League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.479.038
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
GamerX9 kaže...

Igram duo u promotionu za Gold I sa jednim likom koji ima CRO u summoner nameu i naletimo na 2 tipa iz Srbije koja su namjerno throwala game samo zato sto smo Hrvati. Znao sam da je community los, ali na ovakvo sto jos nisam naletio... Naravno, slusali smo uvrede sto smo "ustase" i kako j*** nama oni mater hrvatsku, pobit ce nas sve jednog dana...{#}

Ignore ?

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
12 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Posto sam totalna koma u LoL-u... Moze mi netko dati nekoliko tipova kako da igram? Nemam pojma sto vam sve te rijeci znace, to carry, jungle i takve..

Ne trolam, samo sam pocetnik :) 

Inace, ovaj prokleti unban je trebao doci prije 7 sati a i dalje nista {#}

Pa to si pozicije svih heroja u igri.

U ranijim levelima dok igras obicno nece biti tacno odredjenih pozicija i nece biti junglera,tamo oko 20 lvla pocet ce se (nadam se) igrati po pravilima, pa ce na top lane ici tank/bruiser, na mid ce vjerovatno neki Ap champion,na bot lane ad carry i support, i jedan jungler.

Ne treba da se time zamaras dok si jos low lvl ,vremenom ces nauciti.

A sto se tice tipova nadji heroja koji ti se svidja,pogledaj koji guide na internetu koje iteme da mu buildas i to je to..

Za pocetak ti je jedan od najboljih Master Yi,mozes ga igrati do 10 lvla i biti ce ti dobar, tu su i Ashe,Annie,Ryze,Teemo itd.

Uglavnom, vremenom ces nauciti sve, pogledaj par tutoriala na YT ili se posavjetuj sa ovim forumašima,oni su većinom veoma iskusni.. {#}

To je to od mene,nisam neki pro igrac,ali znam sve osnovne stvari koje ti trebaju da bi bio dobar.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

pozdrav, znaci frendu mi se skoro svaki gejm dc-a svakih 20ak sekundi, ima gejmova kad se to ne desava, a kad se reconnecta isto mu se to vise ne desava. Danas je cijele windowse ponovno instalirao, ali nije pomoglo. Za vrijeme tog dc-anja na Teamspeaku isto steka. Bio  mu je covjek iz tcom-a doma neki dan i rekao je da je sve uredu sa internetom. Zna li netko mozda u cemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedan od ljepših gejmova{#}

EUW: iPLAY Murloc
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
$Mikulich$ kaže...

Posto sam totalna koma u LoL-u... Moze mi netko dati nekoliko tipova kako da igram? Nemam pojma sto vam sve te rijeci znace, to carry, jungle i takve..

Pa to si pozicije svih heroja u igri.

U ranijim levelima dok igras obicno nece biti tacno odredjenih pozicija i nece biti junglera,tamo oko 20 lvla pocet ce se (nadam se) igrati po pravilima, pa ce na top lane ici tank/bruiser, na mid ce vjerovatno neki Ap champion,na bot lane ad carry i support, i jedan jungler.

Ne treba da se time zamaras dok si jos low lvl ,vremenom ces nauciti.

A sto se tice tipova nadji heroja koji ti se svidja,pogledaj koji guide na internetu koje iteme da mu buildas i to je to..

Za pocetak ti je jedan od najboljih Master Yi,mozes ga igrati do 10 lvla i biti ce ti dobar, tu su i Ashe,Annie,Ryze,Teemo itd.

Uglavnom, vremenom ces nauciti sve, pogledaj par tutoriala na YT ili se posavjetuj sa ovim forumašima,oni su većinom veoma iskusni.. {#}

To je to od mene,nisam neki pro igrac,ali znam sve osnovne stvari koje ti trebaju da bi bio dobar.

Hvala puno, dosta si mi pojasnio :) Doduse, od onoga sto sam osobno vidio i nazalost iskustio, mislim da je Teemo daleko vise OP od Master Yi.. Pogotovo sa onim poisonom sto ima ::D

glikoprotein, ne mozes vjerovati kako me razveselila Star Wars referenca, tako nesto jako dugo nisam cuo (hm, prije procitao) i sad sam jako vesel... Toliko vesel da razmisljam o Star Wars maratonu :D

15 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Tek si poceo igrat vec su te banali, ja ti preporucam da se ostavis lola i da uljepsas dane mnogim igracima koji bi u buducnosti s tebom igrali :)

LoL acc THCJoshi
12 godina
protjeran
exorc1st kaže...

.

lijepo sam ti rekao {#}

HOW ABOUT NO
12 godina
neaktivan
League Of Legends

ovakvi mecevi se dogadjaju jednom u 10 godina..

ne mogu da vjerujem da nas je troll tim pobjedio, Poppy u late-game ja ne znam kako neko moze bit onako tanky bez full build tank itema...Moj tim nije uspio zavrsiti na vrijeme onda su nas backdoorali i to je to..-.-

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jonja kaže...
$Mikulich$ kaže...

Tek si poceo igrat vec su te banali, ja ti preporucam da se ostavis lola i da uljepsas dane mnogim igracima koji bi u buducnosti s tebom igrali :)

Ma nestalo mi je struje pa me je internet izbacivao... Problem je sreden i nece se opet dogoditi :)

13 godina

Obično početnicima dam ovaj link, kažu da je ok, nisam ga pogledao još:

13 godina
exorc1st kaže...

Ne, ne znaš.

Svi smo ti govorili da ne ideš igrati ranked, dapače, dobrih 10x sam ti rekao u igri da ne ideš igrati ranked. Zato i jesi završio u bronze 4.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam u predsezoni odigro prvih 10 rankeda i ubacilo me u s4.

Do pocetka novr sezone i prije resetiranja rankeda otpo sam još u s5.

U novoj sezoni najon 6/4 baca me u b4.

I u 120 ranked gameova usio sam izaci iz bronze i ponovo se vratiti u s5.

Sada kad sam izvrsio taj cilj , ostavljam se rankeda i pripremam se sa normalima sa pohod na gold :)

Etooo to je moja priča koja je završila puno bolje na sreću od ovog kolege u b4 

BTW kad sam dosao na tom mom prvom accu na 30 lvl odma sam išo ranked kao i ti.

Tele2fon v5 [4.2.2. android]

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Kako mozes davat linkove koje nisi ni pogledao moglo je tu svaceg biti ima ovdje i djece :D drugi put provjeri  {#}

www.kireaki.com
12 godina
neaktivan
Sleme kaže...

Ja sam u predsezoni odigro prvih 10 rankeda i ubacilo me u s4.

Do pocetka novr sezone i prije resetiranja rankeda otpo sam još u s5.

U novoj sezoni najon 6/4 baca me u b4.

I u 120 ranked gameova usio sam izaci iz bronze i ponovo se vratiti u s5.

Sada kad sam izvrsio taj cilj , ostavljam se rankeda i pripremam se sa normalima sa pohod na gold :)

Etooo to je moja priča koja je završila puno bolje na sreću od ovog kolege u b4 

BTW kad sam dosao na tom mom prvom accu na 30 lvl odma sam išo ranked kao i ti.

takodje i ja {#}

13 godina
Ahriiiii kaže...
X-Plosiv kaže...

Kako mozes davat linkove koje nisi ni pogledao moglo je tu svaceg biti ima ovdje i djece :D drugi put provjeri  {#}

Kažu da im je dobro :D ...a ostale stranice (khm), to puštam kada dođu na TS ili Skype :D

Trenutačno sam doma, a glavni komp mi je u Rijeci, tako da sam ovdje instalirao LoL, pa budem pičio samo normale kada dođem, ako vidim nekog online s foruma invajtam, čisto igram ovaj tjedan da dobijem first win i to je to :D

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Velkoz plis

Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Lucian ult please :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Kad sam ultao tip je bio tu, flashao je preko zida do wraithova.

13 godina
BannedOnThisForum kaže...
X-Plosiv kaže...

Kad sam ultao tip je bio tu, flashao je preko zida do wraithova.

Znam zna, zezam te malo :D

13 godina
League Of Legends

Imamo jedan tim koji želimo dovući do bronze...plan nam je rasturiti protivnika i onda FF u 20oj

prvi game

Moj PC  
3 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa ne mogu da vjerujem opet sam izgubio u late game-u jer je glupa Jinx throwala...{#}

Znaci tri minute prije kraja teamfight sve ih ubijemo osim Sivir a kod nas ostanu Jinx i Janna zive, i Sivir krenula prema njima sa 20% healtha i one nisu je napale nego pocele bjezat,ona ukljuci ulti ubi ih obje, i na kraju zavrsi

I onda kazu nemoj rageat kad igras,pa kako je to moguce ?

Kako da ne rageas.

Post-game screen necu ni postat zbog mog izlijeva bijesa

0 9 hvala 1
11 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

Pa ne mogu da vjerujem opet sam izgubio u late game-u jer je glupa Jinx throwala...{#}

Znaci tri minute prije kraja teamfight sve ih ubijemo osim Sivir a kod nas ostanu Jinx i Janna zive, i Sivir krenula prema njima sa 20% healtha i one nisu je napale nego pocele bjezat,ona ukljuci ulti ubi ih obje, i na kraju zavrsi

I onda kazu nemoj rageat kad igras,pa kako je to moguce ?

Kako da ne rageas.

Post-game screen necu ni postat zbog mog izlijeva bijesa

Pripri labrnju i popij pivu.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Cekaj, ti dobijes slom zivaca zbog normala? normala? Normala? NORMALA?!{#}

Jao onome ko tebe dobije u rankedu... Hvala Bogu i Riotu na mute buttonu:)

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Cekaj, ti dobijes slom zivaca zbog normala? normala? Normala? NORMALA?!{#}

Jao onome ko tebe dobije u rankedu... Hvala Bogu i Riotu na mute buttonu:)

Ma ne dobijem,5 minuta poslije meca se vec osjecam bolje :D

Samo onu minutu kad bas izgubimo

Ali shvatio sam da ne mogu carryat sa Lee-om pa mi je lakse....

Obecavam nema vise rageanja od mene, samo mi se ne svidja sto cesce gubim u zadnje vrijeme, ali kupujem Akali sljedecu pa mozda bude vise srece.{#}

13 godina
GamerX9 kaže...

Hvala Bogu i Riotu na mute buttonu:)

Jos kad bi bilo nesto za ignorirat pinganje,to bi bilo cool.

Onak,neki debil pinga 20 puta za assist,a cijeli tim mrtav.

{#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Može mi neko objasniti šta se desilo sa mojim Q na Lucianu? o.O

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...
GamerX9 kaže...

Hvala Bogu i Riotu na mute buttonu:)

Jos kad bi bilo nesto za ignorirat pinganje,to bi bilo cool.

Onak,neki debil pinga 20 puta za assist,a cijeli tim mrtav.

{#}

Da mutaš i pinganje kucaj /ignore playername u chat

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 1:11 (BannedOnThisForum).
15 godina
BannedOnThisForum kaže...

Može mi neko objasniti šta se desilo sa mojim Q na Lucianu? o.O

You missed it, you suck..

Probobaj reportat Riotu..

CRS or die Smijeh

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

You missed it, you suck..

Probobaj reportat Riotu..

CRS or die Smijeh

To je baš bio wtf momenat, nakon te Q fule, bacio sam i W i ostalo mu je cca 3 hpa...

16 godina
League Of Legends

Evo nakon  placement matcheva  na Westu Silver 2,    bilo bi 10/10 da sam mogo igrat svaki game jungle ili bilo što drugo osim supporta, al ovako je ispalo 7W/3L.

Nestvarno i nevjerovatno ali  7 gejmova sam imo afk u timu !, tak da je još dobro i ispalo.

Na žalost sa supportom nisam uspio carijat u 3 gejma 4v5 (u dva) i 3v5 u jednom.

Al najzanimljiviji mi je bio gejm (koji je završio 5v5 by the way :D ), kad nam se shen pridružio meni(thresh) i cait botlane na pocetku gejma i reko da on ne može solo top :D. A sam izabro poziciju i championa (prepo se nasusa valjda nejasno mi je još uvijek).

Bez svađe sam otiso toplane thresh (jer najmanje od svega mi treba feeder top i free farm nasus), ali ipak su svi feedali {#} 15 killova razlike gubimo, i onda se pojavio divlji thresh i ace za ace-om WIN.

Stavit cu koji dan na youtube ak uspijem s ovom osnovnom brzinom od max ADSL-a :D. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 3:45 (Bubabug).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice