)
ako igraš ad-a i protivnicki team ima puno cc-ova onda se uzme cleanse,al inače je heal puno korisniji od exhausta i cleanse,a ako pak cleanse zatreba uvijek je tu sash :D