TSM, sad je 1-1
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
TSM, sad je 1-1
Da gledam sad 3 odlucni match aAa pwn them all .
Di si Ameriko?
Di si Ameriko?
Epik je još osto, a TSM još može iz lower bracket doć u finale.
EU pwna
Nagodinu bugovci idu u Švedsku :D
EU pwna
Nagodinu bugovci idu u Švedsku :D
HAHAH da xD
Hahha, sto mi se dogodilo, isao prvu s Blitzom, i LoL mi se crasha u loading screenu, pol sata pokusavam natrag, i konacno uspijem, ono mislim sad ce sigurno defeat, dugo me nije bilo a ono u nasem teamu samo jedan lik online, i u njihovom jedan, svi dc'd ko i ja
Onda i naš Jax jos doso i dobili free win
ja sam za epik gaming...
malo prije su razvalili boga, nadam se da ce opet =)
Preporuka champa do 1350IP
Jbmu mater i riotu i svemu, poslje partije odem na wc i "season closed" mi baci, pa nisam ni 40sec bio afk -.-
@Haris ak oces pravi izazov igraj samnom ranked pa ces vidjet kaj je elo hell xD
Ja dobia ban na 2 sata xD javio support dobio sam ban jer sam dobio report od mog tima koji je izgleda bio 4 man premade jer sam reka nasoj 1/15 ashe da uninstallira igru . I da nikad vise igra video igre xD
Hehehe, zakon runda od fanatica, rasturili dobro, a lose krenulo od pocetka, bas sam navijao za njih od pocetka jer im nije islo :D
Brutalno, bas sam sad gledao... Koliko je trajalo, nije pisalo?
Preporuka champa do 1350IP
Evelynn
jel proso Fnatic dalje sad ovo maloprije sto su igrali ?
gledo sam indijanca jonesa pa nisam gledo ovo :S
@GDDR5
Twisted Fate ili Fiddle...Može i Poppy.Poppy je meni super pogotovo u late game-u! :D
jel proso Fnatic dalje sad ovo maloprije sto su igrali ?
gledo sam indijanca jonesa pa nisam gledo ovo :S
Ofc, Karth u timu=win >_>
Da Bog sveti da vise ispa ovaj aAa sugavi. Neka se na francuski nacin predaju :D
Ma je, nije baš prevec dobil killova sa ultijem, svaki put su ga fokusirali prvoga dok su imali dosta hp tak da ulti nije bil preučinkovit, plus sorakin ulti je spasil EG par puta.
Da Bog sveti da vise ispa ovaj aAa sugavi. Neka se na francuski nacin predaju :D
K*rac u usta sinko moj nek se tvom favoritu to desi .
j.ebat cu riotovce u guzicu, postoje 4 buga na mordekaiseru, i 2 su kritična... popušio partiju zbog buga
AAAAAAAAAAAA Odigram partiju(win ofc) i istu sekundu season closed, cak ni statse nisam mogo vidjet -.- Pa koji k riot dela?
momci gdje da bacim moj report na 4 buga? mozete me uputiti?
AAAAAAAAAAAA Odigram partiju(win ofc) i istu sekundu season closed, cak ni statse nisam mogo vidjet -.- Pa koji k riot dela?
Isto to se i meni desilo u ovom trenutku -.- Samo sto je lose :)
Isto to se i meni desilo u ovom trenutku -.- Samo sto je lose :)
gadljivo..ista stvar se i meni sad desi :D i sada cekat cca 44min :/