League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.989
|
čitano: 5.628.057
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
League Of Legends

Rito pls :D

Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
League Of Legends
To je ok. Svaka toksičnost se mora kažnjavati.
Uredno, svaki gejm gdje vidim flejm ide verbal abuse, a pošto smo duoQ, idu dva. I mute ofc. I stvar radi. Napokon.
Fuck me I am famous.
Moj PC  
6 3 hvala 0
12 godina
Re: League Of Legends

Pa slazem se, i znam da sam to dobio s razlogom.. Ovo sam postao jer vidis da pise 1 game, a gore desno 37 {#}
I sad odigrah taj 1 game i dobio chat natrag..  Sad cekam novu rundu {#}

11 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
exorc1st kaže...
exorc1st kaže...

Ima neko high-elo da smurfa, ili jednostavno da je dobar da mi pomogne da zavrsim promo i udjem u silver 5 {#}

U promo sam za bronze 1 trenutno, imam 1W i 1L, pa mi treba win da nastavim prema silveru..

Ako ima neko da je zeljan pomoci do silvera, nek se javi {#}

Server? Ako imaš neki acc u istom elo range nije problem. Dia 2 main :)

eune, dobro mi ide al zelim do skole uci u silver da se ne zamaram rankedom vise..{#}

svakako igram normal draft pick, rijetko kad dobijem trollove, uvijek dobri igraci {#}

Pa nemam drugi acc,tesko da cu ga nac, mozes li ikako pomoc?

Ako je silver, nije problem, javit ću ti se preko PM-a kad nađem acc, ima prijateljica dosta smurfova xD

EDIT: nema veze, kolega sa foruma je posudio acc, posalji svoj nick ingame u PM, sutra cemo poceti :)

eto, poslao sam ti na pm svoj summoner {#}

11 godina
neaktivan
Toni241 kaže...
Pogledaj PP

ako si to meni napisao, nisam nista dobio u PP? {#}

EUNE: blazzers
15 godina
joj10 kaže...

Pa slazem se, i znam da sam to dobio s razlogom.. Ovo sam postao jer vidis da pise 1 game, a gore desno 37 {#}

Također ista stvar i kod mene,  s tim da sam ja slao upite na support ali mi uopce više ne odgovaraju na tickete stare i preko 2 tjedna ( bez bumpanja da se razumijemo).

A reko sam im među ostalim  da mi temp. banaju acc ako nađu i jedan jedini legit. report . I sad su mi ukinuli chat restrict, a imo sam još 68 gejmova za odradit. 

S tim da nisam siguran dal su mi ukinuli chat ban radi ovih upita na support( so obzirom da mi nisu ništa odgovorili) ili su napokon poceli radit svoj posao i ugasili automatsku dodjelu chat restricta, bez provjere reporteva.

Evo osjecam se ko da sam oslobođen doživotne kazne zatvora, jer su otkrili dokaze da nisam kriv. 

napokon pravda zadovoljena napokon pravda zadovoljena
14 godina
Bubabug kaže...
joj10 kaže...

Također ista stvar i kod mene,  s tim da sam ja slao upite na support ali mi uopce više ne odgovaraju na tickete stare i preko 2 tjedna ( bez bumpanja da se razumijemo).

A reko sam im među ostalim  da mi temp. banaju acc ako nađu i jedan jedini legit. report . I sad su mi ukinuli chat restrict, a imo sam još 68 gejmova za odradit. 

S tim da nisam siguran dal su mi ukinuli chat ban radi ovih upita na support( so obzirom da mi nisu ništa odgovorili) ili su napokon poceli radit svoj posao i ugasili automatsku dodjelu chat restricta, bez provjere reporteva.

Evo osjecam se ko da sam oslobođen doživotne kazne zatvora, jer su otkrili dokaze da nisam kriv. 

Daj mi broj tiketa pa ce mo sve provjerit. {#}

EUW: Ferritin
15 godina
neaktivan
guls kaže...
To je ok. Svaka toksičnost se mora kažnjavati.
Uredno, svaki gejm gdje vidim flejm ide verbal abuse, a pošto smo duoQ, idu dva. I mute ofc. I stvar radi. Napokon.

Ne, ne radi. Nenormalno je zbuggano.

Tribunal je isključen već duži vremenski period i ovo im je zamjenski sistem koji ne radi kako treba. Ukoliko dobiješ chat restriction - 1 report ga produži za još 30 gejmova (ili više, ovisno, jer ascenda), a honor ga smanji za 10-ak komada (naravno honor ne od prijatelja već od random ljudi). Ja sam se sa tim chat restrict chainom patio 50-ak gejmova (kad saberem sve, bilo je preko 300, ali honor decrease op), a pisnuo nisam tokom chat restrictiona, lol.

EUW: iPLAY Murloc
15 godina
Ferritin kaže...
Bubabug kaže...
joj10 kaže...

Daj mi broj tiketa pa ce mo sve provjerit. {#}

Evo poslo sam ti na pm. sam mi nije jasno sto ces tocno provjeravat sad kad je problem solved  {#}.

Možes im jedino rec da me radije zaposle sljredeci put, pa cu ako treba i volonterski pregledavat reporteve samo da ne rade budale od poštenih ljudi (i prestanu koristit auto ban sistem koji ocito ne funkcionira),  jer ovo je sramota bilo do sada s tim chat banovima i mogla se izbjec ovakva situacija da je bilo volje od strane RIOT-a.  

12 godina

Ne znam što bih ti rekao. Svaki drugi gejm pola tima šuti jer imaju restriction. I vidim da se trude i žilave. Sve je manje flejmera. No dobro, tko sam ja da donosim zaključke a igram svega dva gejma dnevno.

No u mom slučaju stvar radi.

Fuck me I am famous.
15 godina
neaktivan
guls kaže...

Ne znam što bih ti rekao. Svaki drugi gejm pola tima šuti jer imaju restriction. I vidim da se trude i žilave. Sve je manje flejmera. No dobro, tko sam ja da donosim zaključke a igram svega dva gejma dnevno.

Niko ne kaže da se ljudi ne trude, ali ako ti je istekao chat restriction, a svjestan si da nisi zaslužio još jedan chain (jer si jel, šutio i žilavio se), isfrustrira te činjenica da ne možeš i dalje komunicirati, pogotovo te frustrira činjenica da znaš da ćeš opet dobiti, iako nisi ništa loše pisnuo..

11 godina
neaktivan
League Of Legends

Malo je zaebana stvar kad ne mozes pinganjem objasnit diamond supportu da sweepa bush jer je wardan, a imas 0 poruka da mu napises, jel...

Ja i inace malo pišem, a jedino sto sam dobio chat restrictionom je da jos manje pisem. Samo ono nužno, što se tiče igre - baron, objectivi, ovaj ide bot, tu je ward itd. Ponekad pokušam smiriti situaciju, al kad vidim da je neki specijalni slucaj niti se ne trudim jer cu samo pogorsat situaciju tako da i to sve manje radim. Nikad nisam bio neki rejđer, to svi s foruma s kojima sam igrao mogu potvrditi, al eto, report = chat ban, cak i ako je bronze scrub mad jer ga je matchmaking stavio protiv diamonda i platinuma pa baca reporte okolo.

Sad je najveci problem sta ovi s chat banom (po tome se i vidi da ima ban) pišu 3 reda uvreda svaki put kad dobiju novu poruku. Par minuta je tišina i onda ispale 2, 3 reda psovki jer su jungleru pred 3 minute stealali baron zbog fail smitea, al su tada "nažalost" bili na 0 poruka.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 19:52 (GamerX9).
Moj PC  
4 1 hvala 2
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Malo je zaebana stvar kad ne mozes pinganjem objasnit diamond supportu da sweepa bush jer je wardan, a imas 0 poruka da mu napises, jel...

Na tu sam frustraciju mislio :D 1 poruka po 4 min da napišeš nešto korisno nije dovoljno...

Btw

lol

11 godina
neaktivan
League Of Legends

Moje iskustvo i moje misljenje :D kad smo vec kod chat restrictiona...

Ovo se mozda odnosi na onaj  par % igraca :D kojima je chat restriction zapravo pomogao vise se usredotoce na game, jer flameru chat je bojno polje, nema veze koliko je on los bitno je kako on vidi da su drugi losi, ovako ne moze pisati pa bar onaj dio vremena koji potrosi na pisanje potrosi mozda na nesto korisno recimo cs, wardanje i cisto pojava  junglera u laneu cak i da nista ne napravi samo prodje vise znaci nego da je pola gamea smisljao najsocnije psovke itd... onaj dio kad on i dobije mogucnost da napise poruku nekim cudom ne napise nista jer nema potrebe...

Onda oni slucajevi koji nemaju chat restriction pola game-a pise i pise i pise nista ne napravi i sto se dogodi vecina igraca ce mu odgovorit istom mjerom jer eto ne daj boze da ga netko nazove noobom... onda zasto stati samo na flamenja mida ajmo i na bot i na junglera jer eto jednostavno nisu na njegovom levelu znanja :D tako da se vec u 15 minuti odluci surrendat bez obzira da postoji velika mogucnost pobjede ali eto toxicnost  je uzela team pod svoje i sto se dogodi na kraju surrend u 20 min.. report cijelog teama i vrtimo se u krug...

Ako pokusavas smirit situaciju prodjes jos gore jer  tko si ti da ista kazes :D  onda je mute najbolja opcija ikad ako vec znas da ces izgubit onda cemu citati gluposti i zivcirat se...

Ali sto sam primjetila zadnjih nekoliko gameova igrac udje u game i napise...  da ima chat restriction i da obratimo pozornost na pingove vjerovali ili ne 85% ako ne i 90% tih gameova je bila pobjeda da li je zbog pingova sto smo vise pozornosti obracali na mapu cijeli team ne pojedinci, ili sto on kao mozda "flamer" nije nista pisao pa je igra bila puno bolja  nebitno je,  na kraju smo pobjedili ..

Ovo su samo slucajevi kako ja to vidim ne mora biti tako to je samo moje zapazanje cijele ove situacije, ako je netko ne zasluzeno dobio chat restriction meni je iskreno zao... 

U svakom dobru ima nesto zla i u svakom zlu ima nesto dobro

I da se pohvalim kao main support (igram samo support {#}) dosla sam do gold 4 iz silvera 2 (144 rankeda)  naravno uz pomoc odlicnog adc moze se reci da smo carryali jedno drugo kako koji game {#}

www.kireaki.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 20:31 (Ahriiiii).
Moj PC  
3 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
guls kaže...

U bronzi taj chat restriction i ima smisla, prije par mjeseci sam smurfo frendu do golda, tako da znam o cemu pricam. Tamo skoro pa da nema gamea a da se ne nadje par pacijenata koji ce se onda pocet medjusobno vrijedjat - feder-loser,kurwa, qurac palac, ovo ono, a sve noobine od prvog do zadnjeg, cast iznimkama a i ti gotovo sigurno smurfaju.

S druge strane vec u goldu-platini s tim ogranicenjem je ultra iritantno a u rankedu nemoguce ozbiljno igrat, recimo ako junglam, meni samo za dragon/baron/buffove timere te javljanje timu gdje je enemy jungler treba vise od 1 poruke svakih 5 min.

14 godina
League Of Legends

chat res je dobra stvar, ja jesam flamer i uvijek piz*im ali od kad ga imam to ne radim uopce i vise winam gejmove
sad nista ne pisem u slucaju da mi zatreba koja poruka, pa da imam da mogu nesto pametno napisat 

ako se mene pita, definitivno bi to trebali ostaviti. sto manje pisemo to je bolje

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...

I da se pohvalim kao main support (igram samo support {#}) dosla sam do gold 4 iz silvera 2 (144 rankeda)  naravno uz pomoc odlicnog adc moze se reci da smo carryali jedno drugo kako koji game {#}

A kifla?

11 godina
neaktivan
League Of Legends

moćno {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 15:41 (exorc1st).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Auuuu sta nađe! 

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

evo upravo naletio na neki Cro League turnir, borba za 3.mjesto.

Pogledajte cs-ove od igraca Gotowned.hr-a i buildove od Cga {#}{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Rito ce ih kaznit s 250 euro kaznom!

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
League Of Legends

zanima me koliko vrijedi lol acc - Platinum 2 , oko 60 championa ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

lolcalculator.com ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
glikoprotein kaže...

lolcalculator.com ;)

Za moj kaže 50eura. Pa to je krađa ako bi ga ikad prodao za te pare {#}

LOL EUNE: slinA
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Twitch vod briše zvuk... A mene trolaju video editing programi danas pa nisam mogao nikako ništa ubaciti :c

Anyways, lane smo gubili, u tom momentu Lucian je bio 8/1

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 18:35 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Banned hoces igrati duo na onom smurfu? da vidim koliko LP dobivam u bronze 1, cuo sam da se u prvoj diviziji dobiva manje LP nego u ostalim.{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

Banned hoces igrati duo na onom smurfu? da vidim koliko LP dobivam u bronze 1, cuo sam da se u prvoj diviziji dobiva manje LP nego u ostalim.{#}

U svim divizijama se dobiva isto kao inace ovisno o MMR (od 14-30 max), osim u Diamond 1, u Diamond 1 dobivas 5 gubis 4 kako god okrenes.

Sto se tice igranja, imam obaveza u skoroj buducnosti, pa ne mogu sad :)

11 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

U svim divizijama se dobiva isto kao inace ovisno o MMR (od 14-30 max), osim u Diamond 1, u Diamond 1 dobivas 5 gubis 4 kako god okrenes.

Sto se tice igranja, imam obaveza u skoroj buducnosti, pa ne mogu sad :)

da te cekam ili da idem igrati sam, mozda pokvarim rank pa me vrati u b2 {#}

15 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

Pričekaj do sutra ako ti nije mrsko :)

11 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

Pričekaj do sutra ako ti nije mrsko :)

nije problem, hvala ti svakako {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice