League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.497.005
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Koliki vam je trenutni ELO? Ja imam 1502 i sada se trudim ko budala da dobijem to zlato i da sam miran :D

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 15:30 (puma_vkci).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Izašao Champion Spotlight za Sejuani

Kak to da niko još nije postao, ili sam ja slijep pa nisam videl {#}

E no, izgleda ko kvalitetan tank, brdo slowa, plus AoE ulti stun, izgleda predobro čak op :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
puma_vkci kaže...

Koliki vam je trenutni ELO? Ja imam 1502 i sada se trudim ko budala da dobijem to zlato i da sam miran :D

Jučer pao sa ~1658 na negdje 1628.

Od 1500 do 1650 samo duo que, al mi se čini da ću opet solo kad nema frenda često.

LoL EUW: Axmuth / // / // /shizoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 16:07 (Filip21).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

GP protiv duo lanea top. :)

LoL EU west : ZoRz1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Protiv akali i xina o.O 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
makaweli kaže...

Protiv akali i xina o.O 

Ma debili, napravio sam double kill kad sam bio lvl 5. Toliko o njihovom skillu :)

LoL EU west : ZoRz1
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ukebo neki dan jaxa pod towerom wc papirom od sretne mumije :D :D

btw, ne znam šta da mislim o vladovim promjenama.. šta vi mislite jel 1.8 na 1.4 prevelik nerf naspram buffanja ostalih skillova?

...I put on my robe and a wizard hat...
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 17:43 (pootzko).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sa 500 AP prije si dobivo 900 hp, a sad 700, sto je malo vise od 1 ruby crystala koji dođe 475. Spram ovih buffova mislim da uopce nije, sad kad je ulti no cost... kad gledas ulti uvijek koristis na pocetku fighta da primaju increased damage, cost je bio 15% of current? hp, imo si 2700 hp iskoristis ult i ode ti 405 hpa, i jos manje hpa ode sad kad koristis E, tako da je to tu negdje, poništi se... budem ga bas dns probo nakon nekoliko mjeseci, 5,6 partija mid i solo top
15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Sad je još jadnija nego što je bila.

Evo na ovo mislim kada kazem da vecina na ovom forumu nema pojmaaaaa o cemu prica....

LoL-scarface797(EU)
15 godina
tommy2103 kaže...

Izašao Champion Spotlight za Sejuani

Kak to da niko još nije postao, ili sam ja slijep pa nisam videl {#}

E no, izgleda ko kvalitetan tank, brdo slowa, plus AoE ulti stun, izgleda predobro čak op :D 

WTF?! Harise jesi ziv, koji k? Neko je posto nes bitno prije tebe {#}

Anyway ovu se ne isplati kupit jer sljedi dobar nerf...

Nego ljudi posto ste poceli sa svojim "pro" izjavama, recite mi Smite je useless nakon lvl3 jel?

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
14 godina
neaktivan
League Of Legends

jel ima netko da hoce duo q na euw ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

dal zna neko formulu za računanje elo-a ?

jer stvarno me zanima kak se računa... :)

i nekak mi je čudno 

imam w/l ratio 78/61 a elo mi je samo 1267

a prvih 10 runda sam oke odigral oko (7/3) ili (6/4)

LoL nick: armenx3m

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Nova verzija pulsfire eza 

MUST BUY

Shazbot !
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Doxy_CRO kaže...

Sad je još jadnija nego što je bila.

Evo na ovo mislim kada kazem da vecina na ovom forumu nema pojmaaaaa o cemu prica....

Onda je dobro da si ti tu.

two camels in a tiny car
14 godina
neaktivan
League Of Legends

I kako izači iz elo hella kad team  jednostavno ne razumije igru, svaku rundu imam k/d u pozitivnom ako ne i duplo najviše cc i team nemože držat svoj lejn, zanimljivo je na koliko zapravo debila naiđem a da su na mom team-u a ne na supprotnom, čak i kad igraš protiv četri izgubim (svoj lejn dobio sam s 5/0 i ragequit) i opet nemožeš dobit jer naravno team nezna ššto radit protiv skarnera (ili sličnih).

Ima li tko kakav pametan savjet kako izać ,čak sam razmišljao da igram s višim elo u duo samo da se malo dignem znam da je dvosjekli mač al jbg čini mi se najbolja opcija.

Battlefield 3 - HRUint08
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

LOL dobiva novi mod u predstojećem patchu.klik

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Solitary Man kaže...

LOL dobiva novi mod u predstojećem patchu.klik

YOU DON'T SAY?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji support bi preporučali ?

da malo probam zaigrati pokoji support... a ne samo Carry i tank

4 Janna
1 Karma
1 Nidalee
24 Sona
0 Lux

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Počni sa sorakom, s njom je po meni najlakše supportat ovako za početak, poslje sona i alistar must have, taric je prilično dosadan, a za jannu nezz, s njom nsm igro još
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jeli po vama Shyvana bolja na 3v3 ili na 5v5 mapi?!

0 0 hvala 0
15 godina
kalimee kaže...

Nitko ne igra 3 v  3

Shazbot !
13 godina
neaktivan
DariusXX kaže...

Koji support bi preporučali ?

da malo probam zaigrati pokoji support... a ne samo Carry i tank

Hvala na preporuci

kupio sonu i odigrao jednu rundu

slika govori sve

dobio takve trolove, feedere i da ne nabrajam ostalo

i ne... nisam KS-o ,nego team mi pokrepao od silnih feedanja a ja se potrudio uzet kill

ovako sam zadovoljan sonom, ima nekvi dmg

ok heala, nije masno ali je malen CD

može pomoći teamu da pobjegne ili pa da stigne nekvog enemy-a

katastrofa team katastrofa team
14 godina
neaktivan
League Of Legends

eto ovako naviknuo sam se nekak na Annie i sad bi htio skužit malo nju jer mi je nekak najbolje legla (bez pedofilije :D)...uglavnom nekak mi ide bolje s njom kad sam u s nekim u liniji nego kad sam solo ili tank u sredini...ali me i dalje hebe kaj previše feedam.Večinom me živcira stun-anje, od kojeg najviše umrem...pokušavam to popraviti ali mi neide...veli mi frend da pokušam igrat više defenzivno, oko toureta i tak...to mi večinom donosi assiste.E sad, gledo sam malo po netu kak nju igrat i svi ju hvale da je dobar farmer, ali ja nekak najmanje farmam od svih mada pokušavam čim više miniona ubiti...htio bih ako bi mi bili voljni da mi malo pomognete i predložite kak nju igrat, a najviše da mi pomognete kak da spriječim toliko umiranje...

stvarno bi mi puno pomogli ako bi mi malo dali par beginerskih uputa kak ne umirat puno, a da opet ne stojim samo kraj toureta i ne lvl.-am se...

hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
scOOby kaže...

eto ovako naviknuo sam se nekak na Annie i sad bi htio skužit malo nju jer mi je nekak najbolje legla (bez pedofilije :D)...uglavnom nekak mi ide bolje s njom kad sam u s nekim u liniji nego kad sam solo ili tank u sredini...ali me i dalje hebe kaj previše feedam.Večinom me živcira stun-anje, od kojeg najviše umrem...pokušavam to popraviti ali mi neide...veli mi frend da pokušam igrat više defenzivno, oko toureta i tak...to mi večinom donosi assiste.E sad, gledo sam malo po netu kak nju igrat i svi ju hvale da je dobar farmer, ali ja nekak najmanje farmam od svih mada pokušavam čim više miniona ubiti...htio bih ako bi mi bili voljni da mi malo pomognete i predložite kak nju igrat, a najviše da mi pomognete kak da spriječim toliko umiranje...

stvarno bi mi puno pomogli ako bi mi malo dali par beginerskih uputa kak ne umirat puno, a da opet ne stojim samo kraj toureta i ne lvl.-am se...

hvala unaprijed

Ja od jučer igram sa Annie i odlična je. U početku odmah uzmem Disintegrate spell i njega razvijam za početak. Stvar je šta kada sa tim spelom ubiješ minjona automatski regenerira manu tako da im je smrtnost velika. Nakon pet ubojstava sa tim spelom kada sljedeći put pogodiš protivničkog championa on dobiva stunt, a to na lvl 6 kada imaš Tibbersa njemu znači i sigurnu smrt.... (kada smo midle na početku i sredini igre)

Pod runama nabrijavaj Ability Power...

Dok su mi spells Heal i Ghost, da mogu uteć glavom bez obziram da ne hranim......

Evo zadnji rezultat sa Annie, nije bajno, ali sam tek počeo sa njom...

A bilo je i mnogo assista... {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 0:28 (doktor1).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Bila je napeta partija. U end game-u smo bili ni vrit ni mimo. Ovo je neki build koji sam si složio i iskreno na kraju mi nitko mogao nista... samo sam stajao i udarao prvog koji mi naleti :)

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

I have him in my f/L

Problem, summoners ? 

Edit : Edit dis shit because of some dirty language

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 9:42 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Ja od jučer igram sa Annie i odlična je. U početku odmah uzmem Disintegrate spell i njega razvijam za početak. Stvar je šta kada sa tim spelom ubiješ minjona automatski regenerira manu tako da im je smrtnost velika. Nakon pet ubojstava sa tim spelom kada sljedeći put pogodiš protivničkog championa on dobiva stunt, a to na lvl 6 kada imaš Tibbersa njemu znači i sigurnu smrt.... (kada smo midle na početku i sredini igre)

Pod runama nabrijavaj Ability Power...

Dok su mi spells Heal i Ghost, da mogu uteć glavom bez obziram da ne hranim......

Summoner Spell uzmi Flash/Ignite. Flash mozes koristiti za bjezanje (cak i preko zidova) ili da se stvoris pred protivnikom. Ignite nakon koristenja ti daje dodatnih 5 AP/AD-a, naravno extra dmg i rezanje health regena od protivnika.

Za rune ja koristim

Mark:Magic Pen

Seal: Flat AP

Glyph: CDR/Flat AP

Quint: Flat AP

Ako si dobar s last hitanjem na Q neces imati problema s mana regenom, a za nuke uvjek pocni s Tibbers stunom. Lagan i zabavan lik.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 9:55 (D3ViL).
15 godina
hari85 kaže...
kalimee kaže...

Nitko ne igra 3 v  3

Ja igram 3 vs 3. I 90% rundi mi je u 3 vs 3. (700+matcheva)

www.facebook.com/Battlefield3.Info
13 godina
League Of Legends

Imal kog da igra s Karmom?

Kupila sam ju davno, ali mogu priznat da se nisam nešto pozabavila s njom.

Ako zna tko kakav dobar build ili ima kakav savjet bila bih zahvalna {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Dis new jax heuheuhuhuheuhueuheuhu so OP

(osjecaj kad skocis s Q+ W + trinity proc  i skines ezu  90 % hp )

Shazbot !
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice